Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Çin İhracatı Tavuk Ayağı

BaşlataneventpointTarih17/04/2012 11:52:44Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
arkadaşlar merhaba gıda müh veya fizibilite konusunda deneyimli arkadaşlardan bilgileri var ise paylaşmasını rica ederim konuyla ilgili sanırım kimsenin bilgisi yok veya bir yerde hata var
davet org üretim tesisim var kapasite işlevini arttırmak istiyorum işletme ile ilgileniyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye44 yazı
öncelikle teşekkürler ihraç edilecek ürünün tavuk ayakları olması sebebiyle gıda ihracatı kriterleri ve sevk ve idare kısmı tam olarak
davet org üretim tesisim var kapasite işlevini arttırmak istiyorum işletme ile ilgileniyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda

Tam olarak ne talep ettiğinizi anlayamadım lakın şuan bu ürün trden çine gitmektedir gerekli sağlık evraklarıyla birlikte siz ihracat yapmak istiyorsanız çok zahmetli bir o kadar ticari rantı olan bir ürün.SAYGILAR
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye44 yazı
zaman ayırdığınız için teşekkürler benim için yeterli kolaylıklar dilerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye18 yazı
Cok aydinlatici bir konu olmus

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Serbest meslek
Yeni Üye98 yazı
Bu çinliler illaki tavuk ayağı dışında birşeylerde alıyorlardır , yıllardır bir tavuk ayağı tutturmuş gidiyor herkes bir zamanlar iyi para kazanılsada şu an dolmuştur sektör bu kadar firma herhalde saf değildir.
Bence başka şeylere bakmak lazım , o kadar insana satılacak bir çok şey vardır.

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye2 yazı
Tavuk ayagini cine gondermektense rusya ve eski birlik ulkelerinede yollana bilir.tuketim buralarda da mevcuttur.
www.tryapi.az
Azerbaycan / Baku

Azerbaycan da insaat mallarinin satisi

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Saty? / Pazarlama