Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Arkadaslar. 120-150 Bin Sermayeyle İs Fikirleriniz

BaşlatankartalkaanTarih10/01/2013 17:42:16Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
arkadaslar,uzun suredir bir yatirim yapmak icin cevreme-internete vs.arastiriyorum.yaklsik 120-150 bin tl sermayem var fakat klasik ama genelde islerin negatif yonleri daha fazla oldugu icin fikir uretmekte zorlaniyorum ..diyeceksiniz bu ticaret kar-zarar iliskisi olmak zorunda..haklisiniz.fakat benim uzun zamandir arastirma nedenim olumsuzluklari enaza indirebilecegim bir is yapmak.makul ve mantikli fikirleriniz benim icin iyi bir yol haritasi olucaktir.tesekkurler.saygilar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye60 yazı
o parayla tarım harici bir şey yapılmaz diğer işlerde batma şansın çok yüksek zaten hiç bir şeyin eskisi gibi tadı kalmadı.batumlu arkadaşın teklifi güzel fakat yer uzak bizde mısır-yonca-yulaf-arpa yetiştirip satiyoruz güzel para kazanıyoruz.samanın kilosu 1 tl aldığın mahsulun kg 80-85 krş hesabını sen yap.varsa arazisi olan makina gücü olan tanıdıkların birlikte yapın derim ben.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Di?er
Üye127 yazı
KARTALKAAN sana bazı tavsiyelerim olacak.Bir işi öven insanlara öncelikle dikkat et.Millet olarak şu işte deli para var bu iş manyak para bırakıyor gibi tabirler artık sakız olmuş ağzımızda çeviriyoruz.Ne yazıkki insanlarımız fikir ihtiyacı olan birisini bilinçsizce yönlendirmeyi çok seviyor.Ve en önemlisi bence burada kimse iyi para kazandığı işi kimseyle paylaşmaz(bugüne kadar görmedimde)...Zamanın varsa kendine 3 ay zaman ver yabancısı olmadığın 2 yada 3 sektör seç ve bu sektörlerde öncelikle sen hangisini yapabilirsin hepsini bizzat yerinde yada içinde bakarak gör.kim ne yapıyor nasıl satıyor nasıl pazarlıyor vs. gibi durumları iyi analiz et.Bunları yaptıktan sonra kendini hesaba çek.Sen bu işi yapabilirmisin ve bunu hesaplarken öncelikle mali riskleri göz önüne al sonrada ve en önemlisi bişeyler yapmam gerekiyor diye kendini sıkıştırıp acele karar verme.Yatırım işi kurşun gibidir bir kere çıkarsa cebinden allah korusun olumsuz durumlar karşısında geri dönüşü yoktur..Eğer yapabiliyorsanda inovatif düşün yani yenilikçi ol...Sonuçta elindeki sermaye çokta az değil.Şimdiden bol şanslar dilerim umarım herşey yolunda gider....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat