Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Yeni Ürünümü Nasıl Pazarlayabilirim

BaşlatanyeşilTarih01/11/2010 09:28:41Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye77 yazı
merhaba
türkiyeye ilk defa gelen ayaklardaki kokuları yok eden ayakkabı tabanlığını nerelere ve nasıl pazarlayabilirim acaba
yerel market zincirlerina satabiliriz ama şuan bir bağlantımız yok
ürün çok etkili 1 günde bile etkisini gösteriyor ve kokuyu en az %75 yok ediyor
ayakkabı tabanlıgı oldugu ıcın pazarlamakta zorluk cekıyoruz
almanyadan ithal bu ürünümüzü pzarlama konusunda fikirlerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / İstMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye6 yazı
pazarlama konusunda toptan pazarlama olacagına göre bu ürünü alabilecek olan grupları öncelikle belirlemek gerekiyor.kim alıcı olabilir?ayakla ilgili olarak bu ürün gruplarını satan eczane,aktar,yerel marketler,ayakkabı satıcıları ,medikaller vs. bunun gibi ayaklarımızla ilgili olarak iş yapan esnaflar dolaşılıp ürün tanıtımı yapılıp satıcılara da extra destekler verilip pazarlanabilir.hiç olmadı bu ürürnler belirli garanti noktalara konsinye bırakılıp satış oluşturulmaya çalışılabilir.sizinde bu iletiyi yazarken bir fikir beyan etmeniz istediğiniz fikrin oluşmasını sağlayabilir,istenmekte olan fikrin oluşması için girdi yapmanız uyğun olur.sayğılar iyi çalışmalar(müşteri nasıl çekilir üzerine bir yazım var katkı koyarsanız,tecrübe aktarırsanız mennun olurum)

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye77 yazı
tabı memnun olurum
tesekur ederım ve tum gorusler almak ızterım herkesten

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Halkla ili?kiler
Üye351 yazı

dostum bence paylaş herkezle özelliklerini sen toptancı ol bırak herkez bulunduğu ilde pazarlasın satan olursa sen gönderirsin paranı alırsın

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye62 yazı
bıraz bilgi verirsen dusune bılırım fıyat resım falan hepsını gönderırsen ? arslanaslan@msn.com
AsLan ARSLAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye120 yazı
nasıl satıcagını soylesen yanı toptan mı yokza dırek sen mı musterıye ulasacaksın bısyler paylasabılırdım ayrıca fıyat bende ıstyorum bulundgum yerde satabılırım

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye54 yazı
ben bir pazarlama uzmanıyım profesyonel olarak bu işi yapıyorum. öncelikle size tavsiyem hadef kitlenizi belirlemek, bunun içinde coğrafya, şehir, yaş, cinsiyet gibi bir çok kriteri göz önünde bulundurarak seçiminizi yapmalısınız. tabiki bunları yaparken toptan mı yoksa perakendemi satış yapacağınızı bilmeniz gerekir. eğer ciddi anlamda bu işi yapacaksanız kesinlikle iyi tasarlanmış kaliteli bir web sitesine ihtiyacınız var. web siteniz olmadan piyasada kabul göremezsiniz. ön koşullar sağlandıktan sonrada hedef kitleye göre farklı pazarlama faaliyetleri gerçekleştirilir

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye77 yazı
ürünün resim ve fiyatını gönderırsen belkı bı faydam dokuna bılır..
www.kombiistanbulservis.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye277 yazı
Ürünün fiyatı pahalıdır ve o yüzden satılmıyordur. Siz ana (ülke) toptancı olacaksınız ve her ilde bunları satacak il toptancılarınız olacak. Ama ürünü il toptancısına pahalı fiyattan verirseniz il toptancılığını yapacak adam bulamazsınız. Bence ürününüz pahalı geliyordur ve bu yüzden il toptancıları bulamıyorsunuzdur.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye63 yazı
merhaba, etkili bir pazarlama ekibim mevcut. Açıkçası bende yeni ürünler araştırmaktayım. eğer ürün özellikleri ve fiyatı avantajlıysa Karadeniz'e pazarlamanızda yardımcı olabilirim. İstediğim bilgileri ve ürünün ambalajlı fotoğraflarını gönderirseniz detaylı görüşebiliriz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. girisimcivolkanyigit@gmail.com
Ben sıradan olabilirim ama Fikirlerim asla...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye72 yazı
Arkadaşların yorumlarına ilaveten google reklam verin,terlemeye dair nerde konu varsa orda yayınlanır,birçok kişiye ulaşmış olur böylece.Şu ara tam mevsimi bence :)
birde ayak kokularını yok eden tabanlık birkaç yıldır var piyasada ,benim bi yakınım kullanıyor .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye13 yazı
kardeşim beni ara 05468488878 nolu teldengörüşelim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Yeni Üye62 yazı
ürün bilgilerini ve fiyat bilgisi resim yollayabilirseniz sevnirim
mevcut e-ticaret sitemde satmak için takı-aksesuar-çanta-cüzdan-zippo çakmak türleri-gözlük gibi hediyelik eşya üzerine tedarikçiler aramaktayım. bana ürün gruplarınız ve fiyatlarınız konusunda bilgi verirseniz yada katalog yollarsanız sevinirim.

baksanbi@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye515 yazı
ürünün satış fiyatı ve kar marjı nedir?

karlı ve ucuz bir ürün se pazarlaması kolaydır.

yoksa
özgün fikirler gerekir.
düşünmek lazım.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye292 yazı
sana tavsıyem sahıbıden gıttıgıdıyordan fıyatı yukselt pıyasasını olustur bıraz ınsanlar dysn sonra pahalı satt sonra partın 3*1 kalınca ucuzlat elındekılerı ver toptncılar var bırı bızız .Dıkkat et malını kendını perısan etmeden akıllıca erıt malını kolay gelsın.
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker