Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Kendi Sitemi Nasıl Kurarım?

Başlataneko7575Tarih22/02/2008 10:08:34Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye78 yazı
kendime bir site kurup yönetebilir miyim acaba? pek fazla bilgim bu konuda yok. sitemi nasıl kurarım ve nasıl ynetebilirim. bu konuda açıklayıcı bir site varmı
varmı acaba biraz basit yönetimi olmalı teşekkür ederim hepinize

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Yeni Üye78 yazı
ilginizden dolayı çok teşekkur ederim

Yeni Üye14 yazı
sana birkaç link yazıcam basit bir şekilde site kurabilirsin..

www.azbuz.com
www.blogspot.com

yok eğer forum kurucam diyosan onun içinde;

www.createforum.com

iyi çalışmalar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı

ben bi müzik sitesi kurmak istiyorum nasıl kura bilirim acaba
ünalkoca

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye1 yazı
s.a site için sana yardımcı olurum

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Esnaf
Yeni Üye78 yazı
teşekkurler asrkadaşlar
ugur kardeş güzel olmuş siten
memik kardeş nasıl olacasın
yapmış oldugun site örnekleri varmı

Editör5590 yazı
Anahtar teslim işyeri ; Adınıza kurulmuş Ltd, döşeli büro, telefon, faks, online hattı, kargo sistemi, 4 ayrı kategoride 3000 kalem mal satışa hazır girilmiş halde arama motorlarına kaydı yapılmış direk fatura kesip satışa başlayabileceğiniz anahtar teslim e-ticaret düzeni kurulur teslim edilir. Bir sözleşme, bir iş vekaleti ve proforma faturaya istinaden yapılan ön ödeme ile sipariş alınır. 15 gün içinde yaşadığınız ilde çalışır halde teslim edilir.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye844 yazı
tesekkur ederım eko75 sendende guzel bı sıote beklıyoruz... yardımcı olabılecegımı dusundugun her konuda danısabılırsın ...
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye40 yazı
Merhaba arkadaşlar.
Ben uzun yıllardır web tasarım ve web programlama üzerine çalışıyorum. Bu konuda fikrimi söylemek istedim.

Öncelikle blogspot, google pages vs. gibi ücretsiz hizmetler, kişisel amaçlar için gerçekten de oldukça güzel ve etkili olabilir. Hatta belli bir amacımız olmasa bile internete bir de yönetici, söz sahibi açısından bakmak için bile denense yeridir.
Ancak ticari anlamda bir web sitesi açmak ve yönetmek istiyorsanız, bir profesyonelden yardım almanız kaçınılmazdır. Böylece hem site güvenliğini düşünmek zorunda kalmazsınız, hem de büyük vakit kazanırsınız.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye34 yazı
ticari amaçlı kurulan web sayfasında işlem sıralaması nasıl yani blogspot bir web sayfası üzerinden satış yapmak istiyorum neler yapmam lazım goggle arama sonucunda nasıl çıkarım bilen bir arkadaş yardımcı olabilrmi en önemlisi site güvenliği nasıl sağlarım ...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye34 yazı
senin mesleğin galiba dolandırıcılık aklına ilk gelen şey bu olduğuna göre...
burda bilmediğimiz için birbirimize sorular soruyoruz neyi ne şekilde yapacağımı eleştirmek sana düşmez istersem 1.000 ytl veririm istersem bedava ya getiririm bi daha hiç bir soruma cevap vermeeeeeeeeeee......

Yeni Üye34 yazı
sen manyaksın yaaaaaaaaa takıntılı manyak hemde yazıkkk acıdım sana işi gücü olmayan şeyyy bilişimciyim deyip bu işlerden anladığını sanıyosun ***lllllllll....

Yeni Üye1 yazı
Deneme sürümü olan bir web site yapma programı var ve onunlada çok rahat bir şekilde site tasarlayabilirsiniz

Googleden download web page maker yazarsanız linkleren denemesürümünü indirip kolayca web site hazırlayabilirsiniz.

www.nanosaglik.com adresindende web page maker ile yapılmış site sayfasına bakabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye41 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - naturelci
ticari amaçlı kurulan web sayfasında işlem sıralaması nasıl yani blogspot bir web sayfası üzerinden satış yapmak istiyorum neler yapmam lazım goggle arama sonucunda nasıl çıkarım bilen bir arkadaş yardımcı olabilrmi en önemlisi site güvenliği nasıl sağlarım ...

Sayın naturelci,
Öncelikle şunu belirteyim internetten satış yapmak oldukça zor bir iştir.Öncelikle bunun getireceği zorluklara hazırlıklı olmanız gerekir.Blogspot tan satış yaparsanız kimse mal almaz sizden.Eğer online satış yapmayı düşünüyorsanız zaten bunu blogspot tan yapamazsınız.Çünkü bu şekilde site yapmak için orası teknik olarak uygun değil.Eğer sadece ürünü sergileyip kişisel bilgilerinizle size ulaşmalarını sağla****, siparişi alıp banka hesabınıza ödeme yapılarak yürütecekseniz o zaman sorun olmaz.Blogspot gibi yerlerde site güvenliği gibi bir sorun olmaz.Blogspot kapanmadığı sürece sitenizede birşey olmaz.Eğer ticari bir iş yapacaksanız ücretsiz yerleri tercih etmeyin.Zaten sitenin yıllık gideri cüzzi bir miktar. www.isimtescil.net adresinden domain ve hosting fiyatlarına bakabilirsiniz.Eğer kendiniz yapacaksan siteyi sıfırdan tasarım yapma işine girmeyin.Hazır scriptler var onları kullanın ama onu seçerkende kalitelilerini kullanın.Görüntü konusunda da güzel bir tema kullanırsınız.Güzel bir görüntü elde edersiniz.Zaten tasarım işi yapacak kişide büyük ihtimalle bu yöntemi seçecektir.(Yüksek bir ücret ödemediğiniz sürece)
Selamlar.

Yerleşim Türkiye / . . . . . . . . . . . . .Meslek Di?er
Yeni Üye34 yazı
teşekkürler judelaw evet blogspotlarda genel kendine özel sayfa yapıp ürün tanıtılabiliyomuş ben yanlış hatırladım yurtdışında bir çok kişi bunu yapıyor benim aklımda sanki satış yapılıyor gibi kalmış yardmların için çok saol bu iş dediğin gibi baya zor bir iş galiba kendimi hiç hazır hissetmiyorum şu anda ama yinede çokkk teşekkür ederimmm..

Yeni Üye20 yazı
her türlü profesyonel web hizmetlerinden sizlere gerekli yardımı yaparız. host verdiğimiz firmalara ücretsiz elite scriptler kurmaktayız.
pagemm1@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
ben usta bir xat yapımcıyım istiyorsanız ben size xat sitesi kurup anahtar teslim edim hemde populerde olmak şartıyla ilgilenen varsa buyursun konuşalım hemde powers la birlikte
msn adresim bu seriven630@hotmail.com
yok yaw

Yerleşim Türkiye / ?urfaMeslek Esnaf
Yeni Üye21 yazı
Arkadaşlar bence ticarette en sağlıklısı bir çok arkadaşımında dediği gibi profosyonel bir yardim mutlaka alınmalı ve güvenilir kişilere yaptırılmalı..Ben Kod konusunda kendimi geliştirmeme rahmen hala kendim bir siste yapamıyorum site yapmakta resim yapmak gibi birşey tasarlaman lazım ne nerede olacak nasıl olursa yada ne olursa daha çok ilgi ceker çok ufak ayrıntılar bile sitene hit gelmesini sağlar. arama motorlarına kayııt kolay google seni iki günde gelip taglarını kaydedip yönlendiriyor sen googleye kayıt yaptıktan sonra ama tabi com.org.net uzantılı olanlar avantajlı o başka... Sevgilerimle.
NOVA NUTRIA TURKİYE
www.novanutriaturkiye.tr.cx

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
slm gençlik bn aranıza yeni katıldım bu siteyi bna bir akadaş önerdi bnde kayıt olum işallah ii anlşıız
vbhfbfbhgb

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye31 yazı
e ticaret yapacaksanız ve sanal pos kullanacaksanız, bankalarla da anlaşmanız gerekecek ve bunun içinde güvenliği yüksek siteler olması gerekmektedir.
eğer okadarını yapabiliyorsanız tmm, ama yapamıyorsanız, profosyonel biryerlerle çalışmanızda fayda var derim..
www.iccamasiridunyasi.com
iccamasiridunyasi@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
Üye195 yazı
E-Ticaret yapmayı düşünen arkadaşlarımız bu iş için ciddiyetle eğilmeli ve yatırımdan kaçmamalıdır. Sonuçta e-ticaret bir yatırımdır. Ciddiyetle eğilindiği zaman, stratejilerini güzel oturttuğun zaman geri dönüşü olan bir yatırımdır. Bu konuda yatırımdan kaçanlar, bu konuya hiç girmemeliler bile.Bedava site veren veya bedava host veren sitelerle bu iş olmaz.O şekilde düşünenler, hiç düşünmemeliler bile.Hem müşteri tarafında ciddiye alınmaz, hemde sizin tarafınızda birçok sorun baş gösterir.

E-Ticaret yapacaksanız maliyeye kayıtlı olmanız, fatura kesmeniz gerekmektedir. Sanal Pos içinde, arkadaşımızın söylediği gibi bankalarla anlaşmanız gerekecek.

E-Ticaret kategorisi dışında site(blog,forum vs) açayım diyenler içinde şunları söyleyebilirim. Uzmanı olduğunuz bir konu üzerine site açınız. Açtığınız siteye ciddiyetle eğiliniz emek veriniz. Sizin girişiminizi başarıya ulaştıracak etkin bir strateji belirleyiniz ve bu stratejiyi gerçekleştirebilecek masraflardan/yatırımlardan kaçınmayınız. Siteniz için "sadece" google reklamları veya benzeri reklam mecraları ile gelir elde ederim düşüncesini tamamen siliniz. Siteniz için fedakarlıklarda bulunmanız gerekecek bunun için belki bir kaç ay zarar edeceksiniz. Ama stratejiniz doğru ise başarılı olursunuz.Eğer ciddi bir hedefiniz varsa ve başarıya ulaşacağınızı düşünüyorsanız bu hususta masraflardan kaçınmayınız. Yok hobisine takılacağım diyorsanız blogspot'tan bir sayfa açmanız size yeter.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BelirtilmediMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
teşekür ederim

Yerleşim Avusturya / Wienna
Yeni Üye34 yazı
Arkadaşlar webmasterlık alanı için en büyük forum benimde takipçisi olduğum www.r10.net tir tavsiye ederim.
flexkoniks@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ynternet
Üye816 yazı
arkadaşlar ;

benimde 4 tane profesyonel sitem var ama blogcu vs.. gibi siteler genelikle amatör yazar ve evkadınları ile hobi amaçlı sitelerdir .

akınselçuk un dediği gibi eğer e-ticaret sitesi yaptırmak istiyorsan ondan profesyonel destek al ama işyerin veya güvenirliği ispatlamak için bedava siteler açma profesyonel kişilerden destek al yoksa ticarette veya cevrende bedava siteler kabul görmez.
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye7 yazı
bende site kurmak istiyorum linki nasil vere bilirim..
nutlu partner . com
vermiyorum..nasil işliyor
bana yardimci olurmusunuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye215 yazı
selam değerli üyeler..profosyonel bir site kurucusuna sahibinden.com türünden bir ilan sitesini yaklaşık olarak ne kadarlık bir sermayeye ve ne kadar zamanda yaptırabilirim?

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Üye488 yazı
bulacağın yazılımcıya göre değişir ama en ucuz sanırım 10 bin tlden başlar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam