Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fatura Ödeme Yerleri

BaşlatanmithatigerTarih21/04/2012 18:48:07Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı

Bunla ilgili bir çok bilgi paylaşılmıştır eminim fakat daha önce açan veya hala böyle bir yeri olan kişiler varsa gerçekten çok süper olur bilgi verirlerse.

Planım bildigimiz fatura ödeme yeri gibi faturamatik gibi yerlerden açmak ve yanına da ukash falan satabilmek olmadı bilyoner.com hesabına para aktarmak kolay vezne olmak ve bunun gibi bir çok internette kredi kartı vermek istemeyen insanlar için nakit noktası olabilmek. Böylece 2 kitleye hitap edecegim hem tek noktadan bütün faturalar hem de internete kart vermeden para yatırabilecek insanlar. Bu fikirde iş yapmış tecrübesi olan insanlar varsa çok memnun olurum tecrübelerini paylaşırlarsa.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye214 yazı
hocam bence hiç kalkışma derim niye dersen hemen sana bi kaç neden sayayım
1 ülkemizde otamatik ödeme talimatı artık çok yaygın
2 bu tip yerlerin bizim ülkemizde sabıkası çok
3 ülkemizin çoğu genç ve teknelojiden haberdar
yani artık bi çok insan ne kadar mağdur çok olsada internet bankacılıgı kullanıyor
ve hemen herşeyi burdan çözüyor
ama yinede sen bilirsim kolay gelsin
bu arada yatırım gücün varsa bu linki incele
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=63787
kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye122 yazı
bende bu işi yapmayı çok düşündüm araştırdım arkadaşlarında dediği gibi halkta bir güvensizlik var ayrıca geciken faturalar için müşteriyle muhattap kalıyorsun adam sana ben faturayı getirdim yatırdım ama elektriğim kapandı nasıl çalışıyorsunuz dava edeceğim gibi şeylerle karşılaşmanda mümkün tutulursa gayet iyi parası var ama pisliğide var sonuçta insanlar tv de bazı dolandırıcıları gördükten sonra güven duymazlar , kendi adıma örnek veriyorum karşı cadde de ptt ve faturamatik yan yana olsa şahsen gider ptt ye yatırırım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı

1. sadece bunu yapacaksan yavan kalır faturabaşı 75 kurus kalıyor
2.4-5 blok yanımda ptt var (banka yok mahallede) ayda ortalama 1500-2000 fatura alıyorum ( o kuyrukta beklemek yerıne 1 lıra fazla ödemeye razı gelenler )
3. aldıgın yer ve sistem çok önemli. x kuruluş hayalı dekont verebılırken faturamatik sistemi bankadaki paran kadar sana işlem yaptırıyor
bu hem senın hemde musterın için avantaj
4. sıkıntıları çok
musterı nıye bu kadar fatura geldi sana sorar :D
1 ayın faturasını sana yatırmıstır 2. ay unutmustur 3 ay kapına bıter
x faturayı yatırır ama basılı fatura adrese sonradan gelır aha benım fatura yatmamıs dıye olay cıkarır

ama genel anlamda müşteriyi ayagına getirir ki (insanlara o güveni verebilirsen)
o müşteriden başka kazanç yolları çıkarabilirsin
ürün satmak
hat geçişleri yapmak
vs vs vs

yapacaksan faturamatik.com.tr incele

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er