Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gemi Maketi Satmak

BaşlatantaberanteTarih19/03/2012 13:25:25Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Merhaba, yazın Ege bölgesinin küçük ve turistik bir beldesinde akşamları sahilde bir stand açmayı düşünüyorum. Genelde stand sahipleri incik boncuk, tişört, parfüm tarzı şeyler satıyor. Benim de aklıma Sinop'ta görüp de çok beğendiğim kotra yani gemi maketleri geldi. iş dolayısıyla yaklaşık 3 aydır Sinop'tayım, elişi çok güzel gemi maketleri satan en az 3-4 üretici var ve fiyatları da çok ucuzdan tutuyorlar. Bir üreticiyle anlaşıp bizim Ege'de fazla bilinmeyen bu gemi maketlerinden bir miktar alıp satayım diyorum. Tutar mı tutmaz mı diye orada yaşayan birkaç tanıdığıma danıştım, iyi olur satar dediler. Peki siz ne dersiniz? Yaz sezonu iÇin yani yaklaşık 2 ay içinde biraz para kazanabilir miyim. Ve ilk defa bu stand işlerine gireceğim içín.. Görünen görünmeyen diğer masraflar neler olur? Saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye515 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - taberante
Merhaba, yazın Ege bölgesinin küçük ve turistik bir beldesinde akşamları sahilde bir stand açmayı düşünüyorum. Genelde stand sahipleri incik boncuk, tişört, parfüm tarzı şeyler satıyor. Benim de aklıma Sinop'ta görüp de çok beğendiğim kotra yani gemi maketleri geldi. iş dolayısıyla yaklaşık 3 aydır Sinop'tayım, elişi çok güzel gemi maketleri satan en az 3-4 üretici var ve fiyatları da çok ucuzdan tutuyorlar. Bir üreticiyle anlaşıp bizim Ege'de fazla bilinmeyen bu gemi maketlerinden bir miktar alıp satayım diyorum. Tutar mı tutmaz mı diye orada yaşayan birkaç tanıdığıma danıştım, iyi olur satar dediler. Peki siz ne dersiniz? Yaz sezonu iÇin yani yaklaşık 2 ay içinde biraz para kazanabilir miyim. Ve ilk defa bu stand işlerine gireceğim içín.. Görünen görünmeyen diğer masraflar neler olur? Saygılar

merhabalar,
gemi maketleri resim ve fiyatlarını gönderebilirmisin.
uygun fiyat verirsen toptan alabiliriz.

erokas@gmail.com
.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye19 yazı
Çok fazla stok tutma, az çeşit yap, katalog hazırla, ürünleri katalogdan seçsinler, Sinop'tan sipariş üzerine getirt.Sezonluk iş olacağı için stok yapman elinde kalmasına neden olabilir yada sezon sonunda yok pahasına satarsın. Eğer bu işi orada sadece sen yapacaksan, fiyatları ilk etapta yüksek tut, stand işinde her zaman müşteri pazarlık yapmak ister,ilk bir hafta baktın yüksek fiyattan satış yapamıyorsun, yavaş yavaş geri çek.Ben b.çekmece sahilde açık parfüm satmak için yer açmıştım, fakat arka arkaya 10 kişi daha açtı dolayısıyla rekabet oldu fiyatlar düştü kar marjı azaldı.Tek sen yapacaksan ve müşteri sirkülasyonu çoksa mutlaka iş yapar bende Sinop'ta görmüştüm üreticileri, Ege'de deniz kenarı olman avantaj. Küçük ceviz kabuğundan yapılanlardan stok yapabilirsin onun fiyatı düşük olacağı için satış adetide fazla olabilir. Birde sinop gemi maketleriyle ilgili, gazetede ve internette çıkan yazıları büyük büyük bastırıp standına asarsan görselin olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye19 yazı

Teşekkürler yorumlar için..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye518 yazı
taberante bu konu ile ilgili bize ulaşabilir misin?

Yurtiçi ve yurtdışında satış kanallarımız var ancak ürün tedariği ile ilgili ve fiyatlar ile ilgili detayları değerlendirmek gerek.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy