Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

3d Animasyon Film

BaşlatanphılıpsTarih02/08/2011 00:56:56Yorum18

İlk mesaj
Üye355 yazı
okullara yönelik 3d animasyon eğitici film oynatmak konu bu arkadaşlar.bu işi profosyonelmi yapmak lazım bilgisi olanların görüşlerini duymak isterim saygılar........

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye138 yazı
benimde ilgilendiğim bir konu. sanırım Ankarada yapacaksın doğru mu? ortak mı yapacaksın tek mi? bana özelden yazarmısın. ne kadarlık bir yatırım ayırdın. bildiğim konularda sana yardımcı olurum. ( bir soru sordum, arkasından bin soru geldi mi diyorsun :D )

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Üye355 yazı
egemen email adresıne gereklı bılgıler gonderıldı.

Yeni Üye14 yazı

Profesyonel yapmak lazım. Öncelikle eğitici animasyon bulmanız gerekiyor ki şuan bu işi türkiye'de profesyonel yapan 1-2 firma var eğer ankara'da yapacaksanız işiniz zor çünkü animeto şuanda ankara'da oldukça profesyonel ve kurumsal olarak çalışmakta bunun dışında başka bir firma ile görüşüp bayilik alırsanız olabilir ancak göstereceğiniz filmlerin kaliteli olması gerekiyor. MEB'den izin alınabilir nitelikte olmalı. Ancak güzel bir iş yorucu ama kazançlı..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye138 yazı
mail kutumda bir arıza var. açamıyorum. özelden gönderirsen daha garanti olur.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Üye355 yazı
egıtımcı arkadasım sız bu ışı su anda yapıyormusunuz.tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım saygılar..

Yeni Üye5 yazı
ıstersenız bu konuda yardımcı olabılırım arkadaşlar. okularda 3d fılm gosterımı konusunda.msj atarsanız

Yerleşim Türkiye / Istanbul
Yeni Üye7 yazı
Arkadaşlar bende bu işi yapmak istiyorum bilgi verirmisiniz hangi okullara anaokulu ve ilköğretim okulları hangisine ağırlık vermek gerekir kaangozler@hotmail.com
HAYALİMİ DEĞİL, HAYALİNİZİ TAKİP EDİN.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye126 yazı
efe34 bu postun altına geniş bilgi yazarsanız , bir sonraki kişilerde size sürekli mesaj atıp bana bilgi ver demesin benim gibi :)
Bu işin prosedürü nedir (MEB ve Okul aile birlikleri ile görüşme aşaması ) ?
Daha önceki tecrübeleriniz nelerdir ?
Sürekli aynı animasyonmu yayınlanıyor yoksa devamlı değişken filmlerimi satın alıyorsunuz ?
Aklıma gelen bunlar sende daha detay vererek arkadaşların sorularına karşılık doyurucu olacağını düşünüyorum..
Saygılar
Zambaklar_En_Issız_Yerlerde_Yaşar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - phılıps
egıtımcı arkadasım sız bu ışı su anda yapıyormusunuz.tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım saygılar..

Hayır yakın zamanda ilgilendiğim bir konuydu. Şuan da türkiye'de ilk defa uygulanacak bir eğitim yazılımı için çalışıyorum. Türkiye çapında bayilikler vereceğiz. Fen bilimleri derslerini içeren eğitim müfredatını kapsayan animasyon ders içerikleri hedef kitle özel okullar kolejler ve fen liseleri. İçinde 3D animasyonda mevcut

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
benimde dikkatimi çeken bir konu mail ile bilgi alabilirmiyim..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye126 yazı
egitimci Bursada bayilik düşünürseniz banada bilgi verirmisiniz ..
Zambaklar_En_Issız_Yerlerde_Yaşar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye27 yazı
adana urfa mardin şırnak illerinde yapmayı düşünüyorum...bu 4 ilde 3 yıldır tüm okullarda bağlantım mevcuttur

alinagash@mynet.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye355 yazı
günceldir.

Yeni Üye93 yazı
sektörde rekabet ortamı oluştu ancak yinede çalışan için para kazandıracak sektör. bilgi edinmek isteyen olursa tanerdemir59@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Muhasebe
Üye355 yazı
ben o işi yaptım ve bıraktım arkadaşım , ayrıca eski konuyu hortlatmışsın ..))

Yeni Üye93 yazı
neden bıraktın ?

Üye355 yazı
para kazanamadım ve müdürler yüzünden bıraktım.

Yeni Üye93 yazı
philips ekipmanı sattın mı elinde duruyorsa alabilirim. polarize sistem miydi yoksa red-cyan olarak mı yapıyordun?