Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ana Cadde Üzeri Seyyar Satış

Başlatanmetin44Tarih29/02/2012 10:34:42Yorum9

İlk mesaj
Üye178 yazı
hepinize hayırlı işler
ilgili kişilerden farklı veya haihazırda uygulanan bir seyyar satış modeli istiyordum,yani neler satılabilir.satacağımız yer ünlü bir giyim mağazasının önü.sahibi izin verdi sadece hafta sonları için.neler yapılabilir.
teşekkürler
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye178 yazı
arkadaşlar ben şal,parfüm,cüzdan ,takı düşünüyorum enfazla 5-10 tl ye satılacak ürünler.sizce başka neler olabilir?
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye33 yazı
magaza sahıbının ıtırazı olmaz veya magazada eşortman tarzı bırseyler yoksa abercrombie nin cakma esortmanlarından satabılırsın caprılerıde var yaz gelıyor ufaktan ufaktan arastır derım gopasa meydanda baya gıdıyordu hatta kapanın elınde kalıyordu yazın
Ne Kaaa Ekmek O Kaaa Köfte..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Üye178 yazı

erman arkadaşım teşekkür ediyorum,capriler olur gibi geliyor.sana sorum bu ürünler nereden alınır ve mesela GOP ta kaç paraya satılıyordu?

berat sanada teşekkür ediyorum parmaklı çoraplar da ilgi çekici neden olmasınki.

hayırlı günler
metin44

Yeni Üye33 yazı
merter taraflarına bak derım ama pek bılmem tekstılın toptanını alanım oyuncak turu seyler, 1 hafta olmadı kardesım almıs 20 tl e lınk ı ıncele ama fıyatlara pek takılma sonucta toptan alıcaksın. telefonda belırtmıs adam arar konusursun olmadı nerde yerınız flan gıbı

http://forum.donanimhaber.com/m_27355951/tm.htm
Ne Kaaa Ekmek O Kaaa Köfte..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Üye377 yazı
giyim mağazasında neler satıldığı önemli bu durumda.erkek giyim mi kadın giyim mi? hangi ürünler ağırlıklı? bu soruların cvpları ışığında insanların dikkatini çekebilecek ürünler düşünüp yazabilirim.
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye178 yazı
önüne tezgahı açacağım mağaza bayan testtür mağazası.erkek giyimde satıyor.içinde şal ve eşarp da var ama pahalı fiyata.sahibi tanıdığım olduğu için benim şal satmama karışmıyor.(bu arada mağazanın aylık cirosu 100 bin tl civarı yani harketli ve kalabalık bir caddede)
satacağım şeylere karar vermiş gibiyim.açık parfüm:10 tl - şal:10 tl - aker sport eşarp:15 tl - bayan kemer:5 tl - toka çeşitleri:1 tl. ve birde avon ürünleri kataloğu koyup sipariş almayı düşünüyorum.
ne dersiniz?daha başka neler olabilir veya satış fiyatları nasıl sizce.
metin44

Üye178 yazı
birde erkek çorabı satsak nasıl olur
metin44

Üye178 yazı
neareast44 teşekkür ederim bu arada bende malatyalıyım..
metin44