Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yurtdışı İş Makinası Arıyorum (dozer- Beko Loader)

BaşlatancycloneTarih09/03/2012 18:54:20Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar gürcistanda altyapıda çalışmak üzere 1 adet aşağıda, resimdeki türde iş makinası arıyorum her marka ve 2000 ile 2011 arası olabilir. bu makineleri temin edebilecek arkadaşların tekliflerini bekliyorum. araç gemi ile getirilebilir.
kendim makine mühendisiyim e 8 ay gürcistanda kaldım .. ayreten iş yapmak isteyen dürüst arkadaşlara da ihtiyacım var..

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye32 yazı
Merhaba,ilgilenirseniz Amerika'dan size uygun fiyatla yollayabilirim,bu tur makinayi e mailim sznb42@gmail.com
Sezen
newyorker

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
merhabalar
1 adet kesin almam lazım, abd siz yaklaşık fiyatlarını gönderin, almanya abd den gürcistana çok araba geliyor .
iletişime geçelim..
Ali gürdal
aligurdal32@hotmail.com
tel: +90 505 423 55 56

Üye162 yazı

şuan hali hazırda gürcistanda iş yapmaktayız ve ortağım gürcistanda yaşamaktadır
konunun hassasiyetine istinaden acil irtibat kurmak isteriz
gürcistanda ticaretimiz devam etmekte olduğundan dolayı size yardımcı olmak isterim.
erdem ak
0532 408 49 31
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - virtue78
şuan hali hazırda gürcistanda iş yapmaktayız ve ortağım gürcistanda yaşamaktadır
konunun hassasiyetine istinaden acil irtibat kurmak isteriz
gürcistanda ticaretimiz devam etmekte olduğundan dolayı size yardımcı olmak isterim.
erdem ak
0532 408 49 31

erdem bey mutlaka görüşelim.

Üye762 yazı
cyclone

bu tur is makinesini yurtdisindan kullanilmis olarak satin almak daha mantikli.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye24 yazı
istediğiniz makineni Çin den tedarik etmek istiyorsanız, Çin şirkettin temsilcisiyim.
Haluk Atlı
05075928248
Bir malı kusurunu söylemeden satmak hiç kimseye helal olmaz. Malın bu kusurunu bilene de onu söylememek helal olmaz. Hadis-i Şerif

Yerleşim Kyrgyzistan / BiskekMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
merhabalar istediginiz makine bende mevcutur aylık kira ücreti ne kadar olacak bilgi verirseniz sevinirim. ayrıca elimde beton mikser arçlar ve beton pompasıda mevcuttur bunlarlada ilgilenirseniz mesaj bırakabilirsiniz
ilkrav

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Yeni Üye43 yazı
arkadaslar turkıyeye getırılıyor mu bu makınalar gumruk vs işlemleri rakamları ne olur yurtdısındakı arkadaslar ozelden mesaj atarsanız sevınırım ..

önemli olan yapabildiğin değil neyi yapamadığındır.

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı
( selimmese ) / mevcut gümrük yasalarına göre üzerinde faal motoru bulunan her türlü aracın kullanılmış ikinci el olarak TC.sınırlarına girmesi yasak..buna senin talep ettiğin iş makinaları da dahil..o yüzden ben senin işini hallederim istediğin aracı uygun fiyata temin edebilirim diyen uyanlara paranı kaptırma , konu ile ilgili en doğru bilgiyi alabileceğin tek adres DTM ( dış ticaret müsteşarlığı ) ' dir..

pirinci araken eldeki bulgurdan da olma..

" HUZURLU VE GÜVENLİ YARINLAR KURAR "

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Üye171 yazı
kardeş resmini koyduğun makina 50 60 bin liralık bi makina yurt dışından getirmeye değmezki.türkiyede yığınla al ***ür

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar.
Bizde istediginiz makinalardan var ve ayrica Orta asia ve Irak'a 2-el kule vincleri 1996-1998 model Liebherr,Potain vinclerinden verdik.
Lutfen yazin veya arayin goruselim.Odeme sekili %50 Confirmeli akkredetif,lloyding yapildikdan sonra,gemi'ile 8 is gunu icerisinde,ulasmaktadir.
Tum procedure'leri sonra konusalim.email:info@saturn-int-business.com tel:+41 788 98 85 72
Saygilarla
W.f.s

Yerleşim Ysviçre / GeneveMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Bulgarıstandan dan Temin edebilirim suan Almanyain butun ikinci el arabalari burada. itibat Bonomo@abv.bg

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Mühendis
Üye216 yazı
Sayin yetkili , su an aradiginiz makine Hollanda da acik artirmada 16 .05.13 kadar vakitimiz var sayet email adresinizi gönderirseniz temel bilgi ve resimleri göndere bilirim...

zafer.suer@gmx.de
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
cat 966 h loder..d8 cat dozer rokkayadeliciler vs. satın almak için aranmaktadır ithal edebilecek arkadaşlarda varsa irtibata gecebilir .

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
yurt dışından işmakinesi ithal eden beylerin dikkatine cat 966 loder d7 d8 d9 dozer greyder rokkayadeliciler vs turkiye teslimi herşey resmi olmak şartıyla belirtmiş olduğum katağorideki makinalar satın alınacaktır bu işlerle uğraşan arkadaşlar benimle irtibata gecebilir 549 614 2561

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cyclone
Arkadaşlar gürcistanda altyapıda çalışmak üzere 1 adet aşağıda, resimdeki türde iş makinası arıyorum her marka ve 2000 ile 2011 arası olabilir. bu makineleri temin edebilecek arkadaşların tekliflerini bekliyorum. araç gemi ile getirilebilir.
kendim makine mühendisiyim e 8 ay gürcistanda kaldım .. ayreten iş yapmak isteyen dürüst arkadaşlara da ihtiyacım var..

bizim omanda agir is makinalrimiz var satabiliriz iste yapabiliriz eger ilgilenirseniz cahitsenyurt@gmail.com
cahit

Yerleşim Umman / MascatMeslek Mühendis