Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Gürcistandan İtalat.

BaşlatansaakinTarih06/03/2012 22:36:13Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
gürcistana fabrikamı taşıyıp üretimi orda yapıp ,türkiyede satmak istiyorum pazarım var.merrak ettiğim türkiyeye getireceğim malın (farzedelim 40 bin tl mal bedeli)tüm gümrük ve nakliye tutarı ne olur,,,,tecrübesi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim,,,,,
çaresizseniz.....çare sizsiniz

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye11 yazı
oo bolgede cok saglıklı baglantılarımız varr ama su sorun kafama takıldı bır fabrıkayı acmak gurcıstanda oo kadar kolay degıl acarken sıyası baglantının cok kuvvetlı olması lazım aksı takdırde sıkıntı yasayacagın bır boyut olabılır bırde fabrıka ne uzerıne olcak bunun da bılgısını verırsen senı sıkıntı yasamayaagın kısılere yonlendıre bılırız

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yöneticilik
Yeni Üye23 yazı
gürcistan için yardımcı olabilirim orada şirketim var.ayrıca çevrem iyi durumdadır ne üretimi olduğu bildirmemişsiniz 05074358427

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye53 yazı

hocam türkiyede satmak istediğiniz ürünün detayını vermeden kimse size tam bir maliyet çıkaramaz.

gümrük müşavirlik şirketinde çalışmakdayım
orhan.ucar@korur.com.tr
533 923 88 12

bana ulaşabilirseniz yardımcı olmya çalışırım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Yahu kardeş sana 10 kere söyledik gürcistanda ne işin var çözemedim gitdi hem sen fabrikayı neden ***ürüyosunki yani ***üreceksen fabrikayı Tr ye neden mal yolluyosun ***üreceksen neden yolluyosun vediğin gümrüğe yazık

sen bir ara ofise gelde görüşelim aga kırığa bağlama

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Asker
Üye906 yazı
BEN ŞUAN GÜRCİSTANDAYIM BURADA AİLEM VAR KIMSELERE KANIPTA KENDİNDEN BİRİ OLMADIĞI SURECE SIKINTILAR DOGABILIR BURADA HERKES ATIP TUTUYOR ÖNCELIKLE BURAYA GELIP KONUNUZ HAKKINDA BİLGİ TOPLADINIZMI BİLMİYORUM FAKAT GUZEL BIR PIYASA VAR BURADA NE TARZ BİR İŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ BURADA BELİRTMEMİŞİNİZ ÖZELDENDE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ.
AYRICA SİZE ÖZELDEN MSJ BIRAKTIM CEVAP BEKLİYORUM ..
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy