Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

1 Yıldır Faal Tanınan Fırsat Sitesi Satılıktır

BaşlatanGisTATarih01/04/2012 18:17:28Yorum91

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
Merhaba,

1 Nisan 2011'de yayına başlamış ve hala yayında aktif bir şekilde çalışan fırsat sitemiz satılıktır.

Sitemiz sektöründe tanınan, fırsat sitelerini takip edip alışveriş yapan kitle tarafından bilinen bir isimdir. Müşteri ve firma ilişkileri güzel, temiz ve sorunsuzdur.

Şehir ve iş değişikliği sebebiyle devretmek istiyoruz.
Düşünürseniz Şişli merkezde bulunan şirketimize sizi davet ederek yüz yüze toplantı da yapabiliriz.

Pazarlığa açık olmakla birlikte düşündüğümüz fiyat 35.000 TL ( 25.000 TL olarak güncellendi )

Mail adresini yazan herkese dönüş yapılacaktır.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
91 yorum
Yeni Üye68 yazı

bilgi pm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye324 yazı
Site hakkında daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. zen.tr@hotmail.com
www.jovenmedya.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
Site ismi ve bilgi sitiyorum. Pm gönderir misiniz.

Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye24 yazı
merhaba: araç takası düşünürseniz arayın beni 0545 201 00 01 tek istediğim aylık geliri gideri net kazancı site adresini bana mail atın lütfen bende istanbuldayım ataşehirdeyim, mesajver@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye139 yazı
MERHABA SİTE İSMİNİ ÖĞRENEBİLİRMİYİM

harunmatur@gmail.com
“Kim ayıbı (bulunan bir malı) o (kusuru)nu açıklamadan satarsa, Allah’ın daimi gadabı içinde kalır ve melekler durmadan ona lanet eder”

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
Kolay gelsin.. Site ismi alabilirimiyim..

guray_xs@mynet.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Yeni Üye41 yazı
merhaba site ismini ve detayları öğrenebilir miyim? smttsn@gmail.com
Akıl Yaşta Değil,Baştadır...

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
UMYS sitesi Türkiye için geliştirilmiş bir ulusal mali yardımlaşma sistemidir.Sitenin amacı olabildiğince insana ek gelir sağlamaktır.Tamamen güvenilir ve yasal bir sitedir.

Siteye üye olup 55 TL yatırıyorsunuz 55 TL yatırmanızla birlikte üyeliğiniz pasiften aktife geçiyor ve size bağlı olan davet (referans) linkiniz açılıyor.Artık bu link ile istediğiniz herkesi davet edebilir ve böylelikle gelir elde edebilirsiniz.Gelir elde etmeye başlamak için alt sınır 5 üyedir en az 5 kişi sizin davet linkiniz ile üye olup para yatırmalıdır.Böylelikle sizde gelir elde etmeye başlıyorsunuz siz üye sayınızı artırabilirsiniz davet ettiğiniz arkadaşlarınızda 5 üye bulucak ve böylelikle geliriniz kat kat artıcak.

Bu site yeni açılmış bir sitedir ve henüz yaygınlaşmamış olup patlamak üzere olan bir sitedir hemen üye olup para yatırıp üye para kazanmaya başlıyabilirsiniz.Erken başlarsanız o kadar iyi olur.Çünkü kim bilebilir belkide sizin davet edeceğiniz birini başkası çoktan davet etmiştir.

Buyrun burdan siteye ulaşabilirsiniz.

http://www.Google.com/?ref=txion

Siteye girdiğiniz zaman hemen karşınıza bir video çıkacak ve orda herşey açık açık anlatılmıştır.Tekrar ediyorum bu site patlamak üzere olan bir sitedir ne kadar erken başlarsanız sizim için o kadar iyi olur.

Paranızı üye olduktan sonra paypal hesabınızdan veya ptt banktan yatırabilirsiniz.

Site güvenilirdir paranız tam ve zamanında aydan aya yatar
zaten siteye göz attığınızda dekont bölümü var ordan bakabilirsin.Sıkça sorulan sorular bölümündede aklınıza takılan sorulara ulaşabilirsiniz

şimdiden herkes bol kazançlar benim aracılığımla olmuşsa ne mutlu bana. facebook adresim txtzc@hotmail.com
tt

Yerleşim Türkiye / Aydyn
Yeni Üye36 yazı
kemalkasdemir@gmail.com

site adı ve bilgi alabilirmiyim lütfen
Bismillah her hayrın başıdır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye68 yazı
Merhaba ben de pm olarak bilgi almak isterim. Ancak site isminin yanisira,

-Disarida calisan arkadas, calismaya devam edecek mi, edecekse maasi ve calisma sistemi hakkinda bilgi, aylik ortalama yaptigi anlasma sayisi nedir?
-Ciro pek bir sey ifade etmiyor, kazanç oraniniz ortalama nedir?Milyar dolarlik ciro yapan firmalar %9-10 gibi karlilik oranina sahip olabiliyor.
-Uye database'inizi de veriyor musunuz? Yoksa sadece domain, yazilim, tasarim midir? Eger database'i veriyorsaniz yaklasik kac bin kisi vardir ve mail acilma orani nedir?
-Firma database'ini birakiyor musunuz?

Bunlar elbette cok detay bilgilerdir ancak, ciddi manada dusunmemiz icin daha ilk etapta aklimiza gelenler bunlar. Surece devam edersek sorulacak cok soru var.

Tesekkurler.
Yaşayan posta kartı; http://bit.ly/13ZYLSJ
Seçilmis ürünler; www.harikaurun.com
Dış Ticaret; www.yeldaren.com
Dünyanın girişimi bu adreste; www.girisimedya.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye44 yazı
Selamlar.. Konunun açılış tarihine bakmadan mesajlar atmışsınız. :) 1 yıldan fazla sürelik bir konu bu. Konunun geçerliliği yok şu anda.. bilginize.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye68 yazı
Sanirim cogumuz 1/04 u gorunce devamina bakmadik.
Bilgilendirme amacli olarak sayin Gista, siteyi sattiniz mi? Donup baktiginizda suan ne dusunuyorsunuz?

Sanirim vereceginiz cevap, girisimlerini satmayi dusunen bir cogumuz icin faydali olacak.

Tesekkurler.
Yaşayan posta kartı; http://bit.ly/13ZYLSJ
Seçilmis ürünler; www.harikaurun.com
Dış Ticaret; www.yeldaren.com
Dünyanın girişimi bu adreste; www.girisimedya.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye44 yazı
Selamlar tekrar. Siteyi satmadım. Çünkü istediğim fiyatı kimse vermiyor. Kaç kişi geldi gitti, toplantılar yaptık uzun uzun, pek çok zaman harcadım işimi gücümü bırakıp. En son teklif eden 9 bin TL oldu. Tamam hadi veriyorum dedim çok sevindiler, el sıkıştık. Çarşamba günü ödemeyi hesabınıza geçiyorum noterde işlemi yapalım dediler. Deyiş o deyiş, çarşamba arıyorum noldu gelecektiniz diyorum hee şeyy biz sizi arayacağız, parayı denkleştiremedikde. Ondan sonra ses seda yok. Bir sürü saçmalık yani anlıyacağınız. 37 yaşında ticaretle uğraşan insanım. İnsanın siniri bozuluyor böyle sözünde durmayan insanlar olduğu için. Olmazsa olmaz sorun değil ama neden benimle 2 kez 2'şer saat toplantı yapıp el sıkışıp 2 gün sonra diye söz veriyorsun, zamanımı çalıyorsun. Bunu yapanda buraya mesaj atmış olan arkadaşlardan biri... Sonrasında 9 bin liranın altında gelen hiçbir teklif için görüşmeyi dahi kabul etmedim. Bu fiyatın altına satmam elimde patlasın gerekirse dedim. 1 yıl boyunca ekmeğini yediğim, daha açtığımın 3. ayında 60 bin lira ciro yaptığım sitemi 3-5bin liraya satmak malesef içime sinmez. Bu sebeple satmaktan vazgeçtim.

Yeni Üye44 yazı
Bu arada site zaten kapalı şu an çalıştırmıyoruz.

Yeni Üye44 yazı
Ben de teşekkür ederim. Saygılar sevgiler.

Yeni Üye28 yazı
bende pm alabilir miyim yanlız ben istanbulda değilim tedarik süreci nasıl oluyor?
s.algan

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Gyda