Moskovadaki degerli textilci tuccar meslektaslarim.
ben ukrayna odessadaki 7.ci km (sidmoy) pazarinda parti mali alim satim isiyle mesgulum. merak ettigim bir soruyu sormak istiyorum ve ayni anda is birligi teklifi yapmak istiyorum.
soru1: moskovadan odessaya gelip bizden mal isteyen ozbekler ruslar yahudiler ve azeriler oluyor. bu gune kadar turkler neden denk gelmedi merak ediyorum. bilen aciklarsa merakim giderilmis olacak.
soru2: ara sira rusyaya olan kargolarda sorun yasandigi sirada burayida kontrol etmenizde fayda yokmudur?
teklifim: aslinda bilgilendirme amaci yuksek bir teklif. sozunu ettigim azeriler ozbekler vs.. trenle buraya 36 saatte geliyorlar. geldiklerinde ellerinde ya ne alacaklarina dair numune yada ne alacaklarini bilerek geliyorlar. biz burada onlara cin mali yada turk mali (duruma ve fiyata gore) istedikleri urunu tedarik ediyoruz. onlar burada kargocuyla anlasarak metre kupu 900 dolardan moskovaya tasitiyorlar. tasitirkende malin parasinin buyuk kismini kargocu burada oduyor.mali teslim ettigi sirada odedigi parayi + kargo ucretini tahsil ediyor. siz turk meslektaslarimda rus dilini biliyorsunuz. ukraynaya kapi vizesi alabiliyorsunuz. trenle gelirken yatabiliyorsunuz. (yorulmuyorsunuz) demem oki burayada hakim olmaniz kazanciniz acisindan yararli olmazmi?
ben burada sizlere cozum ortakligi yapabilirim. geleceginiz zaman onceden talebiniz dogrultusunda piyasa arastirmasi yapabilirim., gerekirse onceden resimleri ve ayrintili bilgiyi mil olarak yollarim ona gore gelir malinizi yukler gidersiniz diye dusunuyorum.
daha farkli bilgi talebiniz olursa mailinizi bekliyorum
hepinize basarilar ve hayirli isler diliyorum