İlk mesaj
Dış Ticaret
Pantolon İhracatını Nasıl Yapabilirim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorumM
Üye279 yazı
mesutpazarlama@hotmail.com
05423031732
05423031732
E
Üye420 yazı
G
Üye299 yazı
N
Üye346 yazı
S
Üye258 yazı
benim param yok mal almaya,sende malinin satmanin derdindesin.ne dunya bee.
O
Yeni Üye28 yazı
K
Yeni Üye4 yazı
Merhaba benim tekstil atölyem var imalatçıyım.erkek kumaş ve kot pantolon üretimi yapmaktayım bu ürünlerimin ihracatını nasıl ypmalıyım nereden başlamalıyım yardımcı olacak kişilerle çalışabilirim.imalatçı olduğumuz için fiyatlarımız çok uygundur saygılar...
V
Üye162 yazı
imalatcı arkadaşlar ihracatı düşüneceğinize ihracat yapacağınız ülkelerde siz mağaza açıp orada kendi ürünlerinizi satmayı neden düşünmüyorsunuz?????????? çok daha karlı ve kaznçlı bir iş bu dediğim..
Eğer içinizden gürcistan ı düşünen olursa benimle irtibata geçebilir...
Eğer içinizden gürcistan ı düşünen olursa benimle irtibata geçebilir...
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük
H
Üye557 yazı
28/12/2011 : 20:21:14#9
Web sitesi
Alıntı
Bu ürünlerin yurt dışına satılması hakkında detaylı bilgi verebilecek yok mu? Yani prosedür nedir ? Nasıl işler? Vb.
K
Yeni Üye35 yazı
R
Üye351 yazı
resim ve fiyat atabilirseniz araştırabilirim
S
Yeni Üye94 yazı
İsmail Bey merhaba,
resim ve fiyat alabilir miyim, ayrıca kadın erkek çocuk hepsini mi üretiyorsunuz?
saygılarımla
resim ve fiyat alabilir miyim, ayrıca kadın erkek çocuk hepsini mi üretiyorsunuz?
saygılarımla
Siracboran
E
Üye762 yazı
ihracat aşamasında size gereken tek şey bir gümrük müşaviri.gümrük işlemlerinizi bu gümrük müşaviri halleder.bu arada karşınıza çıkan kim olursa olsun konsinye,veresiye ürün vermeyin.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
A
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,Ben Kazakistan icin resim ve fiyat listesini alabilirmiyim.
M
Yeni Üye8 yazı
MERHABA İSMAİL BEY
Ben K.Irak'da çalışıyorum iş pazarlama ve danışmanlığını yapmaktayım. Burada giyim sektöründe güzel bir piyasa var. Eğer burayla Çalışmayı düşünüyorsanız irtibata geçelim mehmet-bozan@hotmailçcom
Ben K.Irak'da çalışıyorum iş pazarlama ve danışmanlığını yapmaktayım. Burada giyim sektöründe güzel bir piyasa var. Eğer burayla Çalışmayı düşünüyorsanız irtibata geçelim mehmet-bozan@hotmailçcom
A
Yeni Üye2 yazı
ukraynada giyim pahalı bundan dolayıda ukraynada tekstilde çok para var (türk mallı) sana toptan verebilirim
V
Üye162 yazı
ihracat yapmak sorun değil zira kargoyla istediğin ülkeye gönderebilirsin...önce alıcıları bulman gerek
alıcılarıda bulmak için yabancı ülkedeki internet sitelerine cazip ilanlar vermelisiniz...
alıcılarıda bulmak için yabancı ülkedeki internet sitelerine cazip ilanlar vermelisiniz...
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük
S
Yeni Üye24 yazı
o pantolonları ılla ihracat mı yapman laazım iç pazarla ilgilenmiyormusunuz. Detaylı bilgi fiyat ve minimum alım hakkında bilgi alabilir miyim? Bide resimler. (sinan_kvrz@hotmail.com)
S
Üye258 yazı
kulac ismail bey ben size yazdim pazarlamasini yaparim diye.siz bana gonderdiniz mail fiyat listesi.pazarlama konusunda birsey yazmamissiniz.benim o pantolanlari alacak sermayem olsa hic sizinle muhattap bile olmam.basarim parayi baska kisilerden alirim.elde neler var derler ya.bende burdan size bir ticaret zekasi vereyim.hepsini doldurun bir un cuvalina sitiniza yulenin hangi ulkede satmak istiyorsaniz o ulkeyenin baskentine gidin meydana yikin mali.hem reklam yapmis olursunuz hemde para kazanirsiniz.saygilarla
K
Yeni Üye4 yazı
ilan günceldir ayrıca ukrayna için ortaklık düşünülür ilgilenenler yazsın lütfen
G
Yeni Üye4 yazı
yurtdisi icin resim ve fiat bilgisi verirmisiniz akilicjp@gmail.com
G
Üye398 yazı
ısmaıl bey sanırım bırıyle anlasma yapmıstınız. Ama yınede ukrayna ıcın ortaklık dusunuyorum yazmıssınız.
D
Yeni Üye15 yazı
arkadaşım ben şu an Cezayirdeyim. Ben de Türkiyeden tekstil ürünleri getirmeyi düşünüyordum. Eğer ilgilenirsen bana mail at. Ben şu an Cezayirdeyim.
Aklında bulunsun Cezayir iyi pazardır. Gerekli ayrıntıyı konuşuruz.
mail:esved.duhan@gmail.com
Aklında bulunsun Cezayir iyi pazardır. Gerekli ayrıntıyı konuşuruz.
mail:esved.duhan@gmail.com
S
Yeni Üye8 yazı
Yazıyı gönderen - sedatyalcin[/i]
benim param yok mal almaya,sende malinin satmanin derdindesin.ne dunya bee
eeeee ne yapmali..?sence bu onun problemimi?
benim param yok mal almaya,sende malinin satmanin derdindesin.ne dunya bee
eeeee ne yapmali..?sence bu onun problemimi?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz