Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İngiltere Orijinli Pet Şişe Hurdası

BaşlatanegemenyumurtaTarih04/04/2012 01:22:29Yorum23

İlk mesaj
Yeni Üye53 yazı
merhaba arkadaşlar
türkiyeden pet şişe hurdası almak isteyen arkadaşlar
istanbul liman teslimi ingiltere orijinli plastik pet şişe hurdasını 1tonunu 350 dolardan veriyoruz
ilgilenenler muhammet-balcan@hotmail.com.tr adresine mail atabilirler yada 00995 557 47 92 55 nolu telefondan bana ulaşabilirler.yüksek alımlarda fiyat tartışmaya açıktır

Yerleşim Türkiye / İzmitMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Yeni Üye27 yazı
Merhaba,çevre bakanlığı kanunu gereği istanbul limanından pet hurda girişi yasaktır.
Konuya hakim olduğunuzu düşünerek mersin liman teslimi 1000 ton ürünü nakit olarak alabiliriz.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
fire oranını mersin teslim fiyatını bana özel mesaj atarsanız iletişime geçebiliriz.

Üye358 yazı

slmlar egemenyumurta nikli arkadaşım bahsettiginiz malı o kadar düşük fiyata satanı bulmak zor yok ben tedarik ederim liman teslimindede ödemesini alırım diyorsan tonajda sınır yok telefonunuzdan size ulaşamadım.

liman teslimi paran nakittir. ürünün temizligine göre dedigin fiyatın üstüne fiyatada alabilirim.

tel:05445885720

saygılar
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye27 yazı
Atalım belki tutar diye bi söz vardı,o geldi aklıma...

Yeni Üye27 yazı
Öncelikle İç piyasada 1200TL civarında olan herhangi bir malı düşünün sayın yumurtacı arkadaşım.

Ondan sonra ingilteredeki işciliği ve asgari ücreti internetten bir araştırın!!Bakalım bir ingiliz vatandaşına sokaktan çöp toplatabilmenin maliyeti ne kadar?

Ondan sonra bu malı balyalatıp üzerine kendi karınızı koyun ve Türkiye teslimi fiyat verin.Verdiğiniz fiyatta buradaki fiyatın yarısı olsun.
Ne kadar mantıklı geliyor insana dimi?Üstelik teklifinizde istanbul teslimi olsun,ki bu malın istanbuldan girişi yasaktır.Ayrıca bu bilgiyi öğrenmek için kuvvetli ingilizceden önce çok azda olsa mantık ve gümrük bilgisi gerekir,araştırmak gerekir.

Ama yok ben illaki iddialıyım getiririm diyorsanız size bir cevabım olacak
Tek 1 şişe bile getiremezsiniz.

O sahte şirket sözleşmesine güvenip 5000 dolar paramı kaybettim,adamlar o kadar profesyonelki geminin shipping numarası bile taşıyıcı firmanın websayfasından onaylı olarak gösterebiliyor.
Ben bu tecrübeyi paramla satın aldım size bedava öğretiyorum.
Bu arada 350 dolardan istanbul teslimi 1000 ton nakit alım için teklifim hala geçerli
Size iyiçalışamalar dilerim sayın yumurtacı bey,bu ucuz numaraları artık kimse yutmuyor.

Yeni Üye28 yazı
ercuz arkadaşım anlatdıklarına bakılınca deneyimlisin bu konuda ve şimdi bu durumda yumurtacı arakadaşımız dolandırılmış oluyor anlaşılan. gerçekden iç piyasada şu anda pet hurda alımı fabrika teslim kaç tl ? aralık sonu 1500tl diye biliyorum. ercuz arkadaşım 1200 tl diyor 350 dolar çok makul 650 yarı yarıya geliyor nerdeyse .
ucuz etin yahnisi yenmez kesin bir terslik var bu işde.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Otomotiv
Yeni Üye27 yazı
Ben Gaziantepteyim 1 yıla yakındır pet işi yapmıyorum,ancak çevremden duyduğum rakamlar 1200tl civarında.

Yeni Üye1 yazı
Arkadaş şu anda balye pet fiyatlarının kaç tl olduğunu biliyormusun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Yeni Üye1 yazı
Arkadaslar egemenyumurta dogru söylüyor böyle bir sirket var.Ingilterede sirketlerin kayitli oldugu ticaret odasinin sitesinden bakabilirsiniz http://www.companiesintheuk.co.uk/ltd/scrap-metal
sitenin adresi bu fakat ilginc olan ise firmanin vermis oldugu web adresi (scrapmetal.co.uk) tikladigimizda ise satilik domain adresi geliyor.ercuz arkadasimiz bence dogru söylüyor.Saygilar.

Yerleşim Yngiltere / LondonMeslek Di?er
Yeni Üye53 yazı
arkadaşlar bu şirket aynı zamanda bakır hurdası da satıyor.daha dogrusu scrap diye adlandırılan her turlu hurdayı.google maps den de bakabilirsiniz.koskocaman recycling geridönüşüm şirketinin elinde FAZLADAN olan veya mal depoya ilk geldiğinde hatrı olan kişiler sayesinde ve UZUN yıllardan beri depo edilmiş maldır.stokları muazzam derecede buyuk ve mal durdugu surece vergi odemeleri gerekiyor.bizde bu fiyata olmadığını biliyoruz.o fiyata indirene kadar biz neler çektik ne sozler verdik.tekrar soyluyorum ilgilenen arkadaşlar email yazabilirlerse yada email adreslerini verebilirler ise istenilen yada ihtiyaç duyulan her turlu belgeyi yollayabilirim.

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ticaret
Yeni Üye21 yazı
merhaba,
bu konuyla ilgilenen arkadaşlara ek bilgi vereyim.bu büyük şirket hakkında ;) yani görüldüğü gibi çok büyük ve ciddi bir firma. egemen yumurta arkadaşımız kendi yumurta işini devretmiş başka firmaya bu işe soyunmuş. egemenyumurta websitesinde yazıyor. işin ilginci egemen yumurtanın web sitesinde ana sayfada siteyi yapan yazılım firmasının reklamı var. belkide egemen yumurta barter yapmıştır web sitesini yaptırırken :) her neyse. domain name i satılık ingiliz devinin kuruluş bilgileri aşağıda.
Legal Information
Company Registration No.: 07574967
Incorporation Date: 23 Mar 11
1 Year old
Financial Year End: 31 Mar
Capital:£1.00
on 26 Mar 12
Company Return - Directors & Shareholder Information:
As at:
23 Mar 12
Filed on:
26 Mar 12
bu konuda ilgilenenler şu sitelerde biraz dolaşsın.güzel fikirler var.
http://www.freeindex.co.uk/searchresults.htm?searchtype=directory&k=scrap_metal_recycling&l=&locid=15149
http://www.recycle.net/Plastic/PET/xv100100.html

egemenyumurta'ya bol şans. ilgilenen varsa ben de tonu 250 USD ten toz şeker getireceğim Brezilya şeker kamışından mamul :) tonaj sınırı yok. bulk (dökme) gemiyle getireceğim.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı
harmancy tebrik ediyorum seni.. Çok güzel bi cvp.

arkadaşlar lütfen buraya gerçek dışı şeyler yazmayın elinize birşey geçmez

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
yumurtada tava da mı yoksa rafa da mı ?

Kime ne inanacağımızı şaşırtım

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Üye324 yazı
hurda petleriniz peşin alınır
0507 339 33 73

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye62 yazı
merhaba,
Arkadaslar ben ilgilterede ve Turkiyede şirket sahibi biri olarak sunu soylemek isterim bu ulke kadar ölucu bir ulke yoktur pet hurdası konu ile çok alakam yok ama sunu soyliyebilirim burda insanlar araclarını hurdaya 50 gbp karsılıgı verıyorlar ve emin olun her gun 1000 lerce araba hurdacılara gıdiyor eger gercekten pet hurdası almak isteyen varsa benimle baglantıya gecsin bir arastırmasını yapabilirim ancak dediğim gibi bu işle hiç alakam yok gerekli bilgileri aldığım taktirde fiyatlarını ögrenebilirim longabi@hotmail.com

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Arkadaslar,

Malezya merkezli plastik hurdalari uzerine uzmanlasmis bir firmayiz. Aylik olarak 3500 tona kadar balyalanmis pet sise hurdasi temin edebiliriz. Ilgilenen arkadaslar bana asagidaki e-posta adresinden ulasabilirler.

asglobalindustries@gmail.com

Tesekkurler

Yerleşim Yrlanda / CorkMeslek Ythalat / Yhracat
Üye324 yazı
birinci sınıf hurda pet ayıklanmış tonu 600tl
peşin nakit alınır 0507 339 33.73

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,
Ingiltere'den Turkiye'ye baled plastic scrap ticareti yapmaktayim. Dusunmeniz durumunda Liverpool ve felixstowe'dan cikis yaptigimiz hurdalarimizda 2500MT/month kapasitemiz bulunmaktadir. Sizleri temin etmek isterim ki, fiyatlarimiz en dusuk-en optimum- araliktadir; ayrica kendim mersindeyim bir suredir. Bu isle ilgilenen arkadaslar bilirler ki hurda ithalat ve isleme izinlerinin alinmasi biraz sancili bir surectir; bu yuzden dolayi bu urunu vermis oldugumuz musterilerimiz sayilidir.
Email gondermeniz beni memnun edecektir. Bu surec sonrasinda umuyorum fiyat ve sartlarda optimum bir nokta yakalayip calisma firsati buluruz.

Sevgiler,
Hasan Ozdemir
+90-538-0204016
ozdemirebroker@gmail.com
Hasan Ozdemir

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret