Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kargolara Nasıl Araç Kiralayabilirim

BaşlatanSemAmbalajTarih13/04/2012 14:06:03Yorum10

İlk mesaj
Üye136 yazı
merhaba arkadaşlar ben poşet imalatı ile uğraşmaktayım aynı zmanda galerim de var ve kargo lara araç kiralamayı düşünüyorum daha önce kargo lara araç kiralamış veya bu konu hakkıda bilgisi olan arkadaşlarımız var sa paylaşırlar ise çok memnun olurum....

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye13 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - SemAmbalaj
bu konu hakkında bilgi olan yok mu
hıc bulasma kardes yurtıcı kargo en az 2005 model ıstıyo en uygun olanı transıt fıyatı 20 bın lıra ve k1 belgesı src belgesı hepsı tam olacak. ayrıca sıgortan herseyın sana aıt kargo bıse karısmıyo gunluk verdıgı 75 lıra 60 km yol verıyo ora 2300 lıraya tekamıl edıyo mazotunu algını vergını cıktınmı sana net 1000 lıra kalıyo :D .... ben yapacaktım vazgectım..

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Serbest meslek
Üye136 yazı
nafi38 bu bilgiyi paylaştığın için tşkler. ama ist. yapan ark.larımız var çok memnunuz diyorlar.
bu konuyu sennle daha ayrıntılı göruşmek isterim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
tabıkı gorusuruz kardesım ben kayserı yurtıcı genel kordınatoru ıle gorustum.. gerdekten cok arastırdım astarı yuzunden pahalı gunluk 12 saat calıstıgınamı yanarsın araba bozulsa onamı yanarsın.. vazgectım sayet normal bı yere gırsen 12 saat soforluk yapsan 1200 cıvarı para alırsın...

Yeni Üye18 yazı
aracı kargo elemanları hor kullanırlar askeri ücretle giren işe....emeğinin karşılığını alamaz ve hıncı arabadan çıkarır..kaza riski %80

Yerleşim Türkiye / Alia?aMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
evet..