Benim 1 ay içerisinde planladığım kurmak istediğim iş hakkında sizlerden özelliklede bilgi sahibi olan değerli arkadaşlarımdan yorum ve görüş bekliyorum.
Ben butik ekmek fırını açmak istiyorum.Çok büyük değil 25-40 m2 bi dükkanda ekmek çeşitleri ile birlikte ayrıca yaşpasta ve kurabiye poğaça tarzı ürünlerinde sunmak istiyorum.
Şimdi bunla ilgili bayilik veren bir iki firma var sizce bayilikmi daha iyi olur yoksa dükkanı kendim açarsammı.
Ayrıca su var bayilik aldığım zaman tüm ürünler hamur şeklinde yani ekmek şeklini almış sadece pişmeye hazır geliyor.tabi buda benim için avantaj çünkü ekmek ustası değilim yada ustayla iş yapmakta istemiyorum.
sizce bu mantıklımı??
Ayrıca bu tarz bir dükkana alınacak demirbaşlar nelerdir?Bunları nerden uygun şekilde temin edebiliriz.Sunu sölim baştanda yorumlar o şekilde yapılsın kesinlikle odun ateşinde değil makinede matador diyorlar sanırım onunla pişiricem bu nedenle özel izin alma sorunum olmıyacak.
Kazançlı bir işmidir ayrıca bu işi konutlar bölgesi olabilir veyahutta ekmek fırının hiç olmadığı yada 1 2 yane olduğu bi yerde yapıcam.
Fikirleriniz nelerdir 24 yaşındayım bu işten ekmek yiyebilirmiyim yorumlarınızı bekliyorum.
Dediğim gibi 25-40 m2 bi yer bunun maksimum tüm masrafları ne kadar tutar sayın değerli ve özelliklede bu işle ilgili bilgisi olan arkadaşlardan acilen yorum istiyorum..
12345