Yeni Üye Toplam 15 yazı |
|
comandante1453 Üye Toplam 223 yazı | 06/03/2012 : 19:24:05 ![]() Senin yerinde olsam bu işi yapmak istiyorsam ve bu işte gelecek olduğunu düşünüyorsam önce bu sektörde çalışıp tecrübe kazanırım.Sonra zaten kafanda herşey şekillenir. Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
babetçi Yeni Üye Toplam 39 yazı | 06/03/2012 : 19:51:38 ![]() Yerleşim : Türkiye / İzmir |
Hurdasan Yeni Üye Toplam 16 yazı | 07/03/2012 : 03:35:40 ![]() 250 m2 den küçük yere fırın ruhsatı verilmiyor ama araştırmak lazım tabi Limitsiz-Sınırsız Peşin Parayla Her Türlü Hurda Alınır 0544 917 44 40 İsmet ÇEVİK Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Ticaret |
fsinan Yeni Üye Toplam 15 yazı | 07/03/2012 : 12:18:23 ![]() 12345 Yerleşim : Türkiye | Meslek : Diğer |
onur652 Üye Toplam 465 yazı | 07/03/2012 : 14:28:39 ![]() unlu mamüller için 45-50m2 yeterli ama sen daha çok ekmek degilde simit ve kuru pasta ya yoğunlaş sandviç ekmek te üretebilirsin.başarılar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
fsinan Yeni Üye Toplam 15 yazı | 07/03/2012 : 18:51:00 ![]() Teşekkür ederim.Peki ekmek ve poğaça türü ürünleri pişirebilmek için kaç tepsili yada kapasiteli bir fırın almalıyım.Elektrikle çalısan.Açıkçası günlük 300 ile 500 arası ekmek satmayı düşünüorum.Buna göre tavsiyelerde yada önerilerde bulunabilirmisiniz.Ayrıca ürün tedarik etmek isteyen arkadaşlarlada irtibata geçebiliriz. Bunlardan ayrı olarakta dükkanım güzel birşekilde dekore etmeyi planlıyorum.Unlu mamuller dükkanını dekore edebilecek(ahşap) arkadaşlar varsada görüşebiliriz. 12345 Yerleşim : Türkiye | Meslek : Diğer |
phılıps Üye Toplam 355 yazı | ![]() ![]() arkadaşım madem işi bilmiyorsun ben sana başka bir tavsiye vereyim.simit fırını açabilirsin mesela maliyeti daha az olur bir ustayla beraber başlarsın.dahıtımı sen yapar piyasaya verirsin hem işi öğrenirsin.ekmek işi için birikim elde edersin.ha böyle ekmek yersin .........saygılar Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Ticaret |
fsinan Yeni Üye Toplam 15 yazı | 08/03/2012 : 19:38:02 ![]() Tavsiyen için teşekkür ederim ancak simit fırınını tek başına düşünmüyorum.Ekmek butiği açıcam bu sebeplede ana ürün ekmek olucak.Simit ve benzeri ürünler ekstram olucaktır tabikide. 12345 Yerleşim : Türkiye | Meslek : Diğer |
dikkatedin Yeni Üye Toplam 2 yazı | 12/03/2012 : 20:31:25 ![]() Sen Beyaz Fırın, Komşu Fırın vb. yerleri görüp heves ettin sanırsam.. Kardeşim sen daha dükkana alınacak demirbaşı bilmiyorsun, biz nerden bilelim ? Daha ekmek hamur halde gelecek sen pişireceksin 40 m2 de nasıl olacak ki ? Onu da geç, pişmiş ekmek gelse taze ekmek olmaz akşama bayatlar. Çıtır olmaz. Butik Ekmek Fırını dediğin = Komşu fırın gibi birşey işte... Kadıköyde var.. Yani o iş hem hizmet hem sermaye ister söyliyim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
öğrenciim Yeni Üye Toplam 23 yazı | 14/03/2012 : 19:53:49 ![]() 15 bin tl nakit biriktirdim 5 bin tl de ekstra koyabilirim bu tarz işi bende yapmak istiyorum.Son günlerdede moda oldubu tarz butik işletilen fırınlar. Bende şöyle 20 30 m2 bir yer bulabilirsem sade ahşap bir dekorasyonla bu tarz bir iş yapmayı düşünüyorum. Ama işte üretim olmadan olurmu olmazmı bu kafamı kurcalıyor. Aslında ürünler anlaşılan bir yerden sıcak gelirse günde 3 öğün neden olmasın.Ama antlaşmayı sağlam yapmamız gerekir.. Benim düşüncem bu şekilde olursa üretim maliyeti ve eleman için ayrıca bir gider kalemide oluşmaz.Bunun yanında fırın için dükkanı açarken ruhsatta üretime ve imalata göre değil sadece satışa göre alınır. Şahsi fikrim bu iş tutar bende bu şekilde bir iş kuracağım umarım başarılı olursunuz. Tek sorun bu konsepti düzgün bir lokasyona yada fırın olmayan bir yere açmak olacaktır. ... Yerleşim : | Meslek : Yöneticilik |
fsinan Yeni Üye Toplam 15 yazı | 21/03/2012 : 14:22:20 ![]() Evet bu konuyu öldürmeyelim canlandıralım.Varmı benimle aynı fikirdeki arkadaş.Yada bu şekilde iş yapan arkadaşlar varsa onlarında yorumlarını bekliyorum. 12345 Yerleşim : Türkiye | Meslek : Diğer |
fsinan Yeni Üye Toplam 15 yazı | 26/03/2012 : 16:53:36 ![]() Arkadaşlar iş yerimi açtım.üretim yapmıyorum.ekmekler anlaşmış olduğum fırından geliyor.Tatlı içinde güzel bir markayla anlaştım.poğça gibi unlu mamülleride bulunduğum sehirdeki tanınmış bir firma bırakıyor. Günde 300 ekmek satışım var ayrıca sabah 7 den 10 a kadar da poğaça,açma,simitten 50 tl ciro yapıyorum. Merak eden ve bu tarz bir işletme açmak isteyen tüm arkadaşlarıma daha ayrıntılı yazabilirim. neye ne kadar harcadım ne nekadar tuttu kar oranları gibi hepinize ol kazançlar. 12345 Yerleşim : Türkiye | Meslek : Diğer |
eseslix Üye Toplam 345 yazı | 26/03/2012 : 19:06:59 ![]() hayırlı olsun bol kazançlar.......... eses Yerleşim : Türkiye / Eses |
Bartoloucci Üye Toplam 1351 yazı | 26/03/2012 : 22:16:59 ![]() daha ayrıntılı bilgi verirseniz başka insanlara da faydalı olacaktır. Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer |
arif80 Yeni Üye Toplam 95 yazı | 02/04/2012 : 16:40:14 ![]() tutturursan iyi ekmek yersin tutturamazsa yine ekmek yersin :)) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
muratksk Üye Toplam 245 yazı | ![]() ![]()
Ayrintili bilgi bekliyoruz. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
erokas Üye Toplam 515 yazı | ![]() ![]()
ayrıntıları bekliyoruz... Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Reklam |
ahmetkerimsen Üye Toplam 235 yazı | 29/07/2013 : 15:42:05 ![]() Acaba işler nasıl .. Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Mühendis |
ufukçizgisi Yeni Üye Toplam 17 yazı | 29/07/2013 : 16:09:59 ![]() sayın editör yeni konu açiyoruz konu onaylanmıyor bakıyorum ben çok sonra açılanlar onaylanmış Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Diğer |
palademir Yeni Üye Toplam 18 yazı | 01/08/2013 : 15:25:06 ![]() evet arakdaşlar konu güncel zaten detaylı bilgiler verebilirsek iyi olur bu unlumamüller vs vs işlerine talep artıyor git gide.daha saglıklı bilgiler ve fiyatlar beklıyoruz zaman. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Diğer |
omratk Yeni Üye Toplam 1 yazı | 12/10/2014 : 23:31:06 ![]() Fsinan kardesin seninle ayni tarzda bir isletme yapmak istiyorum. Islerin nasil? Makiyeti ne kadar oldu, kimlerle calistin vs.. konusabilir miyiz 05535734711 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
onrdrmz Yeni Üye Toplam 3 yazı | 26/12/2014 : 21:57:21 ![]() Ben istanbulda fırıncıyım bütün geçimimizi fırından sağlıyoruz sorusu olan varsa cevaplarım. ekmek,pasta,un .. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
kenaninci Yeni Üye Toplam 2 yazı | 24/11/2020 : 09:33:11 ![]() Selamlar 2 yıllık önlisans aşçılık mezunuyum. Daha önceden sigortalı bu sektörde çalıştım. Unlu mamuller üzerine bir yer açmak istiyorum. İş Yeri açma belgesi alabilirmiyim. Ustalık belgesi almak yıllar sürüyor. Eğer olmuyorsa kiralama nasıl oluyor. İnternette para karşılığı belgesini çok kiralayan var. Belgesi olan biriyle anlaşıp onu işe alıp, ruhsatı aldıktan sonra işten mi çıkarılıyor. Daha sonradan ruhsat ile ilgili problem olmuyor mu? Cevap verirmisiniz teşekkür ederim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |