Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Istanbul Taksim Sıfırdan Apart Otel İcin Ortak

BaşlatanblockajTarih25/04/2012 01:34:18Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Bulmuş olduğum bina aracısız ve 300 m2 civarında. Lokasyon olarak gayet iyi.

Bina mülkü satın alınacak ve apart olarak isletilecek. Tarlabası projesi bitiminde bölge daha da hareketlenince; makul bir rakam bulunursa baskasına devredilebilir , komple satılabilir ve ya daire daire satılabilir ve ya işe devam edilebilir.

Yaklasık 200.000 liram var.Toplam ihtiyac yaklasık 600.000 TL.(bina satın alımı, renovasyon giderleri)Yatırımın geri dönüşü ortalama 6 sene

Melek yatırımcı ve ya benim gibi sermaye ve emeğini koyacak ortak arıyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye8 yazı
Slm Beyoğlu Cihangir Furüzağa caminin yakınında caddeye yakın kafelere yakın nezih bi sokak olan Matara sokakta biraz bakımsız 5 katlı apartmanın son 3 katındaki 3 daire bize ait içinde kiracı var toplam 3 daireni kira getirisi 3300 tl bana .Yani sonuç olarak bende bu daire başına 85 mt 2 olan daireleri studio günlük kiralık işi yaparak daha değerli olarak kullanmak istiyorum. Bende olanlar daireler ticaret ve muhasebe bilgisi 100000 tl lik kredi kartı istersem çek karnesi . Olmayanlar bu işle ilgili tecrübe ve parası zamanı işi olan ortak güvenilir biri. Saygılar
Herşey ticaret ve hizmet sektöründe diyendir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye434 yazı
blockaj bibanın tapusu senin üstüne mi? Binayı satsan tamamı ne kadar .

Burgaz serkan apartmanını apart otele çevirmek mi istiyorsun. Eğer öyleyse ilk katlar hakkında ne düşünüyorsun ve otel için o çevre iyi mi?

Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
Binanın her katı dairesi değil son 3 dairesi bize ait tapu annemin üzerine kiraya verende kirasının çoğunluğunu alanda benim apart otelden çok bu işi bilen ve o çevrede yapan birisiyle yapmak istiyorum. Günlük kiralı ev olarak.
Herşey ticaret ve hizmet sektöründe diyendir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf