Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Büyük Mağazalarda Konsinye Mal Satma

Başlatanhasmet.denizTarih18/03/2012 01:32:36Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
Küçük esnaf malını satacak yer tam olarak bulamıyor ve açılamıyor avmlerdeki mağazaların kira bedebli cok yüksek. Satın alma yapmadan sadece avmde yer kirala****. Kalite mallar secerek kücük esnaftan konsinye mal alınarak komisyonla mal satmak satılamayanı iade ederek yeni bir konsept oluşturma fikri nasıl bir fikir?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Editör5590 yazı
Bence güzel bir fikir. Ama zerzevatcı tezgahına döndürmeden. Yani tezgahın sıradan mallarla da olsa bir kalitesi olmalı. Hatta bir ürün çok sıradan olduğu halde böyle bir tezgahta kampanyada veya sıradışı bile görünebilir.

Hani mesela bir kavanoz bal. Rafta diğer ballarda beraber değilde sizin standda tek olunca makbul kıymetli bala dönüşebilir bir anda.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
Kendimizde imalat yapıyoruz. Bu sıkıntıları gordugum için bu sekilde bir fikrim olustu ama bizde çeşit yok . Kaliteli urunleri olan arkadaslardan sergilemek istedikleri mallarla ilgili ozellikle bayan, cocuk giyim ve aksesuar üzerine fotograflar ve fiyatlarını bana yollarlarsa bir portfoy olusturarak concept cıkartmaya calısacagım.
e-mail kullanabilirler. hasmet.deniz@yahoo.com

tesekkur ederim


Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye301 yazı


Kırtasiye urunlerımızle destek verırız ozellıkle cocuk gıyım magzalarına avm ıcı konsıye urun bırakabılırız ya da kar paylasımlı calısa bılırız
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf