Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Rusya Moskova İs Birligi Teklifi

BaşlatangamaTarih06/04/2012 23:18:58Yorum37

İlk mesaj
Üye398 yazı

Moskovadaki degerli textilci tuccar meslektaslarim.

ben ukrayna odessadaki 7.ci km (sidmoy) pazarinda parti mali alim satim isiyle mesgulum. merak ettigim bir soruyu sormak istiyorum ve ayni anda is birligi teklifi yapmak istiyorum.

soru1: moskovadan odessaya gelip bizden mal isteyen ozbekler ruslar yahudiler ve azeriler oluyor. bu gune kadar turkler neden denk gelmedi merak ediyorum. bilen aciklarsa merakim giderilmis olacak.

soru2: ara sira rusyaya olan kargolarda sorun yasandigi sirada burayida kontrol etmenizde fayda yokmudur?

teklifim: aslinda bilgilendirme amaci yuksek bir teklif. sozunu ettigim azeriler ozbekler vs.. trenle buraya 36 saatte geliyorlar. geldiklerinde ellerinde ya ne alacaklarina dair numune yada ne alacaklarini bilerek geliyorlar. biz burada onlara cin mali yada turk mali (duruma ve fiyata gore) istedikleri urunu tedarik ediyoruz. onlar burada kargocuyla anlasarak metre kupu 900 dolardan moskovaya tasitiyorlar. tasitirkende malin parasinin buyuk kismini kargocu burada oduyor.mali teslim ettigi sirada odedigi parayi + kargo ucretini tahsil ediyor. siz turk meslektaslarimda rus dilini biliyorsunuz. ukraynaya kapi vizesi alabiliyorsunuz. trenle gelirken yatabiliyorsunuz. (yorulmuyorsunuz) demem oki burayada hakim olmaniz kazanciniz acisindan yararli olmazmi?

ben burada sizlere cozum ortakligi yapabilirim. geleceginiz zaman onceden talebiniz dogrultusunda piyasa arastirmasi yapabilirim., gerekirse onceden resimleri ve ayrintili bilgiyi mil olarak yollarim ona gore gelir malinizi yukler gidersiniz diye dusunuyorum.

daha farkli bilgi talebiniz olursa mailinizi bekliyorum

hepinize basarilar ve hayirli isler diliyorum
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Yeni Üye81 yazı
Selamlar, gümrükle ve kargo ile uğraşmak istemediğimden Rusayda Türkiyeden getirdiği malları uygun fiyata veriebilecek kişiler arıyorum. Özellikle çanta, bijuteri, kadın iç giyim gibi bayan üzerine olan mallar ilgimi çekiyor. İlk başta deneme maksatlı küçük bir parti mal almak istiyorum.
İlgilenenler özelden yazsınlar lütfen.

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Di?er
Üye107 yazı
Bayan İç Giyim
Sütyen
Sütyen Takım
Atlet
Badi
Atlet Takım
Külot
Gecelik
Büstiyer
Jartiyer
Jibon ve Kombinezon
Sabahlık
Şortlu Takımlar
Korse
Tunik
Pijama / Eşofman
Erkek İç Giyim
Atlet
Külot
Boxer
Pijama / Eşofman
Kız Çocuk İç Giyim
Atlet
Külot
Takım
Pijama
Erkek Çocuk İç Giyim
Atlet
Külot
Takım
Boxer
Pijama
Bayan Çorap - Tayt
Desenli Külotlu Çoraplar
Dizaltı-Pantolon Çorapları
Külotlu Çoraplar
Soket - Suba Çoraplar
Tayt
Erkek Çorap
Erkek Çorapları
Çocuk Çorap
Soket Kız Çocuk Çorapları
Külotlu Kız Çocuk Çorapları
Erkek Çocuk Çorapları

Ürünleriyle ilgilenirmisiniz ?

evetvar@live.com
0554 756 35 84

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Denizci
Üye920 yazı

Tebrikler ve başarılar dilerim değerli arkadaşlar hepinize. sizin gibi cesaretli,çalişkan ve zeki insanlar dan gurur duyorum.
saygilarimla emzar nebieridze www.granitsanat.com
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye22 yazı
bugun itibariyle istanbul simferopol tavsiye edeceginiz kargo firmasi varmi cevabiniz icin simdiden tesekkurler
erkanduzla

Yerleşim Ukrayna / SimferopolMeslek Ythalat / Yhracat