Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

1 Yıldır Faal Tanınan Fırsat Sitesi Satılıktır

BaşlatanGisTATarih01/04/2012 18:17:28Yorum91

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
Merhaba,

1 Nisan 2011'de yayına başlamış ve hala yayında aktif bir şekilde çalışan fırsat sitemiz satılıktır.

Sitemiz sektöründe tanınan, fırsat sitelerini takip edip alışveriş yapan kitle tarafından bilinen bir isimdir. Müşteri ve firma ilişkileri güzel, temiz ve sorunsuzdur.

Şehir ve iş değişikliği sebebiyle devretmek istiyoruz.
Düşünürseniz Şişli merkezde bulunan şirketimize sizi davet ederek yüz yüze toplantı da yapabiliriz.

Pazarlığa açık olmakla birlikte düşündüğümüz fiyat 35.000 TL ( 25.000 TL olarak güncellendi )

Mail adresini yazan herkese dönüş yapılacaktır.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
91 yorum
Üye317 yazı
Alıcı değilim ancak merakımdan sitenizi incelemek isterim. site ismini pm atarsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
sitenizi incelemek isterim posta(et)cihancaglarcankaya(nokta)com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?renci
Yeni Üye44 yazı
Merhaba, gecikme için herkesten özür dilerim. İş yoğunluğundan dolayı buradaki mesajları kontrol etmeyi atlamışım. İlan hala geçerlidir. Mail bırakan herkese şimdi cevap yazdım... @171988 size de özel mesaj yolladım... Teşekkür ederim ilginize.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye44 yazı
@cengooist gönderdim....teşekkürler.

Yeni Üye44 yazı
İlanımız günceldir.

Yeni Üye44 yazı
@beyat mail gönderildi.

Yeni Üye44 yazı
Fiyat 25.000 TL olarak güncellenmiştir. Niyeti olan varsa kaçırmasın, gerçekten sektörün düzgün sitelerinden biridir. Tasarımını Ukrayna'da yaptırmıştık, yazılım süreci 3 ay sürmüştü. İnternette hakkında şikayet yer almayan, müşteri ilişkileri çok temiz, alışveriş yapan üyelerine sorun yaşatmamış ve şu an yaklaşık 100 sitede reklam amacıyla banneri yayınlanan, açıldığından beri de fırsat bu fırsat vb. gibi 7- 8 aracı sitede de kampanyaları yayınlanmakta olan ve oralardan da kazanç sağlayan bir sitedir.

Yeni Üye44 yazı
mailler gönderilmiştir, tşk...

Üye123 yazı
Merhaba
Web siteniz ile ilgileniyorum domaini alabilrimiyim selmanp@hotmail.com saygılar

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye44 yazı
Mailler gönderilmiştir, saygılarımla...

Yeni Üye44 yazı
Gönderdim sayın volkangfb...

Bu arada o kadar mail isteyen oluyor gönderiyorum sitenin adını ama büyük çoğunluk dönüş yapmıyor. Amaç nedir merak gidermek mi beklenti nedir anlayamadım ki... sormayın o zaman sitenin adını... sitemiz kurumsal çalışmış bildiğiniz müşteri destek servisi de olan 09-18 çalışılan bir ofisi olan tasarımı vs. beğenilen bir siteydi, aklında bu iş olan birinin alması için herşeyi uygun olan bir site... Fiyat mı yüksek geliyor ne yapalım 5000 liraya mı verelim aylık 30-40 bin ciro yapan bazı ay 50.000 yapmış olan siteyi.... anlamadım ben bu işi.

Üye816 yazı
arkadaşım kızmana gerek yok geçende biri daha süslemeli şekilde fırsat sitesi satıyordu belki de sizdiniz hatırlamıyorum özür ..satanı tam hatırlamıyorum bilgi istedim adres geldi baktım..

adam o kadar anlatmıştı ki ayda 5 bin kar bırakır vs.. ama ne göreyim site faal degil ürün yok tanınan bir sitede degil tutmuş hazırlamış host u domain i 10 dolar etmeyen sadece 15 dakika da hazırlanmış bir siteyi kalkıp burda sanki insanlar ahmak kandıralım düşüncesi vardı ama kimse alamyınca o da biraz trip yaptı..

senin üzerine birşey demiyorum yanlış anlama ama bende burda .ok ürün satışa koydum ilgili ilgisiz 80 kuruşluk maldan 5 tane isteyip mal isteyip abi kargo size ait mi diyen de tutunda resim ve bilgileri net yazmama ragmen halen abi resim varmı abi bilgi verebilirmisin diyen insanlarda mevcut.. ama tabi ki de alıcı ve satıcı da var tabi ki bilgi istemeleri en doğal haklarıdır belki de hesaplarına gelmiyor belki de gerçekten de meraklı kitledir.

ama size 3-5 soru bende sorayım..
1. bu sitenin poslarında kart çekildiğinde para kimin hesabına gidiyor.
2. reklam giderleri ne kadar eder aylık olarak
3. en az kaç kişi yönetebilir.
4. hangi ürünler revaçta

bana ugurguler21@superposta.com adlı mailime tam bilgi verebilirseniz benim de ticaret sitem vardı yapamadım belki sizinle anlaşabilirim..
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye44 yazı
Hayır kızmıyorum sadece bozulduğum nokta mesaj gönderiyorum mail atıyorum ama bir cevap yok teşekkür vs., yani sanki öylesine sorarmış gibi hali var herkesin. E iyi ben sitemin bütün sırlarını anlatayım belki rakiptir bunu soran belki ciromun bilinmesini istemiyorum ama mecbur söylüyorum isteyen olunca. Geçen bahsettiğiniz ilanı veren ben değilim tabi ki biz fırsat sitesi sektöründe tanınan bir firmayız diyorum... Bizde de kampanya yok şu an ama üyelerimiz siteye girip çıksın hesabım kısmından kuponlarını görebilsin, firmalar gelen müşteriyi kayıt edebilsin diye açık tutuyoruz siteyi.

Sorularınızın cevabı,
1. Şirket sahibi kimse sanal posta ona veya şirket hesabı adına olur, sanal pos devredilemez. Ben siteyi devrediyorsam sanal pos hesabım kapatılır alan kişi yeni sanal pos alarak devam eder.
2. Reklam giderleri yönetime bağlıdır, biz aylık 2 - 3000 harcıyorduk. Siz ister 500 ister 5000 harcarsınız, ne kadar çok reklam yaparsanız o kadar çok satış gelir.
3. Masabaşı iş ve dışarı iş vardır. Dışarıda 1 kişi firmalarla görüşür kampanya bağlar, masabaşı kişi de kampanyaları girer muhasebe vs. Biz toplam 5 kişiydik satış, müşteri destek, muhasebe, yazılımcı gibi, size bağlı ama 2 kişi de yeterli.
4. Biz üründen ziyade mekan yayınlıyorduk ama üründe daha iyi kazanç var, keşke zamanında ürüne ağırlık verseydik. Tam bilmiyorum hangi ürünler revaçta ama insan hayatını kolaylaştıracak ürünler ve teknoloji ürünleri çok gidiyor.

Yeni Üye81 yazı
arkadaş millet sorucak tabi sende satıcı olarak bunları gidermen gerekir. Buraya yazsana mıllette maıl atmasın hem burdan beklıyoruz sitenin ismini
Her canlı ölümü tadacaktır...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Yeni Üye17 yazı
site ismini alabilirmiyim
selcukakkaya [@] msn com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
@isaygroup buraya yazmayı tercih etmedim, çünkü google aramalarında sitemiz aratıldığında bu konu da çıkabilir insanların karşısına. İşimize özen gösterdiğimiz için hoşumuza gitmez insanların karşısına çıkması.

@selçukakkaya gönderdim.