Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Gunes Gozlugu Ve Optik Cerceve İthalati

Başlataneeric16Tarih05/04/2012 06:45:23Yorum4

İlk mesaj
ahmetx bey yardimlariniz icin simdiden tesekur ediyorum,ben amerikadan gunes gozlugu ve optik cerceve ithal etmek istiyorum,gumruk verigileri ve kdv hakkinda hicbir bilgim yok eger beni bilgilendirirseniz sevinirim acaba baska ekstradan masraflar cikarmi ornegin 5000 dolarlik mal icin ne kadarlik bir masraf odemem gerekir gumruk ve kdv eger varsa dige rmasraflar icin bilgileriniz icin tesekur ederim saygilarimla

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
sayin ahmet size 2 ay oncede yazmisstim ama bir cevap alamadim bu sefer cevaplarsaniz sevinirim,ben newyorkta yasiyorum gunes gozlugu ve optik gozluk getirip turkiyede satmak istiyorum oncelikle gumruk bedelleri ne kadardir goxluklerde kdv ve gumruk gibi,birde taninmis markalari turkiyeye sokabilirmiyim rayban gibi ornegin bilgilendirirseniz sevinirim ,tesekurler

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Esnaf
yok mu bilen bizde öğrenmiş olalım??
ultrAslan

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Y?siz

arkadaşlar her ilde mutlaka gümrük müşavirliği var direk gidip yüzyüze görüşmeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
ithalatlari cok zor, koruma altindalar. Cerceve icin gozetim var, Cif fiyati adet basina 8$ dan az olamaz, az ise tamamlanir vergiyle. Ustune kota var, 2400 adetten fazla getiremezsiniz. Ayrica %18 kdv var ve adet basina 2.4$ ek vergi var. Ayrica tse onayi alacaksiniz. Degerleri asagi yukari ayni olarak, net bilmiyorum, gunes gozlugunede var ayni seyler. Musavire danisin mutlaka, gozetim ve koruma altinda urunler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im