Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çin Malları

BaşlatandryynrTarih04/03/2008 12:59:19Yorum33

İlk mesaj
Üye105 yazı
herkeze bol kazançlar konuya hemn girmek istiyorum biliyosunuz çin maları ucuzluğuyla dünya piyasısında önemli bi yeri var ve çok iyi bi kar getrisi var benim teklifim elimde numune örnekleri var zücacaiye üzerine!! aldğım yerse birebir ithlatçısı yani türkiye piyasasına yön veren ler bunların pazarlamasına veya satışında büyük karlar var düşünen arkadaşlarla görüşmek istiyorum ...sermaye olursa çinden getrme imkanımızda var busefer kar 2 kat daha artar düşünmekte fayda var???
dryynr

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dryynr
detayları anlatayım tabi seve seve tabi bu detaydan kastınız ürnlerin fiatları ne gibi bi soru değilse çünkü 1000 e yakın kalem çeşidi var en çok tutulanlar sofra ve mutfakta kullanılan yemek kaseler tabaklar kahvaltılık setleri (porselen ,seramik ,cam)dekoratif heykeller süüs eşyaları masa saatleri bu tarz ürünleri pazarda satsan yine kar ediyosun kar oranı %50 yakın pazarlamasını yapabilirseniz ben ürünü teminini ilk elden sağayabilirim saygılarımla....

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
ben büyük girişimci değilim ama bir pazarcı olarak kendi kapasiteme göre mal alabilirim

Yeni Üye4 yazı

çinden ihracat için banada bilgi verirseniz çok sevinirim