-altın ve gümüş toptan nerden alınır.bi limit koşulu varmı alırken?
-başka bu işin incelikleri varmıdır?
-çantacılar oluyor onları nerden bulurum ? onlarmı beni bulur yardımlarınızı bekliyorum
Korkarak Yaşayamazsın!
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - phılıps http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=8069 Arkadaşım hem konu açıyosun sana paylaşımda bulunuyoruz .'bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum diye' bizi taça atıyosun.Madem biliyosun neden soruyorsun 500 gr altınla olurmu bu işler.Sana eklediğim linkten faydalanabilirsin.... |
Yazıyı gönderen - Herstyle Mrb, Musti, ilk etapta istanbul kapali carsiya Toptancilara gidip tanisirsin kartini birakirsin onlar sana saticilarini gönderirler. |
Yazıyı gönderen - musti26 peki hocam.toptancıların şartı ne bana o lazım.mesela 2 k.g dan aşağı mal satmıyormu ucuza.3-5 lira kazancamı biliyorum.ama damlaya damlaya göl olur demişler.bi yerden başlamak lazım.gümüş işi okadar tutulmuyor.tutması için merkezde açmam lazım |
Yazıyı gönderen - zirkon musti kardeş ben 35 senedir bu işi yapan biri olarak diyorumki kesinlikle bu parayla kuyumculuk işine bulaşma zaten toptancılarda seni ciddiya almazlar sen gümüş işi yap cebine paranı koyup çemberlitaşa gidip orda gümüş çeşidi yap birazda saat çeşidi yap bunlarla biraz para kazanabilirsin çeyrek satıp en fazla 3-5 lira kazanabilirsin , yok ben günde 50 çeyrek satacak çevrem var diyorsan o başka. |
Yazıyı gönderen - musti26 peki hocam.toptancıların şartı ne bana o lazım.mesela 2 k.g dan aşağı mal satmıyormu ucuza.3-5 lira kazancamı biliyorum.ama damlaya damlaya göl olur demişler.bi yerden başlamak lazım.gümüş işi okadar tutulmuyor.tutması için merkezde açmam lazım |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - musti26
iyide sen bana açıklayıcı bi bilgi vermedinki.istanbul alınır diye ben kalkıp istanbula mı gideyim.şartlarını soruyorum ben.adamlar belki 2 kg den aşağı toptan satış yapmıyor nerden bileyim.ben yaparım 500 grmla buişi hemde çok güzel orada sıkıntı yok |
Yazıyı gönderen - zirkon musti kardeş ben 35 senedir bu işi yapan biri olarak diyorumki kesinlikle bu parayla kuyumculuk işine bulaşma zaten toptancılarda seni ciddiya almazlar sen gümüş işi yap cebine paranı koyup çemberlitaşa gidip orda gümüş çeşidi yap birazda saat çeşidi yap bunlarla biraz para kazanabilirsin çeyrek satıp en fazla 3-5 lira kazanabilirsin , yok ben günde 50 çeyrek satacak çevrem var diyorsan o başka. |