Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çin Malları

BaşlatandryynrTarih04/03/2008 12:59:19Yorum33

İlk mesaj
Üye105 yazı
herkeze bol kazançlar konuya hemn girmek istiyorum biliyosunuz çin maları ucuzluğuyla dünya piyasısında önemli bi yeri var ve çok iyi bi kar getrisi var benim teklifim elimde numune örnekleri var zücacaiye üzerine!! aldğım yerse birebir ithlatçısı yani türkiye piyasasına yön veren ler bunların pazarlamasına veya satışında büyük karlar var düşünen arkadaşlarla görüşmek istiyorum ...sermaye olursa çinden getrme imkanımızda var busefer kar 2 kat daha artar düşünmekte fayda var???
dryynr

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Yeni Üye3 yazı
sence çinden getirtebilipte türkiye devamlı sirkulasyonu olan en iyi mal nedir....
Hayel Et Ki.....GERÇEKLEŞSIN....

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Turizm
Üye105 yazı
züccaciyedir hediyelikdir mtfaklarda kulanılan saklama kapları vazolar vb....
dryynr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye193 yazı

Düşünelim ozaman, yanlız biz düşünürken sende detayları anlatsan; yani hangi pozisyonda ele almamız gerekiyor. Pazarlama, direk satış vs.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret
Üye105 yazı
detayları anlatayım tabi seve seve tabi bu detaydan kastınız ürnlerin fiatları ne gibi bi soru değilse çünkü 1000 e yakın kalem çeşidi var en çok tutulanlar sofra ve mutfakta kullanılan yemek kaseler tabaklar kahvaltılık setleri (porselen ,seramik ,cam)dekoratif heykeller süüs eşyaları masa saatleri bu tarz ürünleri pazarda satsan yine kar ediyosun kar oranı %50 yakın pazarlamasını yapabilirseniz ben ürünü teminini ilk elden sağayabilirim saygılarımla....
dryynr

Yeni Üye51 yazı
Ben bu tarz ürünleri toptan satmak istiyorum.müşteri portfoyumuz hazır.kaldıki yaptıgımız hesaplamalarda başlangıc için en cok satılan urunlerden 2 konteynır getırtsek bıze yaklaşık 100 bin $ a malolacak.+ dükkan tutmamız lazım.biz iki kişiyiz ortagım olacak yakınım şuan bu işin içinde zaten.o bana 5 konteynır ile başlamak lazım diyor.parayı toparladıgımız zaman çine gitmek ıstıyorum.

sizin ürünü ilk elden dedığınız yer neresi;?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye105 yazı
istoç biliyosunuz ithalat çinin türkiyedki kalbi burası .bence 5 kontynrla başlamak grekiyo diye bi şart olmadığına inanıyorum yeni başlıyosan 1 konteynerle başla ve öyle senin dediğn gibi 100000 dolarla filan da girme! ben bu işin gümrüklemesini yapıyorum sana kısa bi biligi 1 konteynerin çinden geliş nakliye ücreti 3850 usd buna gümrük vergeisi ödeyeceksin (getrceğin malın kıymetine göre vergi oranı değişiyo yüksek meblalar çıkabiliyo)ve malı gümrükten çekene kadar olan bekleme ücreti ,(ardiye ücreti)ödüyosun son olarak ta işlemlerin bittikten sonra depona kadar olan nakliye ücreti hesabı kitabı iyi yapman gerekir yardımcı olabileceğim konu varsa başka sorabilirsin saygılar...........
dryynr

Üye503 yazı
bence çinden getirilen mallar sağlıksız,dryynr arkadaşım yanlış anlama karalama niyetinde değilim,ama adamlar afedersiniz ama kullanılmış prezervatiften toka yapıyolar,her türlü hastalığın kapısı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
Üye105 yazı
yorumuna saygı duyuyorum ama bak bilmediğimiz bişey var çinde 3 kalite mal var ucuz(dandik)orta ve kaliteli bizim ithalatçılar en ucuzu olsun çok kazanalım diye düşündüklerinden hepsi için söylemiyorum bunu tabi dandikleriyle karşılaşıyoruz piyasada buda çin için genel bi yorum yapmamıza sebep olyo saygılarımla
dryynr

Üye503 yazı
ben çok kazanmıyayım,az olsun öz olsun,en azından kazandığım para helal olsun,peki bu getirticeğimiz mallardan kazanabilicekmiyiz,yani konteynır parası ödüyoruz,artı bide gümrükleme parası filan,yani aynı malların türkiedede üretimi var,onların maliyetinden düşük bi maliyet çıkıcaksa ben bu işle ilgilenebilirim

Üye105 yazı
kardeşim istersen mail adresini ver detayları konuşalım
dryynr

Üye503 yazı
umarım gelmiştir adresim

Üye105 yazı
hayır gelmedi
dryynr

Üye105 yazı
ok
dryynr

Yeni Üye51 yazı
tavsiyen ıcın saol.herseye yavaş ve bazı şeyleri dikkate alarak yaklaşıyoruz.Benim yakınım dediğim kişi şuan bu işin içinde ve müşteri portfoyu olan birisi.100 binlerdeki rakamda hani alıp hic bekletmeden hemen satabilecegımız esyalar içindir.Bu işe giricez ve ben bizzat kendim çine gitmek istiyorum sizin 1.elden dediğiniz yer neresi??çin'demi yoksa burdamı??benım bu aşamada iyi bi yer çin'de bulmam lazım.
ben sizin e-mailnizi veya telefonunuzu alsam belki bana yardımcı olabilecegınız konular olabilir.ozellikle gumruk konularında.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye105 yazı
msn adresimi özel mesajlarına gönderdim bilgine idealmodel
dryynr

Yeni Üye1 yazı
ne kadar sermaye gerekır ,getırdıgımız malları en iyi hangi sehirde pazarlayabılırız?bılgın warsa bızı aydınlatırmısın?
HASAN TEKIN,

Yerleşim Türkiye / MersynMeslek Ö?renci
Yeni Üye71 yazı
ayak kokusu yaklaşan şu yaz günlerinde tüm insanların ortak sorunu olacaktır.
bazı insanları tamamen birbirinden uzaklaştıran bu soruna çözüm biden
gelin bayimiz olun hep beraber bu sorunu çözelim.
Antimikrobiyal çorap : ayak kokusuna son
Antimikrobiyal ayakkabı ve iç giyim spreyi:ayakkabı ve ter kokusuna son
www.dolichetekstil.com
turan

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kimyager
Yeni Üye9 yazı
selam tekstil konfeksiyon aksesuarları üzerine calışıyoruz tüm hammadde tedariği cinden yapılıyor .eğer cin ile sağlam bir bağlantınız var ise detaylı bilgi gönderebilirim

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye9 yazı
yapıştırma taş getirtmek istiyorum bir kac firmayla görüştük fakat aracı oldukları icin fiyatları pahalı gelen kartelalardaki taşlar ise kalitesiz cıktı bu konu ile ilgilenisez detaylı bilgileri gönderebilirim

Yerleşim Türkiye
Üye105 yazı
minesera yardımc olmak isterim tabiki aracıyla görüştüğün için fiyata arcıda komisyon ekledikten sonra sana söylüyo tabi fyatta doğal olarak artıyo bence çinden arştır veya ürün içeriyle ilgili detaylı bilgi verirsen bende araştrırayım , malı birebir hiç aracısız sen getir derim eğerki nerden nasıl bulurum diyosan veya yerini biliyosan konuşalım yardımcı olurum yine
dryynr

Yeni Üye1 yazı
Mrblar..Büyük bi alışveris sitesi kuracagım bu ürünlerden almak istiyorum

yerli1903@hotmail.com eklermisinbeni

Yerleşim Türkiye / Kütahya
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar çinde yaşıyorum cinden getirmek istediginiz urunlerde yardimci olabilirim.
isteyen arkadaşlar msn adresini ekleye bilir

china2turkey@msn.com

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Reklam
Üye189 yazı
arkadaşlar bende çin malı işlemeli bir kaç rengi olan masa örtüsü ve oda takımları almak istiyorum
daha önce ankaradan toptan alıyordum fakat aldığım yer kapandı istanbuluda pek bilmiyorum banada
yardımcı olursanız sevinirim turyeke@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Çin malı her ne almak istiyorsanız merkezi urfadır oyuncak ve bakal hırdavatı diye sınıflandırdığımız ürünler en fazla satılanlardır piyasada
Amelih

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye17 yazı
çinden yapay çiçek,vazo,biblo,ev iç dekorasyon icin malzeme alıp ticaretini yapmak istiyorum 40.000 tl bütce war bu kadar sımdı 40.000 tl lık mal aldıgım zaman ordan buraya gelene kadar ıvırı zıvırı en ince masrafına kadar bana ne kadara mal oluyo gumruguydu yol masrafı ewraklar kıl tüy işte bana gelene kadar kac paraa patlıyo 40.000 hariç bana bu konuda bilgi werirsenız cok sevirim tesekkur ederım
umut ceylan

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Turizm
Üye105 yazı
sayın keop5 ;getreceğiniz mala göre gümrükte ödeyeceğiniz vergi miktarı değişir her malda farklı farklıdır . kesinleştiği zman getreceğiniz mal size ozman net bilgiler verebilirim
dryynr

Yeni Üye22 yazı
slm arkadaşlar bende çinden araç park sensörü ve oto alrmı getirmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz yani çinde bir park sensörü buraya nekadara getirilebilir ve en az nekadar getirebiliriz arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılarımla orhan şen
orhaan.sen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye35 yazı
arkadaslar ben buharli oto yikama isi yapmak istiyorum bu isi türkiyede yapanlar buhar makinesine istedikleri fiyatlar 5000 eurodan basliyo bana cok pahali geldi arastirdim ayni makine koreden geliyo koredeki fiyati 1600euro cindede bu makinelerden oldukca cok var daha kaliteli belki ama nasil alisveris yapacagimi bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum
kazimguldali@hotmail.com

Yerleşim ALMANYA / SiegenMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
İyi Günler Ben Bursada Yaşıyorum Ve Çin Malı Ürünler Satmak İstiyorum Fakat Çok FAzla Sermayem Yok Ufak Ufak Başlamak İstiyorum Bana Yardımcı Olabıleceginiz Yada Bu Tarz Urunleri Bulabilecegim Bir Adres Verebilirmisiniz.....Saygılar Aykut olcay aykutolcay@hotmail.com
a.olcay

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye349 yazı
ben çınden polyester ıplık getırmek istıyorum simdiden 10 000 bobın sıparısım var ortak iş yapmak para kazanmak ısteyenlere sunarım kendı mulkum olan ıstanbulda ıkı dukanım var depolamada sorun yok 0531 649 42 51onur
0532 571 12 07
0531 649 42 51
0535 350 05 18
0212 431 64 58
SHOWROOM İSTANBUL ESENLER
FABRİKA:ARNAVUTKÖY BOĞAZKÖY MH
http://www.bozkirtriko.com
onurbozkir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat