UMYS sitesi Türkiye için geliştirilmiş bir ulusal mali yardımlaşma sistemidir.Sitenin amacı olabildiğince insana ek gelir sağlamaktır.Tamamen güvenilir ve yasal bir sitedir.
Siteye üye olup 55 TL yatırıyorsunuz 55 TL yatırmanızla birlikte üyeliğiniz pasiften aktife geçiyor ve size bağlı olan davet (referans) linkiniz açılıyor.Artık bu link ile istediğiniz herkesi davet edebilir ve böylelikle gelir elde edebilirsiniz.Gelir elde etmeye başlamak için alt sınır 5 üyedir en az 5 kişi sizin davet linkiniz ile üye olup para yatırmalıdır.Böylelikle sizde gelir elde etmeye başlıyorsunuz siz üye sayınızı artırabilirsiniz davet ettiğiniz arkadaşlarınızda 5 üye bulucak ve böylelikle geliriniz kat kat artıcak.
Bu site yeni açılmış bir sitedir ve henüz yaygınlaşmamış olup patlamak üzere olan bir sitedir hemen üye olup para yatırıp üye para kazanmaya başlıyabilirsiniz.Erken başlarsanız o kadar iyi olur.Çünkü kim bilebilir belkide sizin davet edeceğiniz birini başkası çoktan davet etmiştir.
Buyrun burdan siteye ulaşabilirsiniz.
http://www.Google.com/?ref=txionSiteye girdiğiniz zaman hemen karşınıza bir video çıkacak ve orda herşey açık açık anlatılmıştır.Tekrar ediyorum bu site patlamak üzere olan bir sitedir ne kadar erken başlarsanız sizim için o kadar iyi olur.
Paranızı üye olduktan sonra paypal hesabınızdan veya ptt banktan yatırabilirsiniz.
Site güvenilirdir paranız tam ve zamanında aydan aya yatar
zaten siteye göz attığınızda dekont bölümü var ordan bakabilirsin.Sıkça sorulan sorular bölümündede aklınıza takılan sorulara ulaşabilirsiniz
şimdiden herkes bol kazançlar benim aracılığımla olmuşsa ne mutlu bana. facebook adresim
txtzc@hotmail.com