Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İkinci El Bebek Gereçleri,oyuncak,akülü Araba

Başlatannecip3663Tarih17/03/2012 16:46:59Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Herkese merhaba,
Cadde üzeri yaya ve araç trafiği yoğun bir yerde kiralık dükkan buldum kirası 1.700 TL. 100 m2
yapmayı düşündüğüm iş ikinci el bebek gereçlerini ( çocuk arabası,puset,salıncak,oyuncak,akülü araba) internetten ve şahıslardan toplayıp üzerlerine %20 kar koyup satmak.

Örnek olarak sıfırı 400 tl olan bebek arabasını 200 ye alıp 240 a satmak.Ayrıca bulunduğum yerde sahil olduğu için akülü arabaları satmak ve kiralamak.Ayrıca sirkülasyon için sürekli kullanımı olan mama,bebek bezi,ıslak mendil satmak.

1. sorum sizin çocuğunuz olsa fiyattan dolayı 2. el bebek arabası, puset,salıncak,bisiklet vs. satın alırmısınız.
2. sorum sizce 1.700 TL kirası olan bir dükkanda böyle bir iş kira ve giderleri çıkarıp kar bırakırmı ? günde ortalama 150 TL net kar bırakması gerekiyor.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Emlakçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye34 yazı
Merhaba, bence yerin iyi olursa cikartirsin, ayrica cesidini biraz daha artirabilirsin, bu turden bir isin baska turlusunu ben yapmaya calisiyorum, 3 senedir kendimi gelistiriyorum, baslamak uzereyim. Bu is internettende iyi yapiliyor.

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye19 yazı
bence de tutar..değişik bir fikir..1. el alamayanlar var..ayrıca bebek eşyaları en fazla 1 veya 2 sene kullanıldığı için temiz oluyor..başarılar diliyorum..ilk 6 ay belki durgun geçer ama bu tür işler zincir gibidir..biri aldığında kulaktan kulaga gider.. bol kazançlar..

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Mühendis
Üye326 yazı

Denenebilir tutma oranı yüksek inşallah başarılı olur mutlu olursunuz :)
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Üye434 yazı
Bence tutmaz. O tür malzemeleri gidip alanlar çok az hatta yok denebilecek kadar az. Ben tüm malzemeleri başkasına veriyorum ve başkalarından alıyorum yani bu malzemeler genellikle eş dost akraba aracılığı ile aktarılır. Benim çocuğum olsa bu taksit imkanları ve bu kadar pazar varken gidip kullanılmış malzeme almam. Fakat kiralama işi olabilir ona aklım yatar oda dükkan kiralamaya değmez. Bu benim fikrim herkesin fikrine de saygım var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye125 yazı
bence tutmaz cok insan var interneti kullaniyor suan ek olarak tanimadigin insanlarin esyasini bebegine sen kullandirirmisin once kendine sor cunku o bebek agzini dayayacak ona elini surup agzina goturecek arti oyle bir is icin caddede bir yere ihtiyac yok bence bi o caddenin ara sokaginda 700 tl ye bul bi dukkan ikinci elci diye tabela yaptir insort dagit mahallelere daha mantikli bence hayirli ticaretler allah utandirmasin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek