Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Simit Sarayi Tarzi

BaşlatangunessssTarih11/02/2012 03:14:58Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
merabalar arkadaslar ...
bir is girisiminde bulunma planindayim ve su aralar aklima gelen bir fikir simit sarayi tarzi bir yer fakat ne bi is bilgim ne bi is girisimim oldu simdiye kadar yeni bir adim olacak benim icin fakat bu konuda sermayenin disinda ne tur seylere ihtiyacim olduguna dair cok bir bilgim yok bu konuda bir deneyim veya bilgi sahibi olan arkadaslardan biraz bilgi alabilrmiyim ?

Yerleşim Kanada / TorontoMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye10 yazı
işten anlaman gerekiyor yoksa cok zorlanırsın çünkü hamur ustası zor bulunan meslek cok usta kendini begenmis oluyorlar tabi bu benim görüsüm on yıldır ugrasıyorum bu işin içinde ben boyoz böğrek uzerine calışıyorum şu an için bıraktım iyi düşünmeni dilerim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
aslinda tam olarak yontemini bende bilemiorm ama burada cok eksikligini hissettigim icin is sektorune bu yonde bi adim atabilecegimi dusundum bakalim suan icin arastirma asamasindaim

Yerleşim Kanada / TorontoMeslek Ö?renci
Yeni Üye60 yazı

kardeş bu simit sarayların sahibinin internette sesli ve yazılı dökümanları var onları incelersen baya fikir elde edersin.benim bir arkadaşım orda çalışıyor.söylediği herşey hazır geliyor biz sadece pişirme işlemini yapıyoruz diyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
abi git franchising veren bi firmayla anlaş yoksa deneyimsizliğin tüm sermayeni heba eder

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er