İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Tiner İmalatı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumH
Yeni Üye41 yazı
24/02/2012 : 13:52:21#1
Web sitesi
Alıntı
Tüm girişimcilere selam!
F
Yeni Üye29 yazı
http://www.kimyaturk.net/index.php?topic=17888.msg95500;topicseen#new
D
Üye816 yazı
24/02/2012 : 15:20:28#3
Web sitesi
Alıntı
kardeş senin işinden anlamam ama kaçak yapacaksan eger hiç yapma ülkemizde imalatların cogu kaçak ama lütfen tiner işinde kaçak yapma Alah göstermesin bir rehavet anında sigaradan kıvılcımdan hava sıcaklıgı 21 ve 40 derece arasındadır patlarsa mahalleyi havaya ucurursun basınçtan
dortler
V
Üye628 yazı
B
Yeni Üye47 yazı
şakadır şaka :D
A
Üye145 yazı
sayin coolcio,
hukumetmizin aciklamis oldugu yeni projeye gore yakin gelecekte yeni yetisecek nesilin tinere mesafeli duracagi belirtiliyor. yani tiner pazarinin kuculmesi sozkonusu. dusunmeyin bile derim.
:)) affiniza siginarak bir saka yapayim dedim, amacim konuyu sulandirmak degil. Allah gonlunuze gore versin
hukumetmizin aciklamis oldugu yeni projeye gore yakin gelecekte yeni yetisecek nesilin tinere mesafeli duracagi belirtiliyor. yani tiner pazarinin kuculmesi sozkonusu. dusunmeyin bile derim.
:)) affiniza siginarak bir saka yapayim dedim, amacim konuyu sulandirmak degil. Allah gonlunuze gore versin
lafla peynir ekmek gemisi yurumez
H
Yeni Üye41 yazı
25/02/2012 : 15:10:25#7
Web sitesi
Alıntı
Aman hocam ben söyliyim uzak durun... Yani arkadaşın dediği gibi bomba imalatı yapsanız tehlikesi daha az olur. O ney yav, tiner imalatı :D Demedi demeyin, havaya uçarsınız.
Tüm girişimcilere selam!
V
Üye628 yazı
armagan bu görüşüne pek katılmıyorum senin , belki de gelecekte tineri bol bol kullanmak zorunda kalırız, kafayı bulmak için başka bir şey bulamazsak :-)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz