İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Elimde Hali Hazir 2500-3000 Çift Ayakkabi Var ?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorumI
Yeni Üye17 yazı
D
Üye816 yazı
08/04/2012 : 12:50:36#2
Web sitesi
Alıntı
dortler
G
Üye434 yazı
08/04/2012 : 13:01:45#3
Web sitesi
Alıntı
Bence hepsinin resmini çek biraz zahmetli olur ama bence değer. Sonra hepsini satış sitelerine ver. İyi fiyat koy satarsın mutlaka. Başka akşamları işlek yerlerde tek fiyat şeklinde sat. Çok elleyen ve karıştıran olur içinden çıkılamaz hatta uyuz olduğun olu ama inan o zamanda satılır. Başka zarar etmeden eminönü piyasasına ver işportacılara nakit ver mutlaka veresiye bir daha alamazsın ben oradayım. Orası da olur. Başka birşey gelmiyor aklıma arkadaş. Son olarak ayakkabıcı tanıdıklarından yardım iste dicem mutlaka yapmışındır. Allah kolaylık versin.
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
Z
Yeni Üye68 yazı
08/04/2012 : 13:48:35#4
Web sitesi
Alıntı
H
Yeni Üye58 yazı
Merhaba,
Bence varsa personeliniz tek tek fotograflarini cektirip bulunmasi kolay olacak sekilde düzenleyin, sonra netten tek fiyata kampanyali satmayi deneyin. Biraz zaman alir, ama zarar ettirmez diye dusunuyorum.
Baska aklima gelen kücük semt ya da sehirlerde haftalik dukkan kiralayip kampanya yapip satabilirsiniz.
Allah yardimciniz olsun.
Bence varsa personeliniz tek tek fotograflarini cektirip bulunmasi kolay olacak sekilde düzenleyin, sonra netten tek fiyata kampanyali satmayi deneyin. Biraz zaman alir, ama zarar ettirmez diye dusunuyorum.
Baska aklima gelen kücük semt ya da sehirlerde haftalik dukkan kiralayip kampanya yapip satabilirsiniz.
Allah yardimciniz olsun.
Fikir yaydan çıktı bir kere..
M
Yeni Üye76 yazı
08/04/2012 : 14:57:02#6
Web sitesi
Alıntı
İnternetten olmaz kardeşim. Aynı şekilde zarar ederek ayakkabı mağazasını kapattık.
Okulların başlarında ticaret odaları,sanayi odalaı vs kurumlar her yıl ayakkabı giyim vs dağıtır bunlarla iletişime geç ve hiç kimsenin veremeyeceği fiyatlar söyle dağıttığınızı dağıtım geri kalanını alırım dersin ve 36-40 tüm numaraları teslim edersin büyük çoğunluğu dağıtılır böylece.
Yok ayarlayamam diyorsan okul açılışları, bayram önceleri kurulan halk pazarları var orada sat kardeşim.
Biz yarısını ilk yöntem ile yarısını diğer yöntem ile sattık. Küçük şehirlerde bu tip pazarlarda yr etmen çok daha kolay olur. Ama o zamana kadar kaldır bir depoya dursun orada ne yazık ki yakında bayram seyran yok.
Ayakkabıcı arkadaşlar ya dalga geçer gibi fiyat verir veyahut numarası kırılmış ürünü kimse almak istemez.
İsimsiz vasıfsız ayakkabıları internette satabilirsen helal olsun ama hiç sanmıyorum sonuçta elinde kalan adidas nike değil...
O yüzden bu ayakkabılardan kurtulamazsın dediğim dönemlerde pazara dökmek ve ne alırsan 10 15 20 diye satmak en mantıklısıdır.
Mağazada 15 e satamadığımız ayakkabıları pazarda 20 den tükettik mesela biz. İnsanlarda pazar ucuz olur mantığı oluyor her daim:)
Bu sebeble ben derim ki bekle ve pazarda sat en az zararla kurtarırrsın ( aldığın ayakkabıların maliyetleriinin 15-20 olduğunu varsayıyorum )Başka türlüsü zor be kardeşim. Allah kolaylık versin , yerin nerede bilmiyorum ama yozgat da satmayı düşünürsen ( ki tavsiyem bu tip küçük gelir düzeyi düşük illeri seçmendir) yardımcı olurum beraber satarız :)
ya da son fikrim dağıtıyoruz diye broşür bastır. Küçük bir şehire git. 1 haftalığına yer kirala. Ve bir yandan çocuklara broşür dağıttırırken bir yandan satış yap.
ELinde çok mal kaldığını varsayıyorum...
Okulların başlarında ticaret odaları,sanayi odalaı vs kurumlar her yıl ayakkabı giyim vs dağıtır bunlarla iletişime geç ve hiç kimsenin veremeyeceği fiyatlar söyle dağıttığınızı dağıtım geri kalanını alırım dersin ve 36-40 tüm numaraları teslim edersin büyük çoğunluğu dağıtılır böylece.
Yok ayarlayamam diyorsan okul açılışları, bayram önceleri kurulan halk pazarları var orada sat kardeşim.
Biz yarısını ilk yöntem ile yarısını diğer yöntem ile sattık. Küçük şehirlerde bu tip pazarlarda yr etmen çok daha kolay olur. Ama o zamana kadar kaldır bir depoya dursun orada ne yazık ki yakında bayram seyran yok.
Ayakkabıcı arkadaşlar ya dalga geçer gibi fiyat verir veyahut numarası kırılmış ürünü kimse almak istemez.
İsimsiz vasıfsız ayakkabıları internette satabilirsen helal olsun ama hiç sanmıyorum sonuçta elinde kalan adidas nike değil...
O yüzden bu ayakkabılardan kurtulamazsın dediğim dönemlerde pazara dökmek ve ne alırsan 10 15 20 diye satmak en mantıklısıdır.
Mağazada 15 e satamadığımız ayakkabıları pazarda 20 den tükettik mesela biz. İnsanlarda pazar ucuz olur mantığı oluyor her daim:)
Bu sebeble ben derim ki bekle ve pazarda sat en az zararla kurtarırrsın ( aldığın ayakkabıların maliyetleriinin 15-20 olduğunu varsayıyorum )Başka türlüsü zor be kardeşim. Allah kolaylık versin , yerin nerede bilmiyorum ama yozgat da satmayı düşünürsen ( ki tavsiyem bu tip küçük gelir düzeyi düşük illeri seçmendir) yardımcı olurum beraber satarız :)
ya da son fikrim dağıtıyoruz diye broşür bastır. Küçük bir şehire git. 1 haftalığına yer kirala. Ve bir yandan çocuklara broşür dağıttırırken bir yandan satış yap.
ELinde çok mal kaldığını varsayıyorum...
by mer-zer
M
Yeni Üye76 yazı
08/04/2012 : 14:59:25#7
Web sitesi
Alıntı
Aynı dakikalarda aynı şeyleri yazmışız hakansaka ya katılıyorum...
by mer-zer
G
Yeni Üye90 yazı
en mantıklısı pazar ,internette satarsın ama cok cok uzun bir zaman dilimi alır bu çünkü devemlı yeniden listlersin devamlı taki birileri görüpte alana kadar bu da 1 seneyi bulur hatta geçer insanlar nette ayakkabı alma konusunda çekimser ya ayağıma olmazsa düşüncesi var .pazarda bencede mantıklı.
B
Yeni Üye26 yazı
Arkadaşlar degerli yorumlariniz icin teşekkür ediyorum..oncelikle interneti dusundum ve araştirdim fakat internetten alişveriş ya farkli bir mal olacak elinizde yada o zamanin mevsimin trendi..yada cok kaliteli marka..bunlarin dişinda satiş zor..benim elimdeki mallar malesefki cok kaliteli degiller ve ceşit cok yazligi var kişligi var ama darma daginik diyebilirim.. Ben istanbulda ikamet ediyorm ve son magazam istanbulda ama burda satişlar cok dusuk (gunde 1-2 cift ) bu işten o kadar sogudumki bu magazamda elimi kaldiripda birşey yapmak bile istemiyorum..
Sayin Merzer arkadaşim bilgin ve ilgin icin teşekkür ederim..fakat okul ayakkabim bulunmuyor elimde olsaydi bu fikrini dusunurdum..Pazarcilik ise bana zor geliyor nedeni ise inanin pazara gidiyorum oradabile trend urunler var artik oyle pazarlarda dandik mal da yok..ki benim urunlerimde cok dandik degillier zama karişiklar ...pazar benim icin zor bir secenek...
Benim aklimda bir fikir var..istanbulun gelişmekte olan bir semtinde..güngören bagcilar tarzi nufusun yogun oldugu bir yerde..bu ayakkabilari hangar tarzi bir sistem ile gercekten ucuz fiyata elden cikarabilirmiyim..kiralar konusunda istanbulda az cok bilgi sahibiyim fakat burdan gorupde oyle işlek bir noktada uygun fiyatli büyük metrekare magaza -dukkan- depo tarzi biryer bilgisi olan veya boyle bir işle ilgili bilgilendirmek isteyen olurwsa cok sevinirim..Herkese yorumlar icin tşk eder ve farkli fikirlerinizi beklemekteyim...
Sayin Merzer arkadaşim bilgin ve ilgin icin teşekkür ederim..fakat okul ayakkabim bulunmuyor elimde olsaydi bu fikrini dusunurdum..Pazarcilik ise bana zor geliyor nedeni ise inanin pazara gidiyorum oradabile trend urunler var artik oyle pazarlarda dandik mal da yok..ki benim urunlerimde cok dandik degillier zama karişiklar ...pazar benim icin zor bir secenek...
Benim aklimda bir fikir var..istanbulun gelişmekte olan bir semtinde..güngören bagcilar tarzi nufusun yogun oldugu bir yerde..bu ayakkabilari hangar tarzi bir sistem ile gercekten ucuz fiyata elden cikarabilirmiyim..kiralar konusunda istanbulda az cok bilgi sahibiyim fakat burdan gorupde oyle işlek bir noktada uygun fiyatli büyük metrekare magaza -dukkan- depo tarzi biryer bilgisi olan veya boyle bir işle ilgili bilgilendirmek isteyen olurwsa cok sevinirim..Herkese yorumlar icin tşk eder ve farkli fikirlerinizi beklemekteyim...
P
Yeni Üye10 yazı
D
A
Yeni Üye58 yazı
arkadaş yapacaklarını söyleyeyim. Mağazayı derhal kapat bi depo ayarla malları buraya kaldır. geniş hacimli bi panlevan ayarla düş yollara gündüzleri yerel pazarlara akşamları büyük köylere git satış yap. köylü parası uydumu ayağına uydurur yeterki ucuz olsun.
T
Yeni Üye63 yazı
dükkanı kapat gerekirse evin bi odasına doldur ayakkabıları. sonra akşam pazarı diye cadde üstlerine tezgah kur. elbet satarsın her çeşit insan var.
B
Yeni Üye26 yazı
saolun arkadaşlar degerli yorumlariniz icin..Dusunuyorum halen ne yapabilsem diye..2-3 bin tl kiralik bir magaza bulabilirsem buyuk ..hangar tarzi satiş yapacagim uygun fiyata..bir doner olursa devam edebilirim ..boyle bir notka ..ya da istanbulda boyle bir yerde gider dediginiz yerler varsa bekliyorum onerilerinizi..
G
Yeni Üye90 yazı
yani hangar fikri bana cok sıcak gelmedi açıkçası çünkü hangar mağazaları biliyosunuzki direk imalattan halka satış o nedenle alıp satanlara göre kar payı daha yüksek bu bir ikincisi siz numaraları yok diyosunuz her modelin ama o mağazalarda var numara olmaması sıkıntı ,müşteri gelecek beğenecek ama numara yok ve dönüp gidecek .diğeri , elimdeki ürünler demode diyorsunuz bugün artık moda çağı hangar tipi uygun satan mağazalarda bile düşük kalite olsada modaya uyarlanmıs ürünler var.bana mantıklı gelmedi açıkçası.iyice araştır derim.ayakkabı sektörü gözlemlediğim kadarıyla türkiyede son 2-3 yılda cok geriledi.üreticiler ayakkabı sektöründe ilerledi,ayakkabı mağazaları geriledi.çünkü bir kere artık bir cok yerde cok uygun fiyata ayakkabı var , bu da iyi birşey değil aslında satan için ,çünkü bildiğim kadarıyla türkiyede kişi başına düşen ayakkabı sayısı 2,5 ama kıyafet öylemi insanların kac tane kıyafeti var ama 2-3 çeşit ayakkabısı var tr ortalamasından bahsediyorum ee mağaza sahibide piyasayla rekabet edebilmek için mecburen fiyat kırıyor ve fiyatlar haliyle otomatik düşüyor arz var talep yok.benim şahsi kanaatim ayakkabı sektörü eskisi gibi değil mağaza açmadan elden cıkartmaya calışman bana daha mantıklı geliyor açıkçası.bir de eskiden insanlar ayakkabıyı bir tek ayakkabıcıdan alıyordu şimdi öylemi pazardada var,kıyafet satan mağazalardada var hatta toka satan mağazalarda bile babet tarzı ayakkabılar ,büyük marketlerde bile görüyorum ben.
G
Üye434 yazı
09/04/2012 : 07:11:50#15
Web sitesi
Alıntı
Tekrar ayakkabı al. Mağazanda kanpanya yap. Kırık dediğin ayakkabıları bir tarafa koy yeni aldığın ayakkabıları bir tarafa satmak istediğin ayakkabıların üstüne fırsat köşesi diye nitelendir. İnsanlar mutlaka bakar işine yararsa da alır.
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
D
Üye816 yazı
09/04/2012 : 08:30:51#16
Web sitesi
Alıntı
kardeş biri dogru yazmış akşamları 2 kişi olarak bir cadde üstü kaldırımda tek fiyat sat kurtul ne kadar kalırsa bu sefer kiloylada satamazsın zaten diyorsun numarası yok eski model miş elinden geldiğince kurtul zararın neresinden dönülürse kar dır
dortler
F
Yeni Üye91 yazı
ilk yorum yazan ne ne ayaksin adam borcum var diyo sen ne diyosun zekat ver len serefsiz cok paran varsa sen versene ne burda artislik ediyon adi insan
adam gibi adam FATIH FIDAN
B
Yeni Üye26 yazı
Degerli arkadaşlar yorumlar icin tekrar saolun..GKC arkadaşim dediklerine katilyiorum ve bu işi 4 sene yaptim ve 5 magaza kapattim malesefki 3 senedir cok geriledi işler büyük markalar ve istanbulun herkosesinde ikişer tane AVM acilmasi bizi batirdi..Flo -ayakkabi dunyasi tarzi üreticiler ve ureticelerden nakit ve cok alim yaparak uygun fiyata mal alip satan firmalar cok köstekledi bizi..bizim gibi al sat yapan cogu ayakkabi esnafi kendi karinlirini doyurmaktan ziyada kiralarina calişir haldeler...bende bu işin icinden cikamadigim icin 4 magazayi kapattim zararin neresinden donersem kardir dusuncesiyle.. ve elimde kalan tapon mallarida sizlerin fikirlerine sundum...dediklerinizin hepsini dusunuyorum..Malesefki bu ayakkabi işi ne gidaya benziyor ne de hammede olayina elinde kalinca hele bayan ayakkabisi bedave desen alan olmuyor..halen dusunmekteyim bir cıkar yol bulursam veyahut bir şekilde siyrilirsam bu işten burada yazacagim...herkesin degerli yorumlarina teşekkur ederim..bol kazanclar hayirli işler dilerim..
E
Üye122 yazı
09/04/2012 : 15:30:16#19
Web sitesi
Alıntı
sahibinden.com gibi geniş kitlelere hitap eden web sitelerinde dükkan satın alarak ürünlerinizi pazarlayın derim ben. İnternetten hem çok büyük kitleye ulaşır hemde kolayca elinizdeki stoğu eritirsiniz.
M
Yeni Üye76 yazı
10/04/2012 : 15:18:52#20
Web sitesi
Alıntı
bURBON KARDEŞİM ;
zATEN BENİM BATMA SEBEBİMDE hangaar ayakkabı idi:)
Bu sebeble sakın 2000-3000 kira verme onun yerine kamyon kirala daha iyi.
Ayakakbı işinde olduğun için bilirsin hangaar da çöp malzeme satar ama satar niye her malın bir alıcısı var çünkü.
Pazar bana uymaz deme, sana sürekli pazarcılık yap diyen yok eğer borçlar sıkıştırmıyor ise dediğim dönemleri bekle ve küçük şehirlerde erit kesinlikle satılır. 4 günde 7000 tllik satış yapmıştık yozgatta hemde elimizde kalan mağazada hiç satamadığımız modellerle:)
Umudunu yitirme Allah kolaylık versin.
zATEN BENİM BATMA SEBEBİMDE hangaar ayakkabı idi:)
Bu sebeble sakın 2000-3000 kira verme onun yerine kamyon kirala daha iyi.
Ayakakbı işinde olduğun için bilirsin hangaar da çöp malzeme satar ama satar niye her malın bir alıcısı var çünkü.
Pazar bana uymaz deme, sana sürekli pazarcılık yap diyen yok eğer borçlar sıkıştırmıyor ise dediğim dönemleri bekle ve küçük şehirlerde erit kesinlikle satılır. 4 günde 7000 tllik satış yapmıştık yozgatta hemde elimizde kalan mağazada hiç satamadığımız modellerle:)
Umudunu yitirme Allah kolaylık versin.
by mer-zer
I
Üye395 yazı
s.a kardeşim bayan kol çantaların hepsini alabilirim yükünü biraz hafifletmiş olursun özelden msj attım kısa sürede dönüş yapmanı beklerim allah kolaylık versin ii çalışmalar
A
Yeni Üye58 yazı
merhaba arkadaşım internette birşey aratırken bu sitedeki yazınız karşıma geldi ve siteye bi gözattım ve üye oldum , ilk olarak da buraya yazarak nacizane konuya müdahil olayım dedim
arkadaşım bende 2 ay evvelki çek kanunu sayesinde hapisten çıkan eski bir esnafım , 2009 krizi yaklaşırken yani daha 2007 yılının son aylarından başla**** 2008 yılı dahilinde piyasadan alacaklarımızı tahsil edemediğimizden dolayı ve biz de bu nedenle borçlarımızı ödiyemediğimiz için , karşılıksız çek keşide etmek suçundan neyazıkki mahkum olduk
daha önce uzun yıllar nakliyecilik yapıyorduk , krizle birlikte 3 adet tır ve 2 adet daire , 18 daire 4 dükkanlık kabası bitmiş inşaatım ve kendi işyerim , gelen hacizler , krediler vb. gibi nedenlerden dolayı elimizden gitti , şuanda bile 5 adet binek arabam ve kamyonetlerim halen yed'i emin parklarında çürüyor
Halihazırda vadesi geçmiş , çekli ve senetli piyasadan 300 bin tl alacağım var ama tahsil edemiyoruz bi türlü , yukarıda da belirttiğim üzere 2008 den 2010 yılına kadar tüm uğraşlarımıza rağmen elimizdeki tüm malvarlığımızı yitirdik
bunları neden yazdığıma gelince zamanında millet arkamızdan bize küfür etmesin , elalemin maskarası olmıyalım diye malı mülkü üç kuruşa sattık , çok mücadele ettik , çok çırpındık
ama şimdi düşündüğümde anlıyorum ki kolumuzu kesmesini bilemedik ve kangren tüm gövdeyi ***ürdü
yani kardeşim eğer durum kötü ise , kurtaracağım diye çok düşünme , o bahsettiğin ayakkabıları az çok fiyata ver gitsin , aldığın parayı başka bir işte değerlendir
ama satabilsem zaten satardım diyorsun sanırım , sana yardımcı olmak isterim , yukarıda kendimi açık açık yazdım yanlış da anlamazsan ayakkabı imalatı yapan akrabalarım var seni yönlendirebilirim ama diğer arkadaşların dediği gibi önce bir resim falan çeksen ona göre değerlendirme yapılması daha mantıklı olur
uzun uzun yazdım ama kusra bakmayın , sanırım demek istediğimi anlatabildim , cümleten hayırlı işler ve iyi günler dilerim
arkadaşım bende 2 ay evvelki çek kanunu sayesinde hapisten çıkan eski bir esnafım , 2009 krizi yaklaşırken yani daha 2007 yılının son aylarından başla**** 2008 yılı dahilinde piyasadan alacaklarımızı tahsil edemediğimizden dolayı ve biz de bu nedenle borçlarımızı ödiyemediğimiz için , karşılıksız çek keşide etmek suçundan neyazıkki mahkum olduk
daha önce uzun yıllar nakliyecilik yapıyorduk , krizle birlikte 3 adet tır ve 2 adet daire , 18 daire 4 dükkanlık kabası bitmiş inşaatım ve kendi işyerim , gelen hacizler , krediler vb. gibi nedenlerden dolayı elimizden gitti , şuanda bile 5 adet binek arabam ve kamyonetlerim halen yed'i emin parklarında çürüyor
Halihazırda vadesi geçmiş , çekli ve senetli piyasadan 300 bin tl alacağım var ama tahsil edemiyoruz bi türlü , yukarıda da belirttiğim üzere 2008 den 2010 yılına kadar tüm uğraşlarımıza rağmen elimizdeki tüm malvarlığımızı yitirdik
bunları neden yazdığıma gelince zamanında millet arkamızdan bize küfür etmesin , elalemin maskarası olmıyalım diye malı mülkü üç kuruşa sattık , çok mücadele ettik , çok çırpındık
ama şimdi düşündüğümde anlıyorum ki kolumuzu kesmesini bilemedik ve kangren tüm gövdeyi ***ürdü
yani kardeşim eğer durum kötü ise , kurtaracağım diye çok düşünme , o bahsettiğin ayakkabıları az çok fiyata ver gitsin , aldığın parayı başka bir işte değerlendir
ama satabilsem zaten satardım diyorsun sanırım , sana yardımcı olmak isterim , yukarıda kendimi açık açık yazdım yanlış da anlamazsan ayakkabı imalatı yapan akrabalarım var seni yönlendirebilirim ama diğer arkadaşların dediği gibi önce bir resim falan çeksen ona göre değerlendirme yapılması daha mantıklı olur
uzun uzun yazdım ama kusra bakmayın , sanırım demek istediğimi anlatabildim , cümleten hayırlı işler ve iyi günler dilerim
F
Yeni Üye24 yazı
Toptancı bir arkadaşım var, eğer istanbuldaysan kendisiyle görüştürebilirim sizi. Telefon numaranızı bana gönderin lütfen.
B
Yeni Üye26 yazı
Değerli arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim..Şuan magazami elimdeki ürünlerle birlikte devretme düşüncesindeyim..oyle bir imkan oldu gibi...bir haftalik bir sürec olacak..bunun sonunda umuyorumki devretmiş ve bu yukten kurtulmuş olurum..Eger olumsuz olur ise yine burda sizlerle paylaşacagim ve ilgilenen tum arkadaşlara daha detayli donuş yapacagim..Herkese kolay gelsin iyi calişmalar dilerim.
G
Üye434 yazı
15/04/2012 : 11:57:08#25
Web sitesi
Alıntı
Hayırlı olsun. Çok sevindim.
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
N
Üye277 yazı
BURBON KARDEŞİM BENİM İLGİNİ ÇEKECEK BİR TEKLİFİM VAR? 5-10 ÇİFT NUMUNE AYAKKABIYI BAVULA DOLDUR 350 TL YE Bİ ÇEÇENİSTAN GROZNİ YE GİT İLLAKİ Bİ TÜRK DENKGELECEKTİR GELMESSE BEN Bİ ARKADAŞIMIN NUMARASINI VEREBİLİRİM (ORDA YAŞIYOR) O ELİNDE KALMIŞ DEĞERSİZ AYAKKABILARI NASIL TATLI KARLA SATACAKSIN AKLIN DURACAK HEMDE FATURASIZ BAVUL TİCARETİYLE BEN 3-4 AY ÖNCE ORDAYDIM ÇARŞILARINDA İSTANBULA 25 TL YE ALACAĞIN AYAKKABI ORDA 100-130 DOLARA GİDİYOR. Bİ DEĞERLENDİR KOLAYGELSİN
nedim
İ
Yeni Üye7 yazı
Irak'a satmaya dene bir ayda para edersin
05324434454
B
Üye241 yazı
08/09/2012 : 22:57:44#28
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - isaalbayrak zekat ver yurtlara hayır işlemiş olursun |
Hocam yanlış anlama da madem bu kadar hayır meselesindesin konuyu açan abimize bir katkıda bulun al elindeki ürünleri ondan maliyetine hem o naktine kavuşsun hemde sen hayalindeki yurtlara ver o ayakkabıları o parayı sende sevabı kazanmış olursun ;)
Sencede mantıklı değil mi??? Mantıksız diyorsan yazdığınla çelişirsin...
Bu arada konuyu açan abimize sen ırak ile iş yapabilen birini bul derim o ürünler oralarda çok çabuk gider sende zararın neresinden dönersen karda olursun.
Saygılar
M
Yeni Üye37 yazı
inşallah bir çözüm bulabilmişsinizdir. Sahibinden.coma modelleri resimleyip toptan satış ilanı verin belki anadoludaki parakendecilerden talep gelebilir.Üzüldüm duruma :(
T
Yeni Üye84 yazı
19/05/2015 : 22:41:50#30
Web sitesi
Alıntı
sayın arkadasım hepsını satıs yapabılırız sıze onerılerım vardır arkadaslarımız sureklı satıs yapıyorlar sızı onerebılırızz
turkdevbir@gmail.com tel.06316144232
turkdevbir@gmail.com tel.06316144232
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz