Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bir İş Kurmalıyım !!!

BaşlatanBilgehan61Tarih28/03/2012 20:36:35Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar Sitede daha yeniyim buradaki yardımlaşma ortamı inanın çok hoş ve tam ihtiyacım olan bir forum olduğunu düşünüyorum. Hacettepe Üniversitesi işletme bölümü hazırlıkda okuyorum. Elimde 500-600 lira bir para var boş durmak istemiyorum bir şeyler yapayım küçükde olsa bir iş yapmak istiyorum bu parayla neler yapılabilir bu para nasıl katlanabilir. Tecrübeli arkadaşlarımın yol göstermesini, yardımcı olmasını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim herkese

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye326 yazı
Dostum bizde böyle başladık detaylı yardımcı olayım erdi-tic@hotmail.com ulaş bana veya özel msj at :)
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye5 yazı

Şu tablet bilgisayar tarzı birşeymi, yani benim istediğim param belki burdaki birçok kişiye göre çok da az olsa bişeyler alıp satmak gibi şeyler düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye192 yazı
Üniversitede iş yapacaksan sana sıfır sermayeli bir iş önerebilirim;
Yüksek lisans öğrencilerinin tezlerini ve lisans öğrencilerinin ödevlerini yazma işi gayet tututlan bir iş bunun araştır.
Hacettepede okuyorsun ingilizcen gelişmiş ise eğer çeviriden de çok iyi para kazanabilirsin.
Başarılar...
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
Tamam Tablet diyince anlamadım İpad biliyorum tabi, bulabilirsem alıp satabilirim aslında.

Üye317 yazı
Merhaba,
özel mesaj gönderdim. ilgilenirsen özel mesaj olarak cevap atabilirsin.. yada mail adresinde..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
Kafkaskartalı kardesim tesekkür ederim.

Yeni Üye54 yazı
Toptan Hediyelik eşya, Bayan terlik, Bay/Bayan Kol Saati, Cüzdan ve Kartvizitlik ürünlerimiz bulunuyor. Düşünen ve bu işin ticaretini yapmak isteyen arkadaşar olursa yardımcı olmak isteriz.

Herkese hayrlı kazançlar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama