Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sermayesiz İs

BaşlatanAtilganSesenTarih25/02/2008 13:16:03Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Selamlar...
Adim Atilgan
Shu anda Kanadada yasiyorum ... cifte vatandasim ...
Kanada pasaportu sayesinde kisa sureli gidislerde 90 gunu gecmeyecek sekilde Amerika ve Avrupaya elimi kolumu salla**** gidebilirim vizasiz... 5 Dil konusuyorum ... Inglizce, Fransizca, Ispanyolca, Japonca ve turkce (Turkceyi de sayiyorum ilk dilim Turkce degildi)... 16 yildir bilgisayarla ugrasiyorum ... Programciydim uzun zaman ...

Aradigim ... Bilgisayar isleri haricinde sermayesiz (Elimde olanlarla) baskayip daha buyuk isler icin sermaye cikarabilmek ... Bilgisayar isi olarak yapilabilinecek cok sey var... Web Design, Grafik desig, Program yazma bilgisayar tamiri, Network kurulumu vesaire vesaire...

Ben daha cok komisyonculuga yonelmeyi dusunuyorum yada dis ticaret ama bu konuda hic bi bilgim yok ... Diger bir ozelligim cok hizli ogrenir ve adapte olabilirim her duruma ...

Benimle bilgi alisverisi yapmak isteyebilecekler benimle bagantiya gecerse gercekten cok sevinirim ...
15 nisan da turkiyeye gelecegim nasipse 6 ayligina ... durumlari begenirsem de belki 2009 da temelli de donebilirim begenmezsemde burda 10 yildir kurdugum duzene devam...

Mesajlarinizi bekliyorum
Saygilarimla

Yerleşim Kanada / MontrealMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Editör5590 yazı
Yazının başlığı Atılgan tarafından açılmış. Nisan gelmiş geçmiş acaba ne yaptı. İzmirde mi kaldı Kanada yamı döndü. Bir daha hiç yazmamış . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye60 yazı
oncelikle tum arkdaslara cezayirden selamlar.bir haftadir ariyom cafe yeni buldum.forever_yong temnnilerin sacol.bazi harfler yok kusura bakmayin.cezayir cok sicak.benzin ve mazot 25 kurus abrti degil litresi.su ise ne kadar dersiniz yarim litresi 1 ytl.siz simdi turk ekonomisini daha iyi gozonune getirin.kalin saglicakla.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Üye831 yazı

ottoman55 Casablanka'ya gelicem Afrika'da görüşürüz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Editör5590 yazı
Bu yazı dizisini güncellemek adına...

Çok faydalı bir yazı başlığıymış Koniks adına.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye229 yazı
hayaller ve hayatlar gibi olmuş..kimler şimdi hangi şehir veya ülkedeler

bu arada @akinselcuk seninde yazılarındaki gelişimi geçmişten günümüze oku**** tecrübe etmiş olduk.. :)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er