Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gürcistandan Maden

Başlatanbalaban41Tarih21/04/2012 17:57:09Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
ferro sıllıko manganez demırın hammaddesi ısteyenler emestiyes raporlarınıda maıl ortamında verebılırız 5413233370 ıı calısmalar

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye9 yazı
ve bu maden kaxeti(kaheti) bölgesinden çıkarılmıyor malesef...ilgilenen arkadaşlar haritadan kaheti bölgesinden çıkarılan madenlere ve kaheti de ferro silico manganese alımı veya satımı olan bir ofis yada fabrika bulabilecekler mi çok merak ediyorum

Mn: 68 %
Mn: 70 %
Si: 16 %
Si: 17 %
C: 2 %
C: 2 %
P: 0.5 %
P: 0.45 %
S: 0.02 %
S: 0.02 %
Size: 10-100 / 10-50 mm

önerdiğim mal bu isteyen bana adresini yazsın numuneleri yollayım yada buyrun kendiniz gelin

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye9 yazı
he bu arada dediklerimi sakın yanlış anlamayın niyetim sizi ********** çıkarmak falan değil ben sadece bildiklerimi soyledim ve bu yaptığım bir iş.inşallah allah hayırlı ve bol kazançlar nasib eder size

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı

konuya hakim olmadan yorum( hemde olumsuz) ne kadar kötü. balaban arkadaşın yazdıklarının çoğu doğrudur. yıllık ithalatımız 600.000 tondur. FESİMN demir üretiminin olmazsa olmazıdır. alaşım o/oo 7 ila12 arasında katılmak zorundadır. demir üretimimizde 6 milyon ton civarındadır. sadece Rustavi'de 5 küçük tesiste aylık 6.000 ton üretim yapılmaktadır. ( ocaklar 500 ton/ay) geçen yıl en çok ithalatımız Gürcistan'dandır. internetten girerseniz çiatura şehri 260 milyon ton rezervle tek bölge olarak dünyadaki en büyük rezervdir. tenörüde çok iyidir. (38-42) sestafoni şehrinde ise ( 20 yıl öncesi için) dünyanın en büyük 3 tesisinden biri vardır. atıl durumdadır eğer çalıştırabilseler Gürcistan'ı kalkındırır. Ukrayna firması çok düşük kapasite ile çalıştırıp kendi malı gibi pazarlamaktadır. tomruk örneğine gelirsek hükümetleri çok yerinde bir karar alarak tomruk çıkışını yasaklamıştır işsizliğin had safhada olduğu bir ülkede hızarların çalışması için yapılmıştır. kereste çıkışı serbesttir.

Yerleşim Gürcistan / RustaviMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye48 yazı
sayın georgiametal bız sadece yasadıklarımızı paylastık kendını bılmez bazı kısıler farklı yorumlar yaptılarr bız ısı bılmıyoruz ama gurcu oldugumuz ıcın sıyası baglantı sayesınde ıstedıgımı malı ıstedıgımız sekılde alma kapasıtesıne sahıbız bu ısınde ne kadar cıddı ve ne kadar guzel bır iş oldugunu anlattık zaten bu ısı bılen kısı ıletısıme gecer bız dogru ınsanlarla zarar gormeyecegı sekılde ıs yapmak ıstıyoruz sadece turkıyenın de bu madenle ılgılı yuksek sevıyede bır acıgı var para yatırılıp zarar ettırmeyek bır ıs cok da guzel cıddı alıcılar ıstedıgı takdırde evraklarınıda gonderebılırız ıstenıldıgı takdırde fabrıklarla ve tesıslerın sahıplerıyle oturma yetkısınede sahıbız herkeze ıı sohbetler

Yeni Üye48 yazı
Benım yazıcaklarımda bu kadardır cıddı kısıler ve gercek anlamda ılgılenıcek kısıler ozelden msj atabılırler aracı aramıyoruz dırek alıcı olan kısılerle gorusmek ıstıyoruz saygılarımla..

Üye762 yazı
sizin bahsettiginizi zaten alici olan internette 5 dakikada bulur.

http://www.rusmetali.com/main.php?pg=ab

http://www.rusmetali.com/main.php?pg=prs&id=5

araci aramiyoruz demissiniz ama zaten siz kendiniz aracisiniz.yukarida adresini verdigim sirketin bile Turkiyede ofisi var.kendinize hayalinizde bu kadar buyuk bir rol bicmeyin.bu tip agir sanayiye yonelik urunlerin alicisi zaten buraya gelmez.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat