Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Züccaciye Hediyelik Eşya Ev Ve Mutfak Gereçleri

BaşlatangurbetcıTarih23/02/2012 15:10:08Yorum17

İlk mesaj
Üye161 yazı
Arkadaşlar merhaba ben züccaciye hediyelik eşya ev mutfak gereçleri kırtasiye gibi ürünler satan bir yer açmak istiyorum bu gibi yerlerin gelirleri nasıldır ürünleri nerden temin edebilirim ayrıca ne kadar parayla başlamak gerek teşekkürler

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye62 yazı
Merhaba gurbetçi bu tür ürünlerin alımı doğru yaparsan karlı bir iş,toptan alımlar için doğru adres İstanbul İSTOÇ dur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye161 yazı
Merhaba canözcan ıstanbulda değilim hataydayim böyle bir yer açmak için sence ne kadar para lazım

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı

eğer hatayda iseniz sermayeniz güçlü olmalı zira nakliye bedelleri çok ağır olur
bir kamyon mal ortalama 80-100bin tutar iyi bi çeşit olur ve kamyon istdan hataya ortalama 3000 tl gibi bir rakama giderki buda sizin alacagınız malın maliyetine çok etki eder
yani 50,000tl lik malı kamyonla taşırsan %6 maliyet olur ki ciddi bir rakamdır ama 100bin tl lik malda direk %3 e düşer
yani eğer istanbuldan uzaksan iyi sermayen olmalı
japon paarı işinin ortalama maliyeti m2*800tl dir
yani 300m2 mağaza yaklaşık 300*800 240,000 tl

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Esnaf
Üye161 yazı
evet aslında ıstedıgım japon pazarı gıbı bıryer ıllede ıstanbuldan degıl burdakı toptancı fırmalarından urun alıp ıse baslarsam naklıyat parası odemek zorunda kalmam ben bu ısı 50 bın gıbı bır parayla yapamazmıyım 300m degıl daha kucuk bır magaza dusunelım

Yeni Üye47 yazı
züccaciye değilde
50.000 tl ile
temizlik grubu(bulaşık deterjanı el sabunu şampuan)
plastik grubu(kova leğenvs)
yan ürünler(fırça mop fırça sapı yer paspası vs)

bu ürünlerle yapacağın güzel bi temizlikçi dükkanı iyi işler yapacaktır
çeşidin bol olması gerekir şimdi aklıma gelenler bunlar ama mesela çöp torbası cam bezi camsileceği çocuk bezi gibi ürünlerde var şimdi burda liste yapsak uzun sürer
tüm bunların markalısını ve ucuz alternatifini bulundurrusan parada kazanırdsın
değerlendir derim

Üye161 yazı
japon pazarı kurmak hayal dıyorsun yanı pekı sagol bayramadım

Üye155 yazı
merhaba gurbetci o paralarla sadece dükkan doldurursun dükkan içine masraf yapman zor olur herahlde.
ama böyle bir işe gireceksen istanbul şişhaneyi gez avizede türkiye pazarı oradan geçiyor diyebilirim. hediyelik eşya deyincede istocu gez gezmekle birşey kaybetmezsin fikir olur sadece ama her esnafın fiyatlarına güvenme araştırmanı iyi yap o paraya dükkına malını yığarsın bende manisada böyle bir şey açmayı düşünüyorum ortaklık ile beraber araştırma yapıyoruz şimdilik bizde..
enessay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye161 yazı
ıstanbulda olmamam en buyuk dezavantajım ancak burdakı toptancılardan alabılırım ama bu da sanırım daha pahallıya gelecek

Üye155 yazı
bence 2 gününü ayır otobüsle gel hafta içi gez alırsın yada almazsın burada bulusun 100 çeşit mal orada 10 bile zor istanbul dünya piyasasında sadece türkiye değil.. sonuçta oradan senin mal alacağın kişilerde buradan alıyor nakliye koyuyor vede KAR koyup getiriyor sana satıyor.
yinede sen bilirsin..
enessay

Üye161 yazı
naklıye ısı bayagı masraflı oluyor yahu bıraz kar edelım derken evdekı bulgurdan olmayalım

Üye155 yazı
ben sana sadece gel gör derim burada yaşayan birisi olarak söylüyorum gelirsin bakarsın almazsın sadece fikrin olur.
ama deminde dediğim gibi sen bilirsin?
enessay

Yeni Üye47 yazı
istoça gel gez fiyat araştır bu senın için ortalama 300-500 liraya mal olurki bu işe başlamasan bile ufkun açılır belki başka şeyler düşünürsün en azından fikir sahibi olursun
bir arkadaşta iyi araştır fiyatlara güven olmaz gibi birşey demiş istoç için konuşuyorum 1000 esnafın 999u sağlamdır ve fiyatlar oynak olmaz kazık hayatta olmaz gönlünü ferah tut o konuda

Üye161 yazı
Teşekkürler gitmeyi düşünüyorum artık

Üye155 yazı
fiyatlara güven olmaz derken oynaklık için demedim
benim kastettiğim biraz gez daha uygununu belki bulursun
benim çok başıma geliyorda..
enessay

Üye468 yazı
.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye468 yazı
1001 çeşit mağazaları kira uygun olursa araç yoğunlugu olan cadde üzerinde iş yaparmı sizce ne kadar şansı olabilir?

Üye468 yazı
slm arkadaşlar 20 bin yetmezmi sadece mal alımı için ?