Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Odun Ateşinde Pizza Ve Pide İmalatı. .

BaşlatanmbzulfikarTarih15/02/2012 03:11:47Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
Arkadaşlar Selam,

Ortalama 100 metrekare bir yerde daha çok paket servis çalışacak taş fırınılı bir yer açmak istiyorum.Bu iş ile uğraşmış ,işletmiş arkadaşlardan bilgi almak isterim..Taş fırın kaça yapılır,buzdolabı,tezgahı,havalandırması kaça mal olur?

Yerleşim Türkiye
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye17 yazı
daha önce bu işte çalışmış kimse yok mu?

Yerleşim Türkiye
Üye173 yazı
sermayen ne kadar olcak müşteri pörtföyün nedir hangi şehirdesin kimlere pizza yedirceksin hedef kitlen kim bunlar hakkında bilgi verirsen sevinirim ancak sana baştan tavsiyem kendinin çok büyük sermayen yoksa kendi markanı oluşturma çünkü maliyet normal olarak fazla tutuyo bu da pizza fiyatına yansıyo e little ceasars dominos vs. büyük markalarda ucuza veriyo 2 günde batar gidersin eğer 150.000 tl kadar bi sermayen varsa dominos little ceasars falan aç derim ha yok illa ben kendi markamı oluşturcam diyosanda ucuz olmalı.
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye17 yazı

dostum selamlar..100 bine yakın harcamayı düşünüyrum..zaten dediğin pizzacılarla rekabet edebilmek için odun fırını yapıcam (lezzet bakımından) dominosun pizzasını hiç beğenmiyorum çünkü dondurulmuş hamurla yapıyorlar günlük taze değil..araştırıyorum hala ama..

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye47 yazı
valla abicim allah kolaylıklar versin
şunu söyleyecem şahsen pizza işi öyle ustalıkmış odun ateşiymiş yok efendim şuymuş buymuş bence olmuyor
pizzada inanılmaz çeşit var acayip isimler altında acayip menüler yapıyorlar bunuda benim tahminin marka olmadıktan sonra bi işie yaramaz
ama taş fırında bafra pidesi kır pidesi trabzon pidesi gibi işler yaparsan bence daha güzel olur
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Esnaf
Üye173 yazı
mbzulfikar valla ben bi üniversite öğrencisi olarak dominosun pizzalarınıda little ceasarsında pizza hut un da pizzalarını beğenerek yiyorum... odun ateşiymiş daha lezzetliymiş cartmış curtmuş pizza müşterisi buna bakmaz ucuzluğuna bakar bir de ismine şimdi öyle kampanyalar yapıyorlar ki büyük boy pizza 10 tl 40 cm atıyorum senin böyle bi pizzayı maliyetin hamuru malzemesi gideri en az 7.8 lira olur bu fiyattan da veremeciğine göre yüksek fiyat verdiğindede müşteri gelmeyeğine göre batarsın....

ama bunun yerine ayvalık tostu,kaşarlı tost,sosisli kumru patates ekmek vs. gibi ürünlere girip bide taze sıkılmış meyve suları falan iş yerlerine evlere paket servis olayıyla kulaktan kulağa ismini duyurup güzel paralar kazanabilirsin.
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye36 yazı
konveksiyonel fırını koy, 20 cm lik, 2- 3 malzemeli piza çeşitleri ile uygun fiyattan sürüme gir, 3 tl 5 tl fiyat ile lezzetli pizzalar yaparsan bence hertürlü iş yaparsın ama dükkan işlek bir cadde çarşı gibi biyerde olması lazım, oturma gruplarını american brasserie tarzı klasik sade modern çizgilerle döşersen iş yapmasanda güzel paraya devredersin. bu gıda işleri adamı yer bitirir.

100 bine rahat açarsın tabi alacagın ürünleri iyi araştırıp akbaba satıcıların eline düşmeden.

hamur makinesi derin dondurucu sogutucu tezgah mobilyalar duvar kegıdı aydınlatma zemin döşeme dış cephe tablolar kesme tartma saklama kapları alet edevatlar çalışma tezgahı üniforma tabela vergiler 30 bine bitirirsin olayı büyük makineleri 2. el alabilirsin. ama ince pazarlık yapıp gerekirse birçogunu kendin yapıp bunları yapabilirsin 10 numarada olur bizde gelir pizzalardan yeriz
Saygılar

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Turizm
Yeni Üye47 yazı
Konveyorlü gazlı pizza fırını arıyorum. Tekliflerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye17 yazı
pizza işi öyle kolay bir iş degil mayası kuvvetli firmalar tutunuyor bu sektorde moto kurye olarak calıstımdan bilirim 4 buyukler kapmıs bu sektöru bırakmıyorlar her birinin her ilçede subesi var en az 4 tane motorcusu var oda en az sadece kazaskerde bir firma tas fırın pizza yapan oda saskınbakkala aysecavusa yakın oldugundan zengin muit oldugundan orda tutunuyor yılların tas fırın pizzacısı musterisi oturmus artık öyle bu 4 firma haricinde acıpta pizzacı batan cok gordum bence gıda isi karlı bir sektör ama bunu baska bir gıdayla deneyin derim birkez motorcuyla ugrasmak zor ve piyasada motorcu bulmak cok zor aklı basında öyle cocugun altına ver motoru atsın gelsin bakmayın bu ise ehliyetli olcak sigorta olacak kafadan 1300 aylık öducen ona ama iş olursa hic problem degil bagdat caddesinde calıstım x firma 55 binlira kira veriyordu 5 motorcu felandık aylık 33 bin lirasını biz getiriyorduk dukkana paketden yani bugün gıda sektöru moto kuryelerle cok ciddi cirolar elde ediyorlar ama piyasadada moto kurye eksigi var birkez cok zor kışın özellikle patronlar ise dusuk maas veriyorlar cogu moto kurye olarak kurumsal firmalarda calıstım hep sebebi ise massım ayın 1 dedimi hesabımda ssk her daim yatar duzenli ve en önemli etkenlerden biride motora hic karısmazsın hondanın mobil aracıyla yetkili servisi gelir motorları surekli bakım yapar tamir yapar dukkan onunde sen dersin surdan ses geliyor vs onlar halleder kurumsal firma kalkıpta bir laf demez sana cunki yoldasın adamların isini takip ediyorsun en son calıstım yerde 7 ay calıstım 25 binde aldım motoru 41 binde bıraktım ne kadar yol yaptımı anlayın 7 ayda paket servisi atarak neyse konu bu degildi gıda yeri acacaklara tavsiyem nacizhane paketcisine önem versin batmak istemiyorsa motoruda eger isi yogunsa honda markasından baska almasın dicem odur
Hz.Mevlana’nın
Kanaatten hiç kimse ölmedi, hırsla da hiç kimse padişah olmadı.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Bal yiyen, arısından gocunmaz.
Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.
Ne mutlu o kimseye ki kendi ayıbını görür.

Hz.Yunus Emre
Kadılar,müftüler cümle geldiler
Kitaplarını bir yana koydular
Sen bu ilmi nerden aldın dediler
Bir kamil mürşide varmazsan olmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Üye546 yazı
hocam arkadaslarinda dedigi gibi pizza olayi marka olayidir.Benim pizza yedigim yerde pizza + kola 5 tl sende markani yaratana kadar boylr dusuk fiyatlardan baslayabilirsin.Sen direk 13 15 tl bir pizzaya istersen ben dahil cogu kisi yemez cunku cesaret edemez.Onun yerine ayni paraya bilindik yerden yerler.Saygilarimla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy