Bartinda bu sermayeynen ne tür bir is yapabilirim. Aklimda bir iki is var ama sizinde fikrinizi almak istedim. Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkürler...
ben elazığdayım burda olsan sana güzel fikir verebilirdim inşaat teknikeriyim orda o parayla inşaat yapabilirsin..vede çok para kazanmak istersen buraya gelirsen sana avm lere %50 karla yapacağın güzel bi kaç fikir verebilirim bende iş fikri var ama sermaye olmadığı için yapamıyorum bu iş fikrini yapanlar acayip kazandılar hala şans var tabi...
300 bine herkes bir fikir verir ama sen bence kalbinin sesini dinle en iyi sen karar verirsin.herkesin hayalinde bi iş vardır ve yapmak ister,önemli olan senin hangi işi zevkle,isteyerek yapmak istediğin.300 bin tl ile çoğu iş rahatça yapılabilir ama sabahları işe giderken koşarak gitmek isteyeceğin bir iş kolu seçmelisin.mutluluk parada değil huzurdadır.görünüşe göre paran da var.senin yerinde ben olsam inan çok karlı işler yapardım ve bunun için 300 binde gerekmezdi daha azınada hayallerimi gerçekleştirebilirdim.eğer ne işle ilgilenmek istediğini belirtebilirsen örneğin bir dükkan açıp esnaflıkmı veya ünlü bir markanın bayiliğimi,toptancılıkmı,vs..sana dahada yardımcı olmaya çalışırım. Allah'a emanet olun..
metin44 gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!
izolasyon ve yalıtım işine gir derim su ses yangın ısı deprem güçlendirme konuları trend konular geliride iyidir. ben üreticiyim yardımcı olurum bursadayım selamlar
büyük bir alışveriş merkezi açabilirsin (japon pazarı ucuzluk pazarı şeklinde tğm ürünlerin satıldıgı 700-1500m2 arası bi iş yeri) a dan z ye dekoru rafları kurulumu barkod otomasyon siitemi ürün satın alması ve daha aklına gelebilecek tüm işleri kurulum aşamasında sana destek ve danışman olurum bulunduğun ilde bir numara olursun
Mesleğine otomotiv yazmışsın , direk elektrikli otomobil alt yapısını oluşturacağın bir iş aç, yakın gelecekte hibrit ve elektrikli araçlar yaygın olacak ancak bu işten anlayanların sayısı az olacak, sen şimdiden bu girişimi yapabilirsin... Elektrikli araçlar yaygınlaşana kadar da oto elektrik işlerini devam ettirebilirsin...
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz