Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Elimde Hali Hazir 2500-3000 Çift Ayakkabi Var ?

BaşlatanBurbonTarih07/04/2012 21:12:11Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
Başlikta da belirttigim uzere elimde yaklaşik 2500-4-3000 cift ayakkabi ve 500 adet renkli normal boy bayan çantasi mevcut (çin mali ) mevcut..Bir donem 5 adet ayakakbi magazasi sahibiydik ve şuan 4 tanesi kapatip tek magazaya kaldik..ve bu tek magazada işler hic iyi degil..ben ayakkabi işinden cikmak istiyorum ve bu işten cok zarar ettim malesef 4 sene icerinde..şimdi elimde kalan ayakkabilar cok kaliteli degil yaklaşik 400 cift deri erkek ayakkabisi var ve bircok bayan ayakkabi ve 500 adet renkli cin mali canta ..bunlari satamiyorum cunki cogunun numarasi kalmadi.yenisinide almak istemiyorum zaten borclarim var..şimdi ben bu ayakakbilari tapon olarak tabir edilip alan insanalr var cok cuzi miktarlara aliyorlar ve degeri olmuyor..Ben bunlari ne yapabilirim..internette satabilirmiyim? numara sıkıntısı var ve modeller eski de diyebilirim ..? bu konuda fikirleri olan arkadaşlar varsa teşekkür ederim şimdiden

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Yeni Üye38 yazı
öncelikle konunun tarihine bir bakın..
eski konuları güncelleyip güncelleyip tekrar yukarılara taşımayın lütfen.
bir mesaj yazmadan önce üyenin üstüne tıklayıp bir bakın bakalım en son ne zaman girmiş, yazı yazmış..

adam belki iflas etti varı-yoğu sattı köyüne döndü;
belki kurtardı kendini bahamalarda tatil yapıyor buralara bakmaz bile..

kaç tane bu şekilde başlık oluştu,, biraz dikkat lütfen artık !!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye61 yazı

bu kadar urunu tek tek fotolayıp, internette satmanız çok zor.
zaten ilan sayınızda buyuk sitelerde sınırlı olacaktır. bence pazarda gunluk bir tezgah kiralayıp, ürünleri adetleri pazar fiyatında satabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im