Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne Dersiziniz Sizce Bu Yaz Tutarmı

Başlatanproff333Tarih15/02/2012 23:52:21Yorum2

İlk mesaj
Üye135 yazı
Selamlar..
Siteye yeni üye sayılırm ama site sayesinde çok bilgi sahibi oldum ve ticaret yaptıgmdan dolayı çok memnunun bu site tecrube kısmında bana çok yardımcı oldu yazılar ılgı gösteren herkese ve siteyi kuran arkadaşlara tesekkuler....

Asıl konuya geleyim ben okul kantinlerine gıda ürünleri pazarlıyorum kendi ürettiğim waffle var ben bir stand tasarlattıdım üçlü stand tek stand ın üstünde
1. bölümü soft dondurma makinesi
2. bölümü mısır makinası
3 bölümü waffle satandı
Standımı yazlık yerledeki yeri olan işletmesinin önüne kar ortaklıgı şeklinde pazarlamak istiyorum ne dersiniz bu iş tutarmı yorumlerınızı bekliyorum ilginize şimdiden teşekkur ederim yorumlarınızı bekliyorum.......

Asım BERKMAN
berkman82_@hotmail.com
0.539 974 03 43

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye192 yazı
Üçlü stand şeklinde standlar var ama waffle olanına rastlamadım. özellikle hijyen koşullarına dikkat ettiğinizi ön plana çıkarırsanız ve iyi bir yerdeki işletmenin önüne koyarsanızki benim önerim cafe restaurant önleri değil de, satıcıların yoğunlaştığı yerlerde olursanız, sezonda çok iyi rakamlara ulaşırsınız. Tabi bir işletmenin önüne koyduğunuzda genelde %50 kar ortaklığı istiyorlar onda da iyi bir strateji izlemelisiniz.
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı
ürün ne kadar karmaşık olursa o kadar sıkıntı çıkarır bence basit olmasına dikkat edin erim..

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat