Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yufka Üretimi Hakkında Bilgi

BaşlatanT_A_ZTarih10/02/2012 23:34:26Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
Slm Arkadaşlar, Tam otomatik yufka makinası alarak imalat yapmayı düşünüyorum. Ben yufka işinden anlamam, ben daha çok pazarlama ve dağıtım kısmıyla ilgileneceğim. Üretim için adam tutmayı düşünüyorum. Bu konuda 2-3 makina inceledim. Makinalar pişirme dahil her şeyi kendisi hallediyor. bu alanda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye201 yazı
Slm taz, bulmus oldugun makinalar hakkinda biraz bilgi verebilirmisin, sitesi varsa harika olur. tskler

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Üye201 yazı

bu makinalarin cogu avrupa standartlarina uygun degil, parmak kol kaptirmak icin tam ideal makinalar, hertarafi acik bunlarin. bende baya bi arastirmistim bunlari fakat tam istedigim tarzda makina bulamadim. yufka ustasina gerek kalmadan herseyi makina teknolojisi ile yapabilecegim makina bulamadim. Dedigin mateks aralarindan en iyisi bu konuda hemfikirim. Fiyati nedir bu mateksin bilgin varmi

Yeni Üye37 yazı
165.000TL + KDV galiba

Yeni Üye37 yazı
fiyatı çok yüksek

Üye201 yazı
165bin cok pahali. bence müsteri kitlesi olusturulmadan parayi bu makinaya baglamak pek saglikli degil

Yeni Üye37 yazı
kubay dediğine katılıyorum. Önce iyi bir müşteri portveyi oluşturmak lazım. Makina gerçektende çok pahalı.

Üye508 yazı
taz 2 tane tanıdığım yufka imalatı yapıyor, 165 bin bağlanacak bir iş değil bence. Ürünü vadeli veriyorsun bence el emeği ile makina birbirini tutmaz

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye211 yazı
Daha ucuz bir makine bir kerede 24 adet yufka aciyor. Belcikada bir Turkun bulusu olgugunu biliyorum. Ben Hollanda icin bilgi istemistim bana gelen mailden bir ozet.
Turkiyede daha ucuz asagidaki ilana bakarsan.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-diger-yufka-tatli-makinesi-trako-a-211-66120257/pasif-ilan/#classifiedTitle
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye30 yazı
yufka işi kazanclı bir iş gibi görünüyor fakat işi bilmeyen için hiç girilecek bir iş değil.
165 milyarlar sadece başlangıç onun üstüne imalat belgesi için istenen standartı sağlamak ve birçok ufak tefekle baya sermaye isteyen bir iştir ve bu işin başına geçip bırakanların piyasada birsürü 2.el makinası mevcuttur.
hamur olayı hava sıcaklığı nemi unun durumuna göre değişkenlik gösterir ki fabrikalarda bile çıkan unlarda belli standart un almak mümkün değildir. hamur yoğurmak bile ustalık ister ve usta bulmak ve bünyede tutmak zordur.
özellikle bu iş ailece yapılacak bir iştir imalatta ve dışarıda muhakak ekip ister ve bu ekip aileden olması şart.
sabancının sözünü ben bu işe girdikten sonra duydum "hamur işiyle uğraşacağıma demir işiyle uğraşırım" demiş çokta doğru söylemiş.
bende bu sektöre bilmeden girdim 6 yıldır umudumu kaybetmeden harcadım bu işi öğrendim fakat işten soğudum.
bilgi birikimimden yardımcı olmak isterim eğer isterseniz .

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı
arkadaşım tr de şu anda kendi kendine yufka yapabilen makina yok ama tr de en ii marka mateks tir.mateks makinada 3 yıl çalıştım ve bi sorun yaşamadım minimum saatte 350 kg üretim yapabilirsin fakat para kazanmak istiyosan eğer zincir marketlerle anlaşma yaoman gerekir
dddd

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Gyda
Yeni Üye18 yazı
Antalya da yufka imalatı yapıyorum.İstersen gel misafirim ol.Makine çalışma düzenini ve piyasa ile ilgili sana bilgi vereyim.
turizm tarım ticaret

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye18 yazı
güncel
turizm tarım ticaret

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye63 yazı
email adresimi ozelden msj atiyorum yufka makinasi hakkinda yardiminiz lazim turizimci07 yardimci olursaniz memnun olurum

Yerleşim Kazakistan / AlmataMeslek Ythalat / Yhracat