Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

1 Yıldır Faal Tanınan Fırsat Sitesi Satılıktır

BaşlatanGisTATarih01/04/2012 18:17:28Yorum91

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
Merhaba,

1 Nisan 2011'de yayına başlamış ve hala yayında aktif bir şekilde çalışan fırsat sitemiz satılıktır.

Sitemiz sektöründe tanınan, fırsat sitelerini takip edip alışveriş yapan kitle tarafından bilinen bir isimdir. Müşteri ve firma ilişkileri güzel, temiz ve sorunsuzdur.

Şehir ve iş değişikliği sebebiyle devretmek istiyoruz.
Düşünürseniz Şişli merkezde bulunan şirketimize sizi davet ederek yüz yüze toplantı da yapabiliriz.

Pazarlığa açık olmakla birlikte düşündüğümüz fiyat 35.000 TL ( 25.000 TL olarak güncellendi )

Mail adresini yazan herkese dönüş yapılacaktır.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
91 yorum
Üye816 yazı
dostum;

kusura bakma bize olmuyor 2 neden farkettim ilki sorun maddi degil sorun kaliteli yazılımcının burda olmayışı ve olursada tipik ben olmazsam işyeri batar zihniyeti olmasından korkuyorum size de başarılar..

ayrıca burda bazı arkadaşlar belki serzenişte bulunuyor ama adam haklı beyler sizde konu açın görürsünüz alakasız herkez bilgi istiyor
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye816 yazı
şuan da kontrol ettim profesyonelce hazırlanmış bilgi kirliliği olmayan mükemmel bir renk dizaynı olan bir siteniz var .. ve 7000 civarında face üyesi kayıtlı ..

umarım satarsınız başta da dediğim gibi o sektöre ait bölgemizde kalifiye eleman yok..
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye44 yazı

@dortler çok teşekkür ederim. Siteyi beğendiğine çok sevindim... Yazılım uzmanımız çok iyidir, siteyi devralan kişi de onunla devam edebilir isterse zaten. Bu arada yazılımsal ve tasarımsal olarak bi değişiklik yapılmadığı sürece yazılımcıya gerek yok dolayısıyla yazılımcıya da sadece ihtiyaç ve istek olması durumunda işe göre para ödenmekte. Biz bu tür işlemlerimizi telefon ve mail ile hallediyorduk kendisiyle, bir araya gelmişliğimiz çok nadirdir ve böyle iyi niyetli, dürüst ve zeki çözemeyeceği şey olmayan bir yazılımcı görmedim ben hayatımda.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye44 yazı
@ozgunsur gönderdim, tşk...

Yeni Üye44 yazı
gönderildi...

Yeni Üye65 yazı
site ismini alabilirmiyim ciddi olarak ilgileniyorum siteniz ile

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye44 yazı
Mail ve pm gönderilmiştir, saygılarımla...

Yeni Üye75 yazı
kardeş bügüne özel bi durummu var site

Üzgünüz, şu anda seçmiş olduğunuz şehirde fırsat bulunmamaktadır !

diye bir yazı çıkıyor bu yazı ne zamandan beri var,biz yeni gördük yani site faal degilmi şuan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye14 yazı
3/4 arkadaş böle bi site kurmak için çok isim aradık. bulduklarımıza kendimizde tatmin olmadık. bizim başlangıç bütcemiz 10binliraydı. kurulmuş gerçekten iyi bir isim ve konumda bi site için 25 bin çokta yüksek gelmiyor bana. bende bilgi maili rica edecem. hayırlı işler.
Denemeden Karar Veremessin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye37 yazı
Herkes haliyle merak ediyor. Nasıl bir fikir ve site yapmışlar ki her şey yolunda, iyi kazanıyor ve şehir-iş değişikliği nedeniyle 35 bin (sonradan 25 bin TL)'ye satılıyor merak ediliyor. Çok iyi tanınan-bilinen bir site ve siz devrediyorsunuz. (Şehir ve iş değişikliğinden... ) Buraya karılık açısından daha net bilgiler yazabilirsiniz örneğin... Ne kadarlık sürede ne sattınız? İşin verimliliği ne? Elma mı armut mu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
@bycolic; evet doğru site açık ama kampanya yok çünkü üyelerimiz giriş yaparak hesabım kısmına erişebilsin firmalar kullanılan kuponları kayıt edebilsin diye açık tutuyoruz fakat 10 gündür kampanya yayınlamıyoruz devretme kararı aldığımız için, ama kaçan fırsatlar bölümünden şimdiye kadar yayınlanmış fırsatlardan bazılarını görebilirsiniz.

@istanbulfırsatları; 25000 gerçekten çok değil bu site için, var aslında devralacak birileri anlaştık gibi ama parayı denkleştiremediler hala, dolayısıyla arayışım devam ediyor. pm atıyorum şimdi.

@faba; çok iyi tanınan bilinen site de ünlü olmuş yeri yerinden oynatmış bilmeyen yok demedim :) sektöründe herkesin tanıdığı fırsatları takip eden müşteri kitlesi tarafından bilinen bir sitedir dedim. Başka işlerimiz de olduğu için ve artık hepsine birden yetişmekte zorluk yaşadığım için elime yüzüme bulaştırmamak bütün işlerin altında ezilmemek ve antalya ya yerleşeceğim için devretmek istiyorum. Bazı ay 40.000 ciro yapmış bazı ay 20.000 ciro yapmış bir site, güzel ürünler kampanyalar mekanlar koyduğunuz sürece değil 40.000 ayda 100.000 ve çok daha fazlası ciroyu da rahatlıkla yapacak kapasitede. Yazıımını burada yaptırdığımız tasarımını moldovya'da yaptırdığımız özene bezene çalıştığımız bir projeydi aslında daha fazla edebilir ama piyasa şartları işte...2-3 siteye ilan verdim birde çevreme haber saldım öyle sıkı bir şekilde satmak için uğraşmıyorum da aslında.

Yeni Üye75 yazı
evet doğru site açık ama kampanya yok çünkü üyelerimiz giriş yaparak hesabım kısmına erişebilsin firmalar kullanılan kuponları kayıt edebilsin diye açık tutuyoruz fakat 10 gündür kampanya yayınlamıyoruz devretme kararı aldığımız için, ama kaçan fırsatlar bölümünden şimdiye kadar yayınlanmış fırsatlardan bazılarını görebilirsiniz.

peki bu siteyi satmaya çalışırken kampanya yayınlayıp para kazanmaya devam etmenizde ne gibi bir zarar var sakın yanlış bişey aradğımı çıkartmayın ben cafecilik yapıyorum mesela satmaya kalksam dolu olması ve çalıştıgını görmesi için en azından dükkanı kapatmam

Bir kaç sorum olucak cevap verirsen ben burdaki arkadaşlarda yararlanacak
1)sistemin nasıl çalıştıgını çok kısa ve basit bir şekilde anlatırmsınız yani sitey aldıgımızda bu iş ne kadar zormuş yapamıyız biz gibi laflar edermyiz yoksa sistem aslında basitmi?
2)abes olucak ama elinize ortalam ne kalıyor aylık masraflar ve giderlerinizi çıkartığınız zaman tam olmasa bile aşağı yukarı yazsanzı yeter,aslında 2 ortak alsak 2 aileyi geçindirimi iki kişiye yetermi yani sorunun aslı bu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye44 yazı
Mayıs ayında satış yapmamak, fatura kesmemek ve vergi dairesine kapanış vermek için kampanya yayınlamıyoruz. Çünkü dediğim gibi siteyle ilgilenmeye zamanımız yok.
Sistemin işlemesi çok kolay. Firmalarla sözleşme imzalanarak anlaşma yapılması gerekir, anlaşma yapılan kampanyanın reklam sayfası hazırlanır ve yayına alınır. Bize her gün 2 ila 4 firmadan bizi de yayınlayın diye mail gelirdi. Herşey yönetici panelinde kolayca yapılmaktadır. Yönetici panelinde üyeler, kampanyalar, saati saatine satışlar, firmalar ve bir kaç unsur daha ilgili sayfalarda kayıt olmakta ve görülmektedir. Gerekli eğitimi devrettiğim kişiye vereceğim zaten. Yapılan satışları hesaplamak, firmalara ödenmesi gereken tutarları dikkatlice hesaplamak gerekir.
Elinize kalacak olan para sizin yayınladığınız kampanyalara göre değişir, güzel bağlantılar yaparsanız çok kazanırsınız, kötü ve dikkat çekmeyecek kampanyalar yayınlarsanız az kazanırsınız. Sitenizde ürünler mekanlar karışık 40-50 adet kampanya bulundurursanız 2 aile çok güzel bir şekilde geçinir. Ne tür kampanyalar derseniz, fırsat sitelerini biraz incelemenizi tavsiye ederim. Neler daha çok satıyor neler satmıyor direk görebilmeniz açısından sitelere göz atmanızı tavsiye ederim. Bu iş öyle bir iş ki, koyduğunuz kampanyaya bağlı tamamen, ben güzel kampanyalar yapar koyarım diyorsanız hiç merak etmeyin çok keyifli başarılı satışlar olmaktadır.

Yeni Üye44 yazı
Gönderilmiştir....

Yeni Üye44 yazı
Günceldir.... Yaz geldi işler artmakta, kaçırmayın arkadaşlar, iş yapmayı düşünenler. Şu dönemden itibaren günde 2-3000 lira ciro yapılabilir. Bu arada sadece burası ve 1 siteye daha ilan verdim. Gazeteye versek etkili olur mu acaba?

Üye305 yazı
meraba 2 fırsat sıtesı ve aynı zamanda bu sektordekı en buyuk 2 frmada bır donem calısmıs bırı olarak fırsat olayı bıttı bıtecek unlu amerıkan fırmasının ılk kurulusunda gorev alan bırı olarak tukenmekte olan bır sektor halıyle ayakta kalan 100den 20 kusur fırmaya dusmus olan f. sıtelerının bırcodgu urune donmus durumda alan arkadaslara tavsıyem eger reklam yapacak butcenız varsa arkadas bellıkı ısı sıkıt tutmus seo ayarları optımızasyonu marka azda olsa blınırlıgı uyesı oldugu ıcın buldugunuz ıvırı zıvırı yada bende vereblrım ısım adres sızın yerınze kargolama yapabılecek capta ısenız bence hc durmayın alın, ama sunu unutmayın reklam olmadan sureklı urun degıstırmeden f. sıtesı oalrak devam edeceksenız hergun fırma degısmeden Özlelıkle reklam yapmadan ış YA-PA-MAZ_sınız tabıkı dıger puf noktalatrını bıldıgnızı varsayıyorum, hayırlı ısler bol satışlar....
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye44 yazı
Evet ürün konusunda da siteler güzel satışlar sağlıyor. Mekan + ürün çeşitliliği yayınlarsanız güzel satışlar yaparsınız. İşi sıkı tuttuk gerçekten çok özendik. Yalnız fırsat olayı bitti bitecek diye bir şey yok, ezelden beridir mağazaların camında yüzde bilmem kaç indirim yazısı varsa internette de fırsat olayı asla bitmez, olacak olan site sayısının azalması olur, çalışanlar, iş yapanlar yine devam eder sektörde. Bu arada rakamda yanlış bilgi verilmiş. Fırsat sitesi sayısı 200'e çıkmıştı 2011 ortalarında fakat öylesine mantıkla açıp hatta piyasadan kulağımıza geliyor, hala internet şirketlerinin gelebileceği güçlülüğü göz önünde tutma****, ek kazanç sağlasın harçlığımızı çıkarsın mantığıyla açanların ömrü fazla uzun sürmüyor. 200 siteden şu an 70 - 80 lere inmiş durumda, bu da çok normal bir durum, böyledir zaten bu işler. İlgi isteyen bir iş, ilgili olduğunuz, yeni ürünlerle güncel ve hareketli tuttuğunuz, başında olduğunuz sürece yürür, hatta köşeyi bile döndürür. Reklamı da win win modelinde yapabilirsiniz. Yani reklamınızı yapan kuruluşlar sizin sitenize satış yönlendirdikçe, komisyon ödeme modeliyle bir çok kanaldan reklam yapabilirsiniz. Ufak 20-30 TL'lik bir hediye vererek bloglar sayesinde muhteşem yayılımlar gösterebilirsiniz.

Üye305 yazı
zaten sektör daralmaya gırdı gelişiguzel iş yapma devrı vardı trend bıttı ve f. sıtelerıde tukenmeye basladı nedenlerı: ınsanların ılgısı azaldı, gıdılen mekanardakı kotu muamale, urun-hızmet satıldıktan sonrakı musterı memnunıyetı gerı donuslerı îlk 3 fırma dahıl pek musterılerı sallamayınca halıyle zaTEN Insanlar etıcaretten korkuyo bı daha tovbe demeye basladı.
160 cıvarında banka kayıtlarında fırsat sıtesı acıldı bu arada 200 degıl, su anda cok kucukler harıc ıs yapan 10.000 tl ve ustu kazanan 20 cıvarında sıte var nerden mı bılıyorum hemen hemen hepsıne tedarık hızmetı sunuyorum ama yakında bazılarından cıkacagm odemelerde sıkıntı yaratıyolar parayı repo yapıp degerlendırıyo kımı fırmalar ee sonra noluyo bız tedarrıkcılarde urun gönderımını gecktırıyoruz falan fılan danısmak ısteyen olrsa danısmanlık yapabilirm e-tıcaretle alakalı olarak....
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye44 yazı
Bu 10000 tl ve ustu sizin tedariginizden bildiginiz kazanclari sanirim, sizden haric calistiklari yerlerde vardir dogru mu? Sonuc itibariyle calistigi firmalara dikkat eden uyesine sahip cikan isiyle ilgilenen siteler kotu olanlarin arasindan siyrilacak ve ayakta kalacaktir. Kimsenin tovbe ettigi falan yok surekli catir catir yeni siteler aciliyor, verdigim ilanda insanlarin gozunu korkutmazsan sevinirim. Tabi ki batan kapatan olacaktir her sektorde oldugu gibi.

Yeni Üye56 yazı
sitenizin adı ve detayları gönderirmisiniz

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Esnaf