Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ukraynadan Kersete Yollamak İstiyorum

BaşlatangamaTarih20/03/2012 20:24:47Yorum5

İlk mesaj
Üye398 yazı
ukraynadan turkiyeye mese kayin ve cam agaci gondermek istiyorum. bicilmis mamul yada tomruk seklinde. nereden nasil baslamaliyim.acaba arada fiyat farki varmidir? onerileriniz icin simdiden tesekkurler;
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye6 yazı
ukranyada bir altyapi, network, calismalariniz var mi? Turkiye'yi bilmem ama ben bati ve kuzey avrupada fiyatlariniza gore bir fizibilite calismasi yaptirabilirim. Eger fiyatlariniza tepkiler olumlu olursa da satisini yaparim.
ben parayi severim, baska biseyi de sevmem.

Yerleşim Belçika / LeopoldsburgMeslek Sanayici
Yeni Üye12 yazı
avrupa icin fiyatlariniz nedir?

Yerleşim Fransa / LylleMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı

kocaelide yasıyorum turkıyenın en buyuk ıkı fabrıkasında yıldız entegre ve yıldız sunta gıbı fabrıkalarda dogrudan baglantılarımız mevcuttur eger dusunursenız baglantılarımızı yapabılırız.ıı calısmalarr

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yöneticilik
Üye398 yazı
RAITORA arkadasim. avrupa icin fiyat sormussunuz ama... ama neyin fiyatini soruyorsunuz. tomrukmu 'bicilimi' hangi olculerde' hangi agac' hangi sinif vs.. tam olarak ne istediginizi belirtirseniz ben size ukrayna liman teslimi yada gumruk teslimi fiyat verebilirim. ugur 41 arkadasim sizde yildiz entegrenin ihtiyacini belirlerseniz baglantimizi daha sorunsuz yapabiliriz sanirim. hayirli isler dilerim
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı
Selamlar.

Rusya / (KOMİ) Sibirya Bölgesinden Çam,Ladin Kereste-Tomruk İstediğiniz Ölçülerde Gemi Bazında Fob Olarak Temin Edilir.
----Önder AKÇAY---

-------------------------------------
Tel: +905545869782

Mail: onderakcay29@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ythalat / Yhracat