Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hurda Gemi

BaşlatankızılkayaTarih05/03/2012 21:01:32Yorum15

İlk mesaj
arkadaşlar ben 20 ila 30 metre arasında ahşap hurdaya ayrılmış gemi arıyorum bilgisi olan varsa bana mail atabilir.----kizilkaya_67@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Her türlü hurda gemilerinize talibiz değerinde alabiliriz evraklarının tam olması şart bedel gemi tesliminde nakit olarak ödenecektir justblue07@hotmail.com
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Ukalalik yapmak istemem bu konu ile ilgili cok fazla bilgim yok fakat Hollanda da yasiyorum ve Turkiye ile baglantili Turkiye ye yonelik is yapmak istiyorum.Hollanda nin avrupa liman baskenti oldugu malum...Bu dogrultuda bana bu konu ile ilgilenen arkadaslar bilgi verirse tum gerekli arastirmalari yapip belki Turkiye de bulabileceginizden cok daha uygun rakama burada bulabilirim...Muhakkak ki tecrubeli arkadaslar bu gibi durumlari cok ayrintili bir sekilde arastirmislardir fakat genede dedigim gibi cok bilgim olmadigi ama genis bir arastirma imkanim oldugundan dolayi tekrar belirtmek istedim..Sonucta bu siteye is olanagi yaratmak icin yaziyor ve takip ediyoruz denemekte fayda oldugu kanisindayim...Simdiden ilginen arkadaslara cok tesekkurler...Selamlar s.horasan@hotmail.com
Horasan

Yerleşim Hollanda / EmmenMeslek Ynsan kaynaklary

arkadaşlar bu işler nasıl oluyor kar marjı falan nasıl hep merak etmişimdir dışarıdan gözlemleyen biri olarak daha ayrıntılı bilgi alabileceğim bir kaynak var mı ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mpower35
arkadaşlar bu işler nasıl oluyor kar marjı falan nasıl hep merak etmişimdir dışarıdan gözlemleyen biri olarak daha ayrıntılı bilgi alabileceğim bir kaynak var mı ?

mrb benim eşim bu piyasada gözlemlerim şu şekilde başka merkezi varmıdır bilmiyorum ama eşim İZMİR ALİ AĞADAki hurda söküm tersaneleriyle bağlantılı hurda gemi satışa çıktığı zaman tonbazında fiyat veriyosunuz içinde malzemeler işe yarar olsun olmasın ayrı ayrı değerlendirilmez... gemiyi aldınız daha küçük çaplı olan firmalar gemiye çıkıp üstündeki işe yarar parçalarını istediğini seçip kilo bazında anlaşmaya çalışır yada siz 2.el çıkma gemi parçarını ayrı ayrı satmaya çalışırsinizki okadar talep bulamaz malınızı paraya çevirmeniz çok vaktinizi alır...atıyorum kilo ile 3bine aldığınız bir filika vincini işgörürlüğüne ve boyutlarına piyasasına göre enaz 10 ile 14 bin dolara satabiliyorsunuz . AMA nakit sermaye isteyen bir iştir. bu işin eskileri yenilere pek göz açtırmaz. ordaki dernekte dayınız amcanız yoksa 2-0 geridesiniz:))) dedikoduyu hemen almanız pusuya yatmanız gerekir hangi gemi satılacak hangi gemi bakıma girecek geminin armatörü espektörü kimdir gemi şuanda hangi limandadır ... karlı ama ciddi tecrübe ve bilgi gerektiren bir iştir.... allah kolaylık versin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
hurda ( malzeme ne olursa olsun ) çok sağlam bilgi istihbaratı gereken bir iştir.aksi halda bir başarı şansınız yoktur.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba,
Bir yakınımızda iki adet gemi var. Gemiler yurtdışından gelebilecek vaziyette ancak burada hurdaya satılacak.
İlgilenenler benimle iletişime geçebilirler. Hangil bilgileri istiyorsanız göndermeye çalışırım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
ozgur.sayin:

hangi limana gelecek- tonaj - metre -ne gemisi -geminin adı gibi bilgileri paylaşmalısın ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
ukraynadan aylik yazin 50-80 ton kisin 30-50 ton arasi preslenmis pet hurdasi vardir.ciddi musterileri bekliyoruz

sedat_14950@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Hurdalar yurt içine girişi nasıl yapılır benim ithalat ve ihracat belgem yok

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Denizci
Su altı kesim işleri batık gemi Çıkarma işleri yapılır

Gerekli bilgileri mail uzerinden gonderirseniz Hollanda'da arastirma yapabilirim info@usluweb.nl
Internet Reklamcisi

Yerleşim Türkiye / ShertogenboschMeslek Dany?manlyk
Hurdaya ayrılmış fabrika söküm işleri yapılır

Birinci sınıf hurda satılıktır. 320$ iyi günler. kormetaltaahhut.com

Merhaba,
Türkiye de demirli ,makine çalışır durumda.
Bakım ile kısa mesafe yapabilecek durumda.

Özellikler :

Bayrak : Brazil( BR)
Tip : Kargo
Gross Tonnage : 16211
Detveyt : 26975 t
Size : 173,01 m x 22,84 m
Yapım yılı : 1981
Durum : under repair

Fiyat : 2.500.000 $ (Usd)

İlgilenenler mesajdan ulaşabilirler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret