Hayallerim mi desem hedeflerim mi desem aktarıyorum işte düşündüklerimi :
üniversite sınavından sonra tercih listeme bursa ve istanbulun bölümlerini yazmayı düşünüyorum. yazın 3 ay ayvalık tostu yapan ( çok güzel yapıyorlar :) ) bir yerde çalışmak istiyorum. kazandığım para önemli değil işi öğreneyim tecrübe kazanayım diye. ünversiteye gittiğimde gece 1 den 4 e kadar halde çalışmak istiyorum. burs + babamın yollayacağı para bana yetecği için halden aldığm parayı kenara koymak istiyorum. aylık hiç olmazsa 500 - 600 tl kazanabileceğimi düşnyrm ( en düşük ihtimal bu ) 5 yıl üniversite hayatım boyunca bunu yaparak en kötü ihtimali değerlendirdiğimde 20 bin tl biriktireceğimi düşnyrm. sonra yüksek lisans yapmak için üniversitede kalmak istiyorum. bu dönemde ise 20 bin tl lik sermaye ile fast food dükkanı açmak istiyorum. özelliklede çıraklığını yaptğm ayvalık tostu. neden mi fast food çünkü insanlar bi yiyip içtiklerine verdikleri paraya acımazlar. üniversitede de kaldığım için fazla giderim olacağını sanmıyorum malum üniversiteli evi. Allah'a şükür içkim sigaram da yok. dükkandan elde ettiğim geliride kenara ata ata çok daha büyük bir sermaye ile çok daha büyük girişimler yapmayı planlıyorum demek yanlış olur 10 yıl sonrası için ama bunu istiyorum. umarım bu yoldan hiç vazgeçmem. sizce yapmam gerekenler neler ? ne gibi önerileriniz olabilir bana ? yazdığınız her harf ufkumu genişletmek için altın değerinde olacaktır..
EDİT : nasip olurda bu fast food dükkanını açabilirsem inş ismi ''Lüx Bir Mekan'' olacak :)