Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Türkiyenin En Sosyetik Pazarı

Başlatanmehmetgul1806Tarih19/05/2010 10:51:48Yorum5

İlk mesaj
Üye485 yazı
Merhaba. Yakında türkiyenin en sosyeti pazarı Kayseri outlet açılıyor. Burası 9 katlı bir bina. İç yapısı tamamiyle pazar tezgahı. Belli yerlerinde sadece 5 adet 25 m2 dükkanlar var. Bizim ülkemizde ilk açılan yere rağbet çok olur diye bende bir tezgah aldım. Tezhgah 6 m2.

Şimdi sorumuza gelelim.
Bu modern sosyete pazarında 6 m2 tezgahta en iyi ne satılır.

Benim elimde iç giyim ürünleri var. Bunun dışında acaba ne koysam satışlarımı artırırım, neticede kazancım artar. Pazarın ustası arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa sevinirim.
Saygılarımla.
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye61 yazı
mehmet bey sorunuza cevap veremiyorum bilemediğim için ancak ben size soru sormak istiyorum. kayserinin neresinde açılıyor bu outlet şuan kayseri dışında olduğum için bilemiyorum. Saygılar...
korkma kayserili var ... :))

Yerleşim Türkiye / AdyMeslek Ö?retmen
Üye485 yazı
Merhaba. Anlaşılan kayserilisiniz yada kayseriyi biliyorsunuz.
Bu sosyetik pazar kiçikapıda, merkez bankası yanında. Eskiden halk bankası idi. şimdi restore edildi, kat eklendi ve Sosyete pazarı yaptılar. Haziran 5 de açılış var.
İçi tamamiyle pazar tezgahı.
giriş
asma
1 2 3 4 katlar tamamiyle tezgah
5. katta 4 adet mağaza var
6-7-8-9 katlarda kafeterya, düğün salonu, eğlence mekanı, yönetim olarak tasarlamışlar.

Benim yerimde asma katta.
Mali Müşavir

Yeni Üye61 yazı

sizin için hayırlı uğurlu olsun diyebilirim. Allah hayırlı kazançlar sağlar inşallah. evet ben de kayseriliyim ancak şehir dışında yaşıyorum yaz döneminde sadece kayseride olabiliyorum. pazar yeri alabilmek için ne yaptınız boş yer varsa isteyen alabiliyor mu yoksa belirli şartları prosedürleri var mı ?
korkma kayserili var ... :))

Yerleşim Türkiye / AdyMeslek Ö?retmen
Üye485 yazı
Merhaba. Sanırım yer kalmadı. Ama tam bilmiyorum. Ben almaya gittiğimde bir tanıdık vasıtası ile aldım. Sadece 3 boş yerin olduğunu söyledi.1 tansini ben aldım. 1 tanesi için telde görüşülmüş. Alınması kesin gibiydi yani. diğeride satılmış olabilir.
Yer almak için ciddi bir prosedür yok. vergi levhası yazar kasa şart. Kayıt ücreti var 1500 tl. 1 yıllık ortalama kira aidat yemek gibi masrafınızda 35-36 bin tl yi buluyor.
bu markezde toplamda 120 esnaf bulunuyor. Araştırmaya göre günde ortalama 6000 bin kişinin ziyaret edeceği söyleniyor.
Ama ciddi bir yatırım olabilirim. kaybınız 1500 tl ama hava parasına devretmeniz durumunda en az 10000 tl istersiniz :)
Mali Müşavir

Yeni Üye2 yazı
bende sosyete pazarlarında tezgahım var beni tshirt almayı düşünüyorum beni yönlendireceginiz bir yer var mı ucuz ve ekonomik olması tabik şart tabiki ii günler
zelimhan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf