Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ford Connetim Le Nei Ş Yapabilirim

Başlatanatakan2134Tarih12/04/2012 19:04:29Yorum3

İlk mesaj
arkadaşlar uzun süredir takib ediyorum çok güzel fikirler veriyorsunuz ..
ben ist yaşıyorum ford connettimle ne iş yapabilirim
kısıtlı sermeyam var ve meslekgim gıda
degerli fikirlerinizi bekliyorum saygılar
5521830

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
hemen hemen aynı durumdayız bende şarküteri satış pazarlaması yapmak istiyorum ama vadeler uzun olduğu için dönemem diyorum. bu nedenle bende gıda ile sadece arabamla ne iş yapabilirim diye düşünüyorum...
Gıda Mühendisiyim ama ticaret yapmaya ahd ettim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
GEMLİKTE PERŞEMBE GÜNLERİ KURULAN KÖYLÜ PAZARINDAN ZEYTİN,ZEYTİNYAĞI SABUNU,ZEYTİNYAĞINI AL HEM ÇEVRENE HEMDE MAAŞ ZAMANI ZİRAAT BANKASI ÖNÜNDE SAT MESELA BEN YAPTIM İŞ KARLI ZEYTİNYAĞI 6 TL DEN AL 10 TL YE SAT
kadir öz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er

Arabayla gelip, kahvehaneleri gezenleri görüyorum. onlarda zeytin satıyor. Belli peryotlarla geliyorlar. bazılarının zeytini güzel bazılarının ki değil.
güzel zeytini olan gelince genelde alanlar, bir daha alıyor. (zaten bir daha ki sefere gelene kadar alınmış zeytinler tüketilmiş oluyor.)

Ayrıca istanbul dısındaki bazı pazarcılar (genellikle ek iş olarak pazarcılık yapanlar) gidip istanbuldan mal alamıyor. Toptancıdan almak zorunda kalıyorlar.
Bir şekilde bunlara çeşitli malları temin edebilirmisiniz bilem. Anlaştıktan sonra olabilirliği var gibi.

Bazı firmaların plasiyerlik ilanları var. İşi nasıl yürütüyorlar bilmiyorum ama, aldığın mallara karşılık birşeyler gösteriyorsunuz sanırım. hiç olmassa para vermeden mal sahibi oluyorsunuz. O tip işlerle çeşitli malları pazarlayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er