arkadaşım kızmana gerek yok geçende biri daha süslemeli şekilde fırsat sitesi satıyordu belki de sizdiniz hatırlamıyorum özür ..satanı tam hatırlamıyorum bilgi istedim adres geldi baktım..
adam o kadar anlatmıştı ki ayda 5 bin kar bırakır vs.. ama ne göreyim site faal degil ürün yok tanınan bir sitede degil tutmuş hazırlamış host u domain i 10 dolar etmeyen sadece 15 dakika da hazırlanmış bir siteyi kalkıp burda sanki insanlar ahmak kandıralım düşüncesi vardı ama kimse alamyınca o da biraz trip yaptı..
senin üzerine birşey demiyorum yanlış anlama ama bende burda .ok ürün satışa koydum ilgili ilgisiz 80 kuruşluk maldan 5 tane isteyip mal isteyip abi kargo size ait mi diyen de tutunda resim ve bilgileri net yazmama ragmen halen abi resim varmı abi bilgi verebilirmisin diyen insanlarda mevcut.. ama tabi ki de alıcı ve satıcı da var tabi ki bilgi istemeleri en doğal haklarıdır belki de hesaplarına gelmiyor belki de gerçekten de meraklı kitledir.
ama size 3-5 soru bende sorayım..
1. bu sitenin poslarında kart çekildiğinde para kimin hesabına gidiyor.
2. reklam giderleri ne kadar eder aylık olarak
3. en az kaç kişi yönetebilir.
4. hangi ürünler revaçta
bana
ugurguler21@superposta.com adlı mailime tam bilgi verebilirseniz benim de ticaret sitem vardı yapamadım belki sizinle anlaşabilirim..