Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Silinsin Lütfen

BaşlatanqayraTarih19/04/2012 01:32:57Yorum22

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
pls

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Müzik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Yeni Üye54 yazı
Çalışmalarınıza ait fotolara baktım. '' Tek kelime ile MÜKEMMEL ''

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2981 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - snkivanc
Çalışmalarınıza ait fotolara baktım. '' Tek kelime ile MÜKEMMEL ''
teşekkürler
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye29 yazı
Tek kelimeyle harika...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye107 yazı
bu konuda ben de bilgi almak istiyorum.. işten anlayanlar bize gerekli bilgi verirlerse memnun olurum..

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
hepsi çok güzel gerçekten ama öğrenmek istediğim bu tarz evde yapılan çalışmalarla karlı bir gelir elde edilebilirmi yani nerelere satılır dükkanlar yada tezgahta nasıl satılmalı kimlere satılmalı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Müzik
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mitka
Tek kelimeyle harika...
teşekkürler
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - boraumut
sevgili huyhuy, çalışmalarınıza baktım, gerçekten çok güzel, ellerinize sağlık ancak ben birşey öğrenmek istiyorum ; bunlar aynı zamanda mum kalıpları mıdır ?
mum kalıbı farklı bir düşünce gerekir. Alçı mamuller için ve polyester mamuller için de çok az da olsa fark vardır
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - karanvekaran
bu konuda ben de bilgi almak istiyorum.. işten anlayanlar bize gerekli bilgi verirlerse memnun olurum..
sormak istediğiniz şeyler varsa memnuniyetle cevaplarım
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - qayra
hepsi çok güzel gerçekten ama öğrenmek istediğim bu tarz evde yapılan çalışmalarla karlı bir gelir elde edilebilirmi yani nerelere satılır dükkanlar yada tezgahta nasıl satılmalı kimlere satılmalı
yapmak konusunda şahsen benim hiçbir problemim yok. Zaten işin en önemli aşaması satma kısmı.Ben hem pazar tezgahını denedim . Hem interneti denedim.Her satış medodu doğru yaoılırsa başarıya ulaşır.Ben en çok yazın yazlıkların bulunduğu yerlerde açılan Gece pazarı ya da entel pazarı denilen yerlerde iyi satış yaptım. Şimdilerde halk eğitim merkezleri kursiyerlerine boyasız satıyorum. onlar da boyayıp satıyorlar.Gitti gidiyordan da iyi verim aldığımı söyleyebilirim.Önemli olan fiat politikası ve her yerde olmayan modelleri bulmak.
ismail karagülle

Yeni Üye9 yazı
tşk ederim arkadaşım katılıyorum farklılık çok önemli allah yolunuzu açık etsin

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - qayra
tşk ederim arkadaşım katılıyorum farklılık çok önemli allah yolunuzu açık etsin
teşkkürler. sizlerin de Allah yolunuzu açık, ticaretinizi berekeli kılsın
ismail karagülle

Üye215 yazı
sevgili huyhuyhuy,

mumları fiyatlandırmada en önemli kriter gramaj mıdır acaba..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Üye381 yazı
fiyatlarını merak ettim? yazar mısınız..

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye9 yazı
bu arada kalıpları kendinizmi hazırlıyorsunuz ve nasıl yapılıyor malzemeler nedir bu konuda bildiğiniz bilgilendirici bir link varmı yada zahmet olmazsa siz yardımcı olun

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - qayra
bu arada kalıpları kendinizmi hazırlıyorsunuz ve nasıl yapılıyor malzemeler nedir bu konuda bildiğiniz bilgilendirici bir link varmı yada zahmet olmazsa siz yardımcı olun
kalıpları kendim yapıyorum. kalıp için fiber ve silikon ve alçı kullanıyorum. Yardımcı olurum. Her obje için ayrı düşünmek gerek. Çok zor değil .eliniz yatkın ise çabuk adepte olursunuz
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - because
sevgili huyhuyhuy,

mumları fiyatlandırmada en önemli kriter gramaj mıdır acaba..
hem gramaj hem modelin nadir olup olmadığı .Piyasada olan bir model ise piyasa fiatlarının altına inebilmelisiniz.arz talep kanunu geçerli
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - giyotin
fiyatlarını merak ettim? yazar mısınız..

resimlerini gördüğünüz modeller ve ürünler . oldukça uzun zamandır yaptığım çalışmalardır. Ve talep oldukça kalıbını yaptığım ürünlerdir. Yani talep olduğunda kalıp maliyeti ve istenen miktara göre fiat çıkarıp piyasa fiatını göz önünde bulundurarak ,(ödeme şeklide önemli) fiat veriyorum. Epeyce zamandır , bilen arkadaşlar şu modelden şu kadar miktar istiyorum şeklinde talebe göre fiat oluşuyor.En son nar yapmıştım . Ben tanesini 5 tl gibi bir fiata veriyordum. Ş,md,lerde o ürün piyasada 1,5 tl ye düştü. Tabii artık yapmıyorum. Şimdi elimde bir sipariş var 400 adet resim çerçevesi tanesi 7,5 tl den veriyorum. Mücevher kutusu yapıyorum o da 7,5 tl (boyasız)
ismail karagülle

Yeni Üye54 yazı
Videoyu izledimde gerçekten takdir edilecek bir sanat. Ben yapmaya kalksam belki 1 ton mumu ziyan ederdim :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye95 yazı
aynen bencede haklısınız :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye29 yazı
Bencede ikinizde haklısınız :))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek