Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dermotolojik Ürün Satışı

BaşlatannidvogheTarih26/03/2012 20:51:51Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı

Arkadaşlar selamlar,

Uzun süredir Koniksi takip ediyorum açık konuşmam gerekirse bazen yorumları okurken başım dönüyor 2 yorum arası değerli arkadaşların yıllanmış deneyimlerini keyifle takip ediyorum. Evet haklısınız Ticaret özellikle bu dönemde her babayiğidin harcı değil fakat insan yinede bir şekilde ticaret yapıp hayatını bu şekilde ikame etmek istiyor. Uzun süredir planladığım bir süreç var,

Yeni kuracağım internet sitesi ile dermotolojik ürünler ve bitkisel içerikli ilaçlar(Hemoroid, ülser vb...) satmayı düşünüyorum. konu hakkında deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız müteşekkür olurum.

Saygılarımla...
Tek bildiğim ne kadar çok düşersem düşeyim tekrar kalkacak en az bir sebebim olduğudur. Onun için ki TUKENME...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye91 yazı
ürün konusunda yardımcı olabilirim biraz pahalıdır ama %100 doğal ve fda onaylı ürünler ayrıca 9 günde 9 kilo zayıflama setimizde mevcuttur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye21 yazı
Tavsiye edilecek başka tür ürünler mevcutmu... Ve kesinlikler Yasal olmalı.
Tek bildiğim ne kadar çok düşersem düşeyim tekrar kalkacak en az bir sebebim olduğudur. Onun için ki TUKENME...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye94 yazı

Nidvoghe slm,
aklıma ilk gelen soruyu hemen sorayım sana,
internetten bunu satman için eczacı vb. gibi bir şey olmana gerek yokmu? yada bir ruhsat sahibi, çünkü bazı ürünlerde sadece eczanelerde satılıyor ibaresi var, sonradan seni üzmesin? biliyosun maliye yada başka bi yerden bi ceza gelirse belini doğrultamazsın, gerçi hoş şimd herkes heryerde herşeyi satıyor ama..
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye21 yazı
Sevgili Sirac kesinlikle haklısın, Bu ürünleri satmak için daha doğrusu pazarlamasının yapılabilmesi için belirli bir bilgi birikimi ve deneyim gerekiyor. dermotoloji ülkemizde yaklaşık olarak 250 yıllık geçmişi olan bir süreç, Daha önce aktarların 2-3 otu karıştırarak hazırladıkları macunlar vardı, bir kaç kişi zehirlenince devlet konu ile ilgili olarak süreçler için kurslar açtı şimdi 2-3 haftalık bir kursdan sonra bu ürünleri satabiliyorsun. Üretici olunmazsa ürünün Tarım bakanlığından onayı olusa işletme ya da şahıs şirketi olarak satışını yapabiliyorsun... Ama ben senin sorunda belkide yanlış anlıyorum ama sanki şunu anladım her kez kendi işini yapsın... Eğer yazdığın bunu içeriyorsa onada cevap vereyim, insanlar kendi alanları dışındaki işlerede kulp oldukları için bizde ilgi alanımız dışındaki işlere yoğunlaştık. Ben 13 yıllık Lojistik deneyimi olan biriyim. Lojistik yönetiminde Yüksek lisans yaptım En son ticari denemem Bir kargo firmasının Tuzla bölgesindeki bayiliğini almaktı ama olmadı. Kuyumcunun biri aldı, hoş bende ona kızıp kuyumcu dükkanı açacak değilim ama ne yapalım :)

Yeni Üye94 yazı
nidvoghe tekrar slm,
ben izin olayını kastetmiştim, onu aştıysanki aşmışsın sorun yok, dermataloji ürünler her zaman satış yapar, bence internette bunun tam yeri, sana başarılar dilerim,
sana tavsiyem web sayfa tasarım olayına fazla kafanı takma, iyi kötü bi site kur ve hemen başla, ben bi türlü bunu yapamadığım için soyluyorum,
tekrar başarılar,
kolay gelsin
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye21 yazı
Teşekkür ederim Sirac...
Sanada başarılar dilerim