Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurtdisinda Super Market Zincirine İhracat

BaşlatannoblesTarih11/03/2012 05:32:23Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Arkadaslar selam, yurtdisinda supermarket zincirlerine urun satisi ile tecrubesi veya baglantisi olanlar varmi?
Olanlarin bilgisine ve baglantisina ihtiyacim var cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye180 yazı
Sayin yetkili urunleriniz nedir bilgi verirseniz yardimci olabilirim
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Yeni Üye82 yazı

guney amerikada yasiyorum, 2 yil kadar once buradaki marketler zinciri ile iletisimim olmustu,simdi yok ama tekrar kurabilirim, siz neyi satmak istiyorsunuz? elinizdeki mallar nedir?
scanbalci@hotmail.cl

Yerleşim Türkiye / TurgutluMeslek Tekstil
Yeni Üye13 yazı
selam ben rıdvan balkanlarda makedonya kosova arnavutluk vb ülkelerde iyi bir cevrem var ama ben firma bünyesi altında calısmak ıstıyorum sayet dusunursenız sızınle calısmak ısterım ıyı calısmalar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
sadece buyuk pazarlarla ilgileniyoruz, isveren kurum olarak degil komisyon bazinda is yapiyoruz baglantisi olan kazanir ozelden ulasabilirsiniz, herkese kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı
selam ridvan biz kuzey almanyanin en buyuk icecek(cola,fanta,pepsi,uludag,dimes,redbull) ve yiyecek(sera,egeturk,gazi,ömür,duru,vs 26 ayri bayilik) olan genis dagitim agina sahib bir firmayiz firmanin pazarlama sorumlusu benim suanda girmek istedigimiz pazar slovenya macar ve polonya yanliz senin bahsettigin ulkelerde pazar var ise firma bunyesinde calisabilirsin.

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat