Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İthalat Hakkında

Başlatanalfonso5561Tarih02/02/2012 00:13:31Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba ,

Ben Çinden Türkiye'ye Çocuk grubu olarak şekerleme tarzı oyuncaklar,ilginç oyuncaklar ufak tefek şeyler ithal etmek istiyorum.

Bu Konuda Detaylı olarak yardımcı olup bilgilendirecek sayın arkadaslara,abilerime ihtiyacım var.

Öncelikle ithalat şirketimi kurmak gerekir,İşin içinde oyuncagın yanı sıra sekerlemede olacagından belgeler gereklıdır sanıyorum,Peki bu belgeler ve şirket kurma masrafları nasıl ve nekadar olur.

Ayrıca bu ürünler için nekadarlık bir vergi öderim

Konteynır olarak geliyorlar sanırım.

Umarım ayrtınlı olarak ithalat hakkında bilgi verebilecek saygıdeger kişiler vardır.Sabırsızla beklıyorm Nasıl bir yol izlemem konusunda.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye377 yazı
bana mail adresini yaz nasıl bir yol izlemen gerektiğini mail olarak atarım sana.
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye34 yazı
Arkadaşlar mesajlarınızın hepsini teker teker okudum,
.Bu anlamda ek olarak şunu soylemek isterim.
Biz İstanbulda Çinli Dış Ticaret Uzmanları tarafından kurulan ve yöneticileri Çinli Olan uluslararası İthalat-İhracat danışmanlık şirketiyiz.
Çine istediğiniz ürünü İthal etmede yada İhraç etmede direk birinci kişilerden destek ve danışma anlamında her türlü bilgiyi sadece bir maille yada bir telefonla alabilirsiniz.Çindeki(yewu ve guangzhou ofisleri) ve İstanbuldaki ofislerimizde hemen hemen tüm çalışanların çinli olması pazar araştırması ve fiyat uygunluğu ve en önemlisi güven açısından
bize danışan arkadaşlara bir çok anlamda yararı olmuştur.Ve hepsi şu an ithalatını yada ihracatını artırararak devam etmektedir.
omerseyhan47@gmail.com
05378982061

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı

Oyuncak ithalati cok hassas konudur,DTS ye tabidir,
Lutfen once bu konuya vakif bir gumruk musavirlik firmasina danisin.Sonra cok sorun yasayabilirsiniz.
Ithalat icin sirket kurmaniza gerek yok.Sahis firmasi olarakda yapabilirsiniz.
Saygilarimla

Ahmet

Yerleşim Hon Kong / KowloonMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
merhaba
Ben dış ticaret öğrencisiyim ve ödev olarak ithalat yapmam gerekiyor. Ama hangi ürün,hangi ülke gibi konularda çok kararsızım. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye24 yazı
merhabalar oyuncak toptan isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliriz her türlü oyuncak farketmez.
DETA DIŞ TİCARET İTHALAT İHRACAT

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Ythalat / Yhracat