Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Lütfen Yardım

BaşlatanneyapsamTarih08/03/2012 00:44:36Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
herkese slm
öncelikle şimdiden zaman ayırıp fikir paylaşımında bulunduğunuz için teşekkür ederim
ben manisa da gıda üzerine bir işyeri açmayı planlıyorum manisa merkez kendini pek fazla geliştirememiş doğa harikası öğrenci potansiyeli yüksek bir memleket
bense burada gıda üzerine bir yer açmak istedim
*kahvehane
*ızgara salonu
*kokoreç&tantuni&hot dog fast food
*waffle
arasında çelişkide kaldım bu işlerde yer çok önemli yer potansiyeli olan çarşı merkezinde bir yer tutacağım kirası 2000 civarına kadar olacak nezih bir yer açbailecek kapasitem var
amaaa ben hangi iş daha karlıdan ziyada hangi işi uzun süre yapabilir ekmek yerim derdindeyim gani gani paralar değil bir ekmek kapısı olsun istiyorum şimdi aranızda her sektörden işletmeci veya fikri olan proje adamları var bana bu konuda yol gösterebilir misiniz? siz olsanız hangisini açardınız
çok teşekkürler
bol kazançlı günler dileğiyle
kaybettiklerimin arasında en çok aklımı özlüyorum

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye122 yazı
Çarşı merkezinde olman, memleketinin manisa olması dolayısıyla;

Benim tercihim-

* Kahvehane!

Manisalı'lar benim bildiğim kadarıyla birçoğu hala rençlerlikle uğraşan kişiler. Merkezinde sanayileşme birazdaha fazla. Ama genel olarak tarım insanları. Özellikle üzüm ve tütün. Kahvehaneler için avantaj şudur; ne kadar acı olsada - işsiz ve emekli kesiminin bol olduğu yerleri düşünmelisin.

Yani cebinde 5-10 lirası olacak adamlar senin hedef kitlen. Sağda solda iş sıkıntısı çekenler senin hedef kitlen, evde yapacak iş bulamayan emekliler ve çok sık biçimde çay tüketen çiftçi kesimi senin hedef kitlen.

Mantıklı olmak gerekirse; tabiki daha yüksek gelir potansiyeli olan yerde daha elit hizmet vermelisin. Izgara salonu, kokoreç ve fastfood tarzı yerlerde çok cazip olabilir bu tip bir potansiyele sahip kitleyi bulabilirsen!

Ama, hem uzun vadede hemde sıcak para girişi olarak ; ben sana kahvehane öneriyorum arkadaşım.

Fmailing.Net - Türkiye'nin İlk Seçilebilir Email Data Satış Sitesi

E-mail : info@fmailing.net

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye301 yazı
Selam ogrencı kokorec tantuni cıgkofte hamburger ve ıslakhamburger yer patetes kızartmasını da unutma basarılar
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye170 yazı

waffle cafe de güzel öğrenciler waffle çok seviyor yanına bir soft dondurma standı açarsın bence öğrenci ağırlıklı iş yap kışın kazanır yazın yersin
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye377 yazı
ögrenci nufusu çok ise kesinlikle fastfood.yazdıklarının tümü olabilir.urun cesitliliği iyidir.müşteri çeşitliliği sever.özellikle avm ler buyuk marketlerden sonra alıs veriş yeme içme kulturu değişmiştir.tek tip urunde uzmanlasma yetersiz kalıyor artık...daima çeşitlendirme diyorum...
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam