Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

600,000 € Net Kar

BaşlatanchitaTarih09/04/2012 11:10:40Yorum44

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
Kurulacak tesis ile ilgili bütün işlemler ve işleyiş tamamen yasal olacaktır. Kuruluşun yapısı ve işleyişi ortakların tamamlanmasından sonra ortak olarak tespit edilecektir. Üretim üzerine olan tesisin kuruluşunun tamamlanmasından itibaren 3-4 ay içinde üretime geçecektir. Tedarik edilecek makinaların tamamı yerli ve yeni makinelerdir. Ayrıca devlet teşviğide mevcuttur.Ortakların nakit koymaları şart değildir. Payları oranlarında teminat sağlayabilenlerde olabilir.Bu kurulacak tesise uygun çok hesaplı uzun vadeli yatırım kredileri mevcut ( 2 yıl ödemesiz , 7 yıl vadeli gibi .. ) İlgilenen arkadaşlardan mail adreslerini belirtmelerini rica ederim.
Yer olarak ortakların görüşleri doğrultusunda Ankara,İstanbul veya 4.bölge teşvik bölgesinde olabilir. Yer olarak 4. bölge teşvik bölgesi seçilmesi halinde fabrika binası mevcut. Pazarlama, çalışacak eleman , teknik personel konularında hiçbir sıkıntı yoktur.Kurulacak kapasite ile işin yıllık net karı 600,000 €.
Gelişime çok açık bir sektördür. Kurulacak tesis 24 ayda kendini amorti edebilecek kapasitededir.
Karşılıklı güven içinde çalışabilecek kişilerden mail yolu ile ulaşmalarını rica ederim.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Yeni Üye5 yazı
Öncelikle herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
Halihazırda ben de kendi projemle yeni teşvik paketinden faydalanmak için başvuru yapmaya hazırlanıyorum. Dolayısıyla teşvik sisteminin ne şekilde çalıştığını ve avantajlarını biliyorum. Forumda bazı arkadaşlar teşvikin işleyişini iyi bilmedikleri için sizin ortaklık önerinize önyargılı yaklaşmışlar. Şu anda ben kendi projemin fizibilitesini hazırlamakla uğraşıyorum. Ancak eğer sizin fikriniz benimkinden daha rantabl görünürse, sizin projenize de katılmayı düşünebilirim.
Projenizle ilgili detaylı bilgi gönderirseniz memnun olurum.
karanaslan@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye57 yazı
Bana "fadilin imza" sini hatirlatti..
E-Posta yada (MSN): hasanyazan@live.de Lütfen bilgileri (Resim, Fiyat vs.) bu adrese yollayin.Tesekkürler !

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye41 yazı

Burada sağlam bir plan/proje değilde güzel bir 'hayal' varmış gibi geliyor. Herşey farazi, teminatlar havada. Sektörün bile ne olduğu belli değil.
''Kuruluşun yapısı ve işleyişi ortakların tamamlanmasından sonra ortak olarak tespit edilecektir'' demek 2 ortağıda 22 ortağıda rahatça kaldırabilecek bir kuruluş mu demek,
''Üretim üzerine olan tesisin kuruluşunun tamamlanmasından itibaren 3-4 ay içinde üretime geçecektir'' demek ne demek,
ayrıca ''Tedarik edilecek makinaların tamamı yerli ve yeni makinelerdir'' ibaresi niye belirtilmiş ? ne üretileceği, nasıl üretileceği belli değil iken...
-
ama ''Ortakların nakit koymaları şart değildir'' kısmını beğendim
Çünkü ortaklığı kabul ediyorum, zira şartlar çok cazip geldi : ))
Akıllı adam gideceği yere hazırlanır : ))

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Müzik
Yeni Üye43 yazı
sayın jüpiter :
1- teminatlar havada değil elimizde yaklaşık 200,000 tl. + 200,000 nakit sermaye mecvut.
2-Kuruluşun yapısı : LTD şirketi veya A.Ş. ortaklar tamamlandıkdan sonra karar verilecek birşey.
3-Biz şu an 2 ortağız. Bu iş en çok 3 ortak ile olacak.
4-Tesise tedarik edilecek makinele sipariş üzerine yapılmakta olduğundan, makinelerin siparişten itibaren
teslim süresi 3-4 ay.
5-Yerli makine olmasının çok büyük avantajları var. mesela servislerinin yerli olması. Ayrıca
yerli makinelerin fiyat avantajı var. Örneğin ; avrupadan 2 el ( 20 yaşında ) makine getirmektense
yerli makinenin sıfır makine olması çok daha avantajlı.
6-Ortakların illa da nakit koymaları gerekir bir şartımız yok. İşin temşnat kısmına katkıda bulunabilir.
7-Buyrun gelin sizde ortak olun, ama anladığım kadarıyla siz müzikle uğraşıyorsunuz, sektöre çok uzak.
başka aklınıza takılan sorular olursa yanıtlarım,tereddütsüz..
OK?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye41 yazı
Sektöre uzağım ama konuda bilgi eksikliği olduğunu görünce dikkatimi çekti.
Akıllı adam gideceği yere hazırlanır : ))

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Müzik
Yeni Üye43 yazı
Sayın Karan Aslan ;
mail adresinize bilgi gönderdim.
iyi günler dilerim

Yeni Üye1 yazı
Sayın Chita;
İşin içinde üretim ve 5 yıllık sağlam bir yol haritası varsa konuyla ilgilenirim.Fakat öncelikle detayları mail (saga.et@mail.bg) adresime yollarsanız ben de konuyu inceleme fırsatı bulabilirim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye43 yazı
özelden msj yazan arkadaşlara mail gönderilmiştir.
teşekkürler .

Yeni Üye36 yazı
Ha buradan 100 kişiye mail olarak detaylı bilgi vermişsin, ha açık açık sektörü ve işin cinsini açıklamışsın. ne fark ediyor..??
OK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye197 yazı
SEKTÖR NEDİR ACABA
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Yeni Üye43 yazı
sektör : fleksible ambalaj üretimi. ( ağırlıklı baskı-laminasyon / matbaa )

Yeni Üye71 yazı
hoca faaliyet nasıl gidiyor,kaç bin avro kazandınız
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf