Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Taşımacılık, Ambar Ve Kargo İle İlgili

BaşlatanAlkan MakinaTarih14/04/2012 15:45:38Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
Kargo firmaları yada ambarların çalışma şekli nasıldır birisi bilgilendirebilir mi acaba ? Misal İzmir'den Erzincan'a 2-3 ton mal göndermek istesek bunu ne şekilde gerçekleştiriyorlar. Bazı yerlerden mal değerinin tamamını yada yarısını kargo firmasının verip sonra parayı karşıdan aldığı yada gidiş yarısı dönüşte ise yarısının verildiğini falan okudum. Tam olarak işleyiş şekli nedir ?
Fiyatlar sabit midir yoksa sürekli değişir mi ?
İrtibat Telefonu için Özel Mesaj Atınız.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye45 yazı
kargo firmaları yani yurtiçi,aras desi hesabı çalışır.2-3 ton gibi rakamda sana pahalı gelebilir ama zamanında teslim olur.örnek fillo ve aras kargoyu bi arayın bence durumunuzu anlatın onlar bu konuda biraz daha iyi.
ambar firmalarıyla görüşün ama zamanında teslim konusunda garanti veremezler fakat fiyat biraz daha avantajlı olur ama çok sağlam bi firma bulmanız gerek çünkü ist. izmire izmir ambarlar sitesinden kitap getirtecektim rezil oldum üstüne malı bi hafta sonra ilğisiz ve alakasız bi yerde zar zor bulduk haa her ambar firması bir değildir elbet!!!!.
bir nakliyat firmasıyla yada şehirler arası kamyon işletmeciliği yapan kişilerlede bu işi yapabilirsin.
örnek pınarbaşı kamyoncular sitesi.
kolay gelsin....

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye248 yazı
arkadasım erzıncana mal getıren ambarı bulacaksın onlar yukunu ızmırden alır erzıncana kadar goturur, yada naklıyatcılar sıtesıne gıdıp naklıyatcılara erzıncana uc ton parca yukum var dersın onlar o tarafa gıden arabaların yuku eksık olana atarlar.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat